Cristina Șișcanu, șocată că o menajeră i-a cerut 20.000 lei lunar ca să-i facă ordine în casă. „Cum e posibil așa ceva? 20.000 de lei, vă dați seama ce salariu? Vă întreb care sunt prețurile. Cum se plătește pe oră, pe zi, sau cum e mai convenabil ca să fie mulțumite ambele părți?”

January 25, 2024
3 mins read

Cristina Șișcanu își caută o nouă menajeră dar lucrurile merg greu. O femeie i-a cerut 1.000 de lei zilnic, 20.000 lei lunar ca să-i facă ordine prin casă, conform programului stabilit de vedetă.

Mi-a scris o doamnă că ea cunoaște o doamnă foarte bună care vine cu tot cu aspiratorul ei special, cu toți detergenții. Vine și face curat lună o zi întreagă și cere 1.000 de lei per prezență, pe zi. Oameni buni, ați înnebunit? Cum e posibil așa ceva?

Cristina Șișcanu

1.000 de lei pe zi, ca și cum doamna respectivă e o firmă de curățenie. A zis că e foarte bună și lasă lună. Și am întrebat-o: asta înseamnă că 5 zile, adică aproximativ 5×4, 20 de zile înseamnă 20.000 de lei? Și toamna îmi răspunde: „da”.

20.000 de lei vă dați seama ce salariu? Nu știu ce salariu. Probabil e cu factură sau nu știu cum e. Eu câteodată stau și mă gândesc, oamenii nu au o viziune reală asupra unor lucruri. Asta voiam să vă împărtășesc și să vă întreb care sunt prețurile. Cum se plătește pe oră, pe zi, sau cum e mai convenabil ca să fie mulțumite ambele părți?”, a povestit Cristina Șișcanu, notează fanatik.ro.

Cum arată vila de lux pentru care Cristina Șișcanu caută menajeră

Cristina Șișcanu a arătat casa unde locuiește în filmulețele postate până acum în mediul online. În toamna anului trecut, când decisese să o scoată la vânzare, pentru că familia are nevoie de o lucuință mai spațioasă, a arătat-o fanilor.

Prieteni, astăzi vă prezint o parte din casa noastră pe care am scos-o la vânzare. Nu pot să prezint casa într-un singur video, așa că astăzi vă prezint livingul și bucătăria. Acesta este livingul nostru. A fost renovat acum un an și jumătate, conform designerului, adică nu a fost făcut așa de capul nostru. Se și vede.
A fost un proiect realizat de designer și amenajat cu acesta. (…) Toate detaliile sunt foarte bine incluse în peisaj.

Bun, ce vreau să vă spun este că, din zona de living se intră în zona de bucătărie. Bucătărie care în primii ani am lăsat-o open space, însă mai târziu am închis-o în sticlă. (…) Bucătăria am renovat-o tot de curând. Vedeți că tot de designer este făcut tot.

Vreau să vă spun că gresia este deosebită. Faianța la fel. Am investit ceva în bucătărie, iar aparatura este toată de ultimă generație. (…)

Sunt foarte multe detalii pe care aș putea să le dau, dar ne trebuie foarte, foarte mult timp și se face un film foarte, foarte lung. Deci asta este zona de bucătărie, living și dining.

A noastră casă, aceasta pe care o scoatem la vânzare, are 196 de m2 utili, este în duplex și accesul din DN1 este foarte ușor de făcut și nu este departe. Este localizată în Otopeni”, a spus Cristina Șișcanu, într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de Facebook, conform Libertatea.

Cristina Șișcanu își dorește să găsească o persoană extrem de serioasă, care să se implice în treburile casnice ca și cum ar face totul pentru propria persoană, în casa sa. Chiar dacă nu a spus cât va fi salariul, soția lui Mădălin Ionescu promite că o va răsplăti suficient de mult pe doamna în cauză pentru efortul depus.

Vreau o doamnă căreia să îi pese de tot ce face, să se integreze în familia noastră, să ne cunoască foarte bine casa și cum merg lucrurile la noi în familie. Atât pot să spun, că copiii noștri sunt destul de ordonați și cuminți.

Pentru mine contează foarte mult să văd că îi pasă și că se implică și că face lucrurile nu doar așa, automat, ci că le-ar face pentru ea, iar atunci o să fie răsplătită înzecit. Oricum detaliile acestea le vom discuta în privat. Deja am primit peste 20 de mesaje în acest sens, sper să fac alegerea potrivită”, a mai spus soția lui Mădălin Ionescu, potrivit bzi.ro.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog