(Video) Horia Brenciu, fericit: „Tiara e mamă, iar eu bunic. Ieri noapte, au sosit pe lume 6 mormoloci”

February 9, 2024
2 mins read

Horia Brenciu

Horia Brenciu, pe lângă faptul că este un familist convins și foarte implicat în viața tuturor copiilor lui, 4 la număr, este și un mare iubitor de animale, care are acasă mai multe animale de companie, iar recent, familia sa s-a mărit nu cu unul, nici nu doi, ci cu 6 membri. Fericit peste măsură, artistul a postat în mediul online un scurt filmuleț cu mezinii familiei și cu mama lor, fiind vorba despre Tiara, pisica sa, și cei 6 pisoi pe care i-a adus pe lume cu două zile în urmă.

Horia Brenciu le-a făcut cunoștință admiratorilor săi din mediul online cu cei 6 membri noi ai familiei, prezentându-i pe fiecare în parte în cadrul unui scurt filmuleț, alături de care a scris și un mesaj prin care, în glumă, precizează că a devenit bunic, cu mențiunea că va reveni în scurt timp cu notele pe care pisoiașii le-au primit la naștere.

Tiara e mamă, iar eu… bunic. Ieri noapte, au sosit pe lume 6 mormoloci. După ce-o să mă bucur puțin de noii membri ai familiei, revin cu informații și cu notele de la naștere! Gina a făcut ca această minune să fie posibilă.”, a scris Horia Brenciu, citat de wowbiz.ro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Horia Brenciu (@horiabrenciu)

Horia Brenciu are 4 copii. Unul dintre ei este adoptat

Foarte discret cu viața sa personală, Horia Brenciu își trăiește în liniște și pace viața de familie alături de soția sa, Alice Dumitrescu, și de cei 4 copii. Din rodul iubirii lor a rezultat o fetiță pe nume Mina, Andreea și Maria sunt fetițele din căsnicia anterioară a partenerei sale, cu care are o relație de admirat, și Toma, în vârstă de 9 ani, care a fost adoptat încă de pe vremea în care era doar un bebeluș.

Artistul și soția sa au decis să-l adopte pe micuț după ce la urechile lor a ajuns o informație cum că o tânără minoră, rămasă însărcinată, își dorește să avorteze. În acel moment, cei doi au luat decizia majoră de a oferi siguranța fetei că vor lua bebelușul și îl vor crește ca pe propriul copil, lucru care se întâmplă cu succes până în ziua de astăzi.

Artistul i-a spus fiului său că este adoptat și dacă va dori să își cunoască mama biologică o va putea face atunci când va împlini vârsta de 18 ani. „Am vorbit despre ea. Are dreptul să o cunoască atunci când împlinește 18 ani. Deocamdată e preocupat cu școala, baschetul, joaca și prietenii”, a mărturisit vedeta, citată de libertatea.ro.

Artistul consideră că este cea mai importantă comunicarea în relația cu copiii. Horia Brenciu și Alice se consultă mereu când vine vorba despre cei patru copii, iar ulterior discută cu ei diferite situații încercând să-i învețe ce este mai bine pentru ei.

„Vorbim înainte noi doi și îi băgăm, ulterior, în ședință, când e o situație care pare importantă. Vorbim mult, dăm exemple din viața noastră de copii, ascultăm mult și îi sprijinim atunci când e greu pentru ei. Comunicarea e vitală.”

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog