De ce Carmen Brumă refuză să facă nuntă cu Mircea Badea. „Eu n-am avut niciodată această fantezie cu mine mireasă. Eu să fiu mireasă, eu să fiu soția cuiva, nu am avut-o!”

February 7, 2024
2 mins read

Carmen Brumă

Carmen Brumă a povestit de ce nu s-a căsătorit până acum cu Mircea Badea. Vedeta TV a trecut în revistă și cum l-a cunoscut pe prezentatorul TV.

Carmen Brumă a dezvăluit că nu s-a văzut niciodată mireasă și nu a visat la momentul nunții. Mai mult, vedeta a spus cum s-a cunoscut cu Mircea Badea și că povestea vehiculată în presă este falsă, informează ciao.ro.

„E o poveste pe care am preferat să o ținem pentru noi. Ne-am dorit foarte mult să o ținem pentru noi și asta facem de mulți, mulți ani pentru că viețile noastre, meseriile noastre sunt de așa natură încât o doză prea mare de expunere simt că ne-ar crea un disconfort. L-am cunoscut la un moment dat, cred că sunt peste 25 de ani. (…)

Există o poveste care circulă, care a fost spusă de Mihai Mitoșeru, cum că el ne-a prezentat, nu este adevărată. Nu atunci ne-am cunoscut noi, adică atunci are el senzația că ne-am cunoscut, dar noi nu ne-am cunoscut atunci. (…) Nu ne-a introdus, nu ne-a făcut cunoștință Mihai Mitoșeru, ne-am descurcat singuri.

Că n-am vrut! Eu n-am avut niciodată această fantezie cu mine mireasă, dar de mică. Adică, nu e ceva recent. Nu am avut eu asta, cu eu să fiu mireasă, eu să fiu soția cuiva, nu am avut-o! Nu mi-am dorit! Așa a fost modelul, așa a fost materialul, prea târziu să mai schimbăm materialul.” a declarat Carmen Brumă la FRESH by Unica.

Mircea Badea, folosit într-o escrocherie online. Mulți români au fost păcăliți

Mai multe videoclipuri cu Mircea Badea au fost furate si urcate pe un canal de YouTube. Deţinătorul canalului solicita bani de la oameni în numele prezentatorului. Este vorba de pagina de Youtube „Dă Pă Cocioc”.

„Dacă vă place acest video și mai doriți altele, nu uitați să apăsați pe butonul SUBSCRIBE, după aceea pe LIKE și puteți lăsa un coment mai jos cu impresiile dumneavoastră. Dacă doriți să susțineți acest canal, puteți face o mică donație în contul de PayPal”, se arată în descrierile tuturor videoclipurilor de pe canalul de YouTube, transmite evz.ro.

Antena 3 CNN și Mircea Badea au reclamat acest furt și au anunțat că Mircea Badea NU este cel care deține canalul de YouTube „Dă Pă Cocioc”. Prezentatorul a mai spus că nu ar putea cere niciodată bani de la oameni și că este o escrocherie.

În ultima perioadă, au existat mai multe înșelătorii de tip deepfake sau phishing, care s-au folosit de imaginea Antena 3 CNN și altor persoane publice. Echipa Antena 3 CNN i-a rugat pe români să nu utilizeze aplicații, platforme sau programe online neverificate.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog