Cristina Șișcanu, răspuns pentru cei care o cred arogantă. „Știți ce înseamnă să te culci la 3 dimineața și să te scoli la 07:30 să duci copilul la școală?”

January 25, 2024
2 mins read

Supraexpunerea online vine la pachet cu o serie de critici. Cristina Șișcanu le-a răspuns celor care o cred că este arogantă. Cristina Șișcanu a ținut să precizeze câteva aspecte legate de modul său de a fi, după ce a primit comentarii negative, în mediul online.

Eu sunt o persoană transparentă, eu nu pot să zic altceva decât ceea ce gândesc, decât ceea ce simt. Sunt autocritică, credeți-mă, eu stau și analizez niște lucruri foarte mult și mă perpelesc, nu sunt genul de persoană care… și faptul că eu am încredere în mine și spun lucrurilor pe nume, nu înseamnă aroganță, oameni buni. Asta voi trebuie să înțelegeți!

Cristina Șișcanu

Asta nu este aroganță, dimpotrivă, este rezultatul unor procese de conștiință pe care le-am avut destul de profunde sau este un proces lung de autocunoaștere și de muncă.

Voi nu credeți că e totul așa de simplu și ai aici, ești și vai… ce mare lucru? Nu e nimic “ce mare lucru”, orice realizare presupune efort sau talent și efort sau anumite capacități sau anumite calități, dar toate susținute de muncă și perseverență. Orice!

Să nu vi se mai pară că e totul așa ca și cum pocnești din degete sau pur și simplu mă trezesc dimineața și cade din cer.
Știți ce înseamnă să te culci la 3 dimineața și să te scoli la 07:30 să duci copilul la școală?

Sunt unele persoane care știu, dar multe din alea care aruncă cu hate nu știu. Multe dintre cele care aruncă cu hate știu că lucrează cel mult 8 ore pe zi, în rest au timp cu familia și tot așa”, a fost mesajul acesteia, în mediul online, conform kfetele.ro.

Ce condiții are Cristina Șișcanu pentru noua menajeră

După ce fosta menajeră a demisionat, Cristina Șișcanu anunță că îi caută un nou ajutor în casă. „Bună fetelor! Vreau să vă spun că îmi caut o doamnă care să mă ajute cu toate treburile casei și evident să fie pricepută în așa ceva și să aibă experiență în zona aceasta. O să enumăr foarte repede câteva condiții, ce am eu nevoie în mare, în rest voi discuta cu persoana în privat toate celelalte detalii.

În primul rând am nevoie de o doamnă care să vină zilnic de luni până vineri, de pe la ora 09.00 până la ora 17.00 și să țină casa cum se spune. În viața mea profesională mai apar încă două proiecte pe lângă toate celelalte pe care le am și nu am cum singură să gestionez toate treburile casnice’, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook, conform avantaje.ro.

Ea are și câteva condiții, conform RTV: „Vreau o doamnă care să îi pese de tot ce face, să se integreze în familia noastră, să ne cunoască foarte bine casa și cum merg lucrurile la noi în familie.

Atât pot să spun că copiii noștri sunt destul de ordonați și cuminți. Pentru mine contează foarte mult să văd că îi pasă și că se implică și că face lucrurile nu doar așa automat ci că le-ar face pentru ea iar atunci o să fie răsplătită înzecit’.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog