Surse: Cântărețul de manele Florin Salam ar fi fost reținut de poliție, ar fi înșelat un mire. Ar fi încasat suma de 5500 de euro pentru a cânta la o nuntă dar a lipsit

February 8, 2024
2 mins read

Florin Salam

Cântărețul de manele Florin Salam a fost reținut de poliție, astăzi, după ce ar fi fost acuzat de înșelăciune, au precizat pentru Știrile Pro TV surse din cercul său de apropiați. Artistul este acuzat de înșelăciune, împotriva sa fiind luată măsura aducerii cu mandat la Poliția Târgoviște, pentru audieri în dosarul deschis pe numele său.

Informația a fost confirmată și de surse din poliție, care au precizat că Florin Salam urmează să fie audiat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte.
Conform surselor citate, cântărețul de manele ar fi încasat suma de 5500 de euro pentru a cânta la o nuntă în anul 2021, însă … a lipsit de la acel eveniment.

Banii ar fi fost onorariul achitat pentru un recital de o oră și jumătate la nunta târgovișteanului.
Sursa citată scrie că Florin Salam nu a încheiat niciun contract, înțelegerea între părți fiind una verbală. Din plângerea depusă reiese că Salam a primit banii în mai multe tranșe, scrie Gandul.

Evenimentul ar fi trebui să aibă loc pe 21 august, însă manelistul ar fi spus că întârzie, după care și-ar fi închis telefonul și nu a mai răspuns. În acest sens, bărbatul a depus o plângere penală pentru înșelăciune la Parchetul de pe lângă judecătoria Târgoviște. Avocatul părții vătămate a povestit că Florin Salam ar fi fost citat de mai multe ori pentru a fi audiat însă nu s-ar fi prezentat niciodată, scrie RTV.

În condițiile în care ar fi existat un contract în format scris, în acel moment Duțu Laurențiu ar fi putut, în anul 2020, atunci când ar fi constatat că Florin Salam nu a îndeplinit obligațiile, să meargă în instanța civilă și să solicite recuperarea sumei de bani cu toate pagubele aduse de Florin Stoian.

În condițiile în care cei doi nu au întocmit un contract în formă scrisă, el a fost nevoit să se adreseze cu o plângere penală organelor de poliție. Urmarea acestei plângeri, Florin Stoian a fost citată de organele de poliție, nu s-a prezentat. Așa cum am spus, poliția își va face îndatorirea”, a declarat avocatul mirelui din Târgoviște, Ciprian Iacob.

I-am achitat artistului Florin Salam, în 3 tranșe, suma de 5.500 euro, urmând ca în 2021, pe 21 august, să vină să îmi cânte două ore. Nu a mai venit, m-a dus cu vorba până la 10-10.30 că vine, că ajunge la eveniment. De la 10 jumătate nu a mai răspuns la niciun telefon. Și-a închis telefoanele”, a spus bărbatul.

El spune că nu dorește nimic mai mult decât returnarea banilor.

Să ne dea prejudiciul înapoi, doar banii pe care i-am dat atât, nu doresc niciun ban mai mult, decât banii pe care i-am dat. Dovezi sunt, că avem convorbirile de pe WhatsApp cu managerul lui, cumnatul lui, avem toate convorbirile care s-au făcut. Avem înregistrări, promo, care vă dați seama, nu face promo-urile acelea Florin Salam aiurea”, a mai precizat bărbatul din Târgoviște.

La mijlocul lunii ianuarie, manelistul a mai fost audiat, la Secția 1 de Poliție din Capitală, într-un dosar în care o tânără de 23 de ani îl acuza de agresiune fizică, în timp ce se afla într-o cameră de hotel.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog