(Video) Gabriela Cristea, despre divorț, cu soțul Tavi Clonda. „Nu vedeam să mă căsătoresc cu o femeie care a mai fost căsătorită. Dacă te potrivești, nu mai contează absolut nimic”

February 1, 2024
3 mins read

Gabriela Cristea
(Gabriela Cristea și Tavi Clonda)

Gabriela Cristea l-a băgat în ședință astăzi pe soțul său, Tavi Clonda, pe motiv de divorț. Cei doi au încercat să afle ce părere reală au despre divorț.

Tavi Clonda: Despre divorț, gata, până aici a fost!
Gabriela Cristea: Dragilor, mă gândeam că de mult nu am abordat o temă serioasă și să ne dea bătăi de cap, de ce nu, până la urmă?! Aseară am început o dezbatere, în care am vorbit despre divorț și despre divorțați Știți bine că eu am trecut printr-un divorț și să mă ferească Dumnezeu că nu vreau să mai trec prin altul.

Știți cum este, viața este imprevizibilă și nu se știe ce ne aduce ziua de mâine. Ideea e că femeia divorțată, ca și bărbatul divorțat, sunt priviți așa… Nu, nu este cazul să privim lucrurile așa, mă gândeam de ce nu putem ă-i acceptăm pe oameni. Hai să vorbim puțin despre divorț!
Tavi Clonda: Gata? S-a terminat povestea noastră de iubire? Divorțul cui? A, despre divorț în general.

Gabriela Cristea: Voiam să te întreb, înainte să mă cunoști pe mine, ce părere aveai despre treaba asta?

Tavi Clonda: Eu fiind foarte liber în idei, nu vedeam să mă căsătoresc cu o femeie care a mai fost căsătorită.(…) Dacă te potrivești, nu mai contează absolut nimic.

Gabriela Cristea: Am mai vorbit și altă dată despre divorț și v-am spus că lucrurile n-au fost simple în cazul meu. Credeți-mă, chiar dacă ajung să meargă de mâna la tribunal sau la notar, tot sunt dificile lucrurile, pentru că ai împărtășit și bune, ai împărtășit și rele cu persoane respectivă și rămân tot felul de lucruri undeva acolo ascunse în suflet, căci nu mă refer la cele financiare sau la schimbatul de acte, acolo

nici nu vreau să mă mai gândesc pentru că acolo într-adevăr niște probleme destul de mari, când vine vorba de partaj, evident., a fost discuția între cei doi, potrivit Wowbiz.ro.

Tavi Clonda, fără menajamente la adresa Gabrielei Cristea

Tavi Clonda nu o menajează deloc pe Gabriela Cristea. Prezentatoarea s-a confruntat cu diferite probleme de sănătate recent, care au pus-o pe prezentatoare la pat și care chiar au obligat-o să lipsească și de pe micile ecrane. Astfel, soțul ei spune că starea de sănătate a acesteia îi influențează extrem de mult și starea sa de spirit, întrucât simte că nu-i mai vine să facă nimic, în momentul în care vedeta se simte rău. De asemenea, Tavi Clonda a punctat și faptul că aceasta trebuie să slăbească și să nu se mai abată de la dietă și de la sport.

Important e să fim sănătoși. Când e Gabriela bolnavă, nu-ți vine să mai faci nimic. Trebuie să-și facă un program, o dietă. Mai întâi trebuie să slăbească, apoi să facă și sport. Încercăm să ne organizăm și pe partea asta. Dar ușor, ușor, să nu ne obosim prea tare.”, a declarat Tavi Clonda, pentru cancan.

Mai mult, cei doi au planuri mari și când vine vorba de construcția casei. Chiar dacă în prezent se bucură deja de o vilă de lux, utilată extrem de modern cu tot ceea ce-și doresc, Tavi Clonda spune că urmează să amenajeze o altă parte a locuinței, pe care până acum nu au avut timp să o finalizeze. După ce totul va fi finalizat, cei doi se vor putea bucura practic de propriul spa chiar la ei acasă, dar și de un studio de înregistrări și de unul diferit, destinat podcasturilor.

Finisăm partea cealaltă a casei. E șantier, avem băieții care lucrează. Am zis să lucrăm la interioare, acum că e iarnă. Avem o baie foarte mare în care să punem saună, jacuzzi. Voi avea și studioul meu și sala de repetiții, iar la etaj un studio pentru podcasturi. Mai avem și acolo 250 metri. Practic mai facem o casă. Am pus panouri solare. Piscina acum e înghețată, e primul an în care a înghețat apa în ea.”, a mai spus artistul, potrivit RTV.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog