Sofia Vicoveanca le interzice artiștilor să-i cânte melodiile. „Respectați-mi bătrânețea! Am muncit. A dat buzna tineretul la cântecele mele”

January 20, 2024
2 mins read

Sofia Vicoveanca nu este de acord ca melodiile sale să fie cântate de alți artiști mai tineri. Artista nu vrea ca melodiile sale să fie interpretate de altcineva, cât timp trăiește, întrucât nici ea nu a cântat piese din repertoriul altor soliști. Mai mult decât atât, vedeta le atrage atenția celor care au vizat piesele culese de ea din lumea satului, să îi respecte bătrânețea.

Am și eu momente când și eu greșesc. De exemplu, a dat buzna tineretul la cântecele mele. Eu apar numai cu cântecele mele la televiziune și peste tot. Și am spus: Măi, stop! Respectați-mi bătrânețea! Eu am muncit. Nu am luat de la nimeni un capăt de ață.

Sofia Vicoveanca

(Sofia Vicoveanca)

Nu am cântat din repertoriul nimănui nici măcar o vorbă nu am luat, că mi-ar fi plăcut un vers sau ceva, dar nu! Și acum toți au dat buzna .”, a declarat Sofia Vicoveanca pentru Viva.ro.

 

Mai mult decât atât, artista este deranjată de faptul că, spune ea, tinerii artiști care aleg să îi interpreteze piesele nu o fac cum trebuie, ceea ce o nemulțumește profund.

Chiar azi am avut o discuție cu o fată pe tema aceasta, o fată care a fost dansatoare și mi-a fost colegă. Nici măcar nu le cântă ca lumea. Și mi-a cerut… să își facă un colaj din cântecele mele, să meargă la evenimente.

Și am spus: Nu. Știi ceva? Eu nu m-am băgat în dansul tău! Poate-s rea! Dar nu că nu aș vrea să fie cântate, că îmi dau seama că atunci când nu am să mai fiu, o să fie vraiște în repertoriul meu. Și atunci, măcar cât trăiesc să fiu lăsată în pace !”, a mai spus Sofia Vicoveanca, potrivit kfetele.ro.

Mai mult decât atât, chiar înainte de a intra pe scenă, la un spectacol, doamna muzicii Sofia Vicoveanca a avut parte de o situație neplăcută.

S-a întâmplat la Suceava, așteptam da intru, fiindcă nu eram încă ora. Eu oricum vin mai devreme, vin îmbrăcată de acasă, dar ultimele retușuri le fac acolo, înainte de a intră.

Ei, cât am stat, una dintre cântărețe, care cred că sunt grozave, că sunt tinere și nu stăm în calea lor, sșa se spune, ăștia de demult în calea tineretului, mi-a cântat toate cântecele. Eu eram în bucătărie. Întru, se anunță „surpriză”, nu va spun cum am intrat.

Dacă s-ar cânta măcar bine, dar le postează că și cum ar fi ale lor, ceea ce nu e normal deloc. Asta îi sfătuiesc pe toți tinerii care pornesc la acest drum. Fă ce crezi, ce îți place.”, a declarat Sofia Vicoveanca, pentru Antena Stars, conform spynews.ro.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog