Tzancă Uraganu a mărit tarifele în 2024 pentru nunți și botezuri! „Dacă nu îți permiți, du-te și ia pe cine îți permiți”

February 6, 2024
1 min read

Tzancă Uraganu

Fiind pe lista celor mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele din țară, Tzancă Uraganu și-a putut face o listă de prețuri pe măsură. Puțini își permit să îl asculte la nuntă sau botez, asta pentru că doar patru ore de show necesită zeci de mii de euro.

Având în vedere că la fiecare eveniment vine însoțit de trupa sa, manelistul are mai multe obligații, așa că cei care își doresc să îl asculte live la evenimente private sunt nevoiți să scoată din buzunare nu mai puțin de 12.000 de euro.

„Dacă tu nu-ți permiți, crezi că toată lumea nu-și permite. Dacă cerem 12.000 pe patru ore, cerem pentru că avem de plătit taxe, impozite. Noi plătim impozit la stat. Eu iau bani numai în firmă, nu iau bani în mână, avem și noi de plătit.

Dăm 10%-20% la stat pentru că așa e normal și legal. De asta cerem prețuri. Suntem mai mulți în orchestră, suntem atâția băieți. Dacă nu îți permiți, du-te și ia pe cine îți permiți”, a spus Tzancă Uraganu, citat de perfecte.ro.

Pescobar, petrecere cu manele și dedicații. L-a umplut pe Tzancă Uraganu de bani

Paul Nicolau, zis Pescobar, patronul de la Tavera Racilor, s-a dezlănțuit în timpul concertului lui Tzancă Uraganu. Afaceristul a aruncat cu banii pentru dedicații.

„De nimic nu ai habar, spui numele Pescobar. Toată viața până mor, eu sunt șeful șefilor la Taverna Racilor. Vorbește România, București și Timișoara, am câștigat toată țara. Accepți?”, i-a cântat Tzancă Uraganul lui Pescobar, potrivit romaniatv.net.

Pescobar a scos din buzunar bancnote de 200 de lei și i-a dat manelistului.

A doua zi, mai multe video-uri de la petrecere au ajuns pe rețelele sociale, iar internauții s-au amuzat copios.

„După video ăsta iar îl închid”, „Câte gagici are Pescobar lângă el”, „ce fata a făcut când te-a văzut”, „STIMA ȘI RESPECT PESCOBAR & TZANCA”, „Mereu o da bine”, „Ar da pescocar în toți de la petrecere”, „prea jmecher Omu acum de când a fost la imperiul leilor a luat amploare rău Bv lui”, „au au au au au atât da putut :)))”, „Legenda spune ca a vândut acel lanborghini urus”, sunt doar câteva dintre comentariile videoclipului de pe TikTok.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog