(Video) Gabriela Cristea s-a apucat de sport. Soțul. „Hai măi, prințesică, vezi-ți măi de treaba ta!  Vezi să nu te accidentezi!”

January 19, 2024
2 mins read

Certată des de fanii online pentru kilogramele în plus, Gabriela Cristea s-a apucat de sport, pe un aparat de fitness cumpărat de Tavi Clonda.

Nu a trecut mult timp însă și vedeta a fost surprinsă de soțul ei, care i-a recomandat să nu mai continue să-l folosească, dacă nu-și dorește să se accidenteze.Gabriela Cristea

„ Ce faci, iubirică?”, spune Tavi Clonda.
„Uite, studiez problema că dacă ai luat tu un aparat nou… ”, a zis Gabriela Cristea, conform Spectacola.

„Nu știu la ce poți să îl folosești tu pe ăsta. Vezi să nu te accidentezi! Hai măi, prințesică, vezi-ți măi de treaba ta! Ăsta e pentru mușchi. E pentru mine, prințesică.”, a continuat artistul.

„ Vrei să îți arăt ce exerciții se fac? Deci fii atent! Eu de săptămâna viitoare încep cu alergare. 5 minute, nu îmi trebuie mai mult de la început. Eu nu pot bicicletă, nu îmi place. Prima săptămână 5 minute, a doua săptămână 10. Bine, hai, la revedere, mă duc să iau niște umerașe!”, a mai spus prezentatoarea.

Gabriela Cristea s-a întors la cratiță după vacanța în Maldive

Vedeta a ales să prepare ceva românesc, pentru că s-au săturat de mâncarea exotică din vacanță. Tavi Clonda și-a filmat soția în bucătărie făcând un borș de rață cu tăiței de casă, scrie RTV.

Tavi Clonda: „Nici nu s-a cojit bine de arsura de Maldive și văd că s-a pus pe treabă. Ce faci, măi, prințesică?
Gabriela Cristea: Trebuie să facem o ciorbiță, că fetele nu au mâncat ciorbiță de foarte multă vreme și nici noi. Nu suntem obișnuiți numai așa, ca în Maldive, numai cu ananas, cocos.

Tavi: Și faci tăiței acum? Ce hărnicuță! Ciorbiță de care faci?
Gabriela: De rață. O acresc cu borș de data asta. Și cu tăiței de casă. cei mai buni tăiței de casă eu îi fac.

Tavi: Bravo, prințesica, așa este. Nici eu nu mă las, știi ce fac mai târziu? Un grătar, un grătar românesc.
Gabriela: Nici nu ne-am întors bine și am intrat în grătărăgeală?
Tavi: Păi mi-e poftă, nouă ne place în România, nouă ne place acasă…”.

@gabrielacristeaof #taieteidecasa #followlaacestcont❤😍 #gabrielacristeaclonda #haicuunfollow ♬ sunet original – Cu și despre vedete

Ce schimbare a ales să facă Tavi Clonda imediat după ce s-a întors acasă

De cum s-a întors acasă, Tavi Clonda a luat cu asalt salonul, așa că a făcut o schimbare de look și și-a aranjat și barba. Tavi a mai spus cât de important este să avem grijă de noi și de felul în care arătăm. „Să nu spuneți că nu țin cont de părerile voastre că nu e așa. Bine, de alea bune. Fac o schimbare, că ați spus să fac o schimbare.

Vedem înainte și după. Ați ghicit. Merg să mă tund și să îmi fac barba asta care nu mai e făcută dinainte să merg în Maldive. Aproape două săptămâni. Era timpul. Aseară am avut și eveniment. Se lucrează, se lucrează. Trebuie să avem grijă de noi, dragilor, de cum arătăm, ce spunem, ce gândim.”, a spus Tavi Clonda, potrivit kfetele.ro.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog