Cascadorul Szobi Cseh, despre marea sa iubire. „A treia zi deja am furat-o. Eram mai mare ca ea cu vreo 13 ani și încă însurat, nu știu cum de mi-au dat-o părinții ei”

January 19, 2024
5 mins read

Szobi Cseh, fost actor și cascador la serviciu, și a dovedit în nenumărate rânduri că nici în afara platourilor de filmare nu se temea de peripeții. Toată viața a alergat după adrenalină, iar acest lucru s-a văzut și în alegerile pe care le-a făcut în plan personal.

Oamenii din jur îl priveau ca pe un cuceritor, pentru că toate femeile care îl întâlneau se îndrăgosteau iremediabil de el. Avea un farmec deosebit și, după ce s-a așezat la casa lui, a recunoscut că a fost „mare iubăreț” înainte de a-și întâlni sufletul pereche.

Szobi Cseh

Un bărbat e altfel, nu-i ca o femeie. Câtă creativitate poți să ai, dacă ai cunoscut o singură femeie? Pe mine mă fascinează enorm femeia, de la cum are curbura la nas, cum îi cade o șuviță și până la cum clipește când facem dragoste. Și eu mă și pricep s-o pun în valoare. O cultiv ca pe o plantă, de nu mai găsește ea în viața ei unul ca mine, cu atâta bun simț și atâta fantezie. În relația cu femeile, am avut niște simțuri în plus. Și ele au apreciat mereu asta.

Însă, ce-mi place cel mai mult la o femeie e că la ea toate sunt latente, nici ea nu se cunoaște și, dacă ai talent, ca mine, să îi descoperi darurile ascunse, înflorește și te face cel mai fericit om din lume. Bărbații care-și urmăresc propria plăcere sunt niște imbecili. Trebuie să urmărești să-i dai ei plăcere, s-o faci pe ea fericită, și atunci ți se întorc toate, de înnebunești.

Extraordinar e că uneori nici nu-i nevoie să te culci cu ea. Poți să-i oferi toate lucrurile astea, chiar fără s-o atingi. Și atunci dragostea e teribilă, îngrozitoare, posedantă. Nu mi-e frică de moarte, dar mă gândesc cu tristețe la faptul că sigur nu-s gagici pe dincolo. Și ce plictiseală trebuie să fie! Ce ne facem noi, bărbații, fără ele, fără să ne aprecieze? Hai să recunoaștem că ăsta e secretul. Ele sunt oglinda noastră, prin ele ne ridicăm și ne coborâm.

Nu există o femeie pe lumea asta să-ți dea măsura, dar toate femeile pe care le-ai iubit vreodată, ele îți dau măsura. De aia fac ce fac, deși nu prea vreau să recunosc.” a declarat Szobi Cseh, potrivit divahair.ro.

Szobi Cseh s-a căsătorit cu o colegă de breaslă, dar povestea lor nu a durat prea mult

Prima lui soție a fost actrița Ioana Bulcă, pe care a cunoscut-o prin prisma meseriei. La început s-au iubit pătimaș, după ce s-a lăsat fermecat de frumusețea ei răpitoare. În timp, a realizat că nu se potrivesc și a hotărât să se despartă de ea. Șase ani au fost căsătoriți în acte, dar au fost împreună mult mai puțin, iar divorțul a durat doi ani.

Am cunoscut-o la filmările pentru „Mihai Viteazul”, era foarte în vogă atunci. Se lansase cu „Moara cu noroc”. În film, ea o juca pe Doamna Stanca. Eu eram un provincial nepriceput cu femeile. M-am dus pentru 60 de minute la ea și a durat șase ani ca să scap. Din șase ani cât am fost căsătoriți, am stat doar vreo trei împreună, fiindcă fugeam încontinuu, era egocentristă, geloasă, nu puteam să fac nimic.”, a dezvăluit Szobi Cseh într-un interviu.

Simona Cseh a fost, spunea acesta, singura femeie pe care a iubit-o. Deși mai mică decât el cu 13 ani, s-a îndrăgostit nebunește de ea când încă era căsătorit cu actrița Ioana Bulcă. Din primul său mariaj nu au rezultat copii, dar cu a doua soție a făcut doi băieți: pe Arpad și pe Alex Cseh. Amândoi lucrează în prezent în lumea filmului, doar că fac parte din echipa din spate, spre deosebire de tatăl lor care a fost mereu în lumina reflectoarelor.

Într-o zi, când treceam pe lângă liceul Dante Alighieri, am văzut-o pe actuala soție, care mi s-a părut cea mai frumoasă de pe pământ. Nu mai văzusem așa o frumusețe, credeam că nici nu există.

Am mai venit și a doua zi, iar a treia zi deja am furat-o. Eram mai mare ca ea cu vreo 13 ani și încă însurat, nu știu cum de mi-au dat-o părinții ei. Până la urmă, după vreo doi ani am reușit să divorțez și a doua zi m-am căsătorit cu ea.

Mi-a făcut și doi băieți foarte frumoși. A fost o iubire foarte mare între noi, o pasiune nebună, deși eu i-am cam distrus nervii și viața. Plecam des în străinătate, eram prea orgolios. Nu ascultam de nimeni și ea n-avea ce să-mi facă. Era îngrozitor să stai acasă cu doi copii, fără să știi dacă ți se mai întoarce sau nu bărbatul.”, povestea regretatul cascador, conform Adevarul.

Cum a schimbat Szobi Cseh destinul lui Ion Țiriac

Practic, Szobi Cseh a fost cel care i-a pus acestuia racheta de tenis în mână, schimbându-i destinul, pentru că Ion Țiriac era preocupat la acea vreme de tenis de masă.

Mama a fost campioană la tenis, iar prima rachetă de tenis pe care a văzut-o Ion Țiriac era de la mine. El juca hochei la Brașov. I-am dat eu racheta și ai văzut ce-a ajuns?! Am copilărit împreună, am fost la facultate împreună, dar nu l-am văzut o dată zâmbind”, a dezvăluit Szobi Cseh, într-un interviu pentru Jurnalul Național din 2004, conform newsweek.ro.

La rândul său, miliardarul a povestit că a jucat prima oară tenis la vârsta de 15 ani, pe când era deja jucător de hochei, dar și campion la tenis de masă. Primul său schimb de mingi ar fi avut loc pe 9 mai 1955, pe terenurile clubului Steagul Roșu Brașov.

M-am apucat de tenis din greșeală. Eram un foarte bun junior la tenis de masă. Eram la Brașov, la faimosul club de sub Tâmpa, unde erau cele patru terenuri de tenis, erau și acele două mese de tenis de masă. (…) așa am început, din întâmplare, pentru că eu eram jucător de tenis de masă”, a spus Ion Țiriac.

Astfel, drumul lui Țiriac a trecut de la tenis de masă și hochei spre tenis de câmp, unde va cunoaște gloria, mai ales la dublu, alături de Ilie Năstase.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog