Andreea Ibacka, despre soțul Cabral. „Nu avem o căsnicie perfectă. Acasă nu e ca pe sticlă. Acasă mai apar și nervii, nu doar umorul”

February 5, 2024
2 mins read

Andreea Ibacka

Andreea Ibacka și Cabral le-au demonstrat tuturor că sunt extrem de sinceri atunci când vine vorba de viața personală. De-a lungul anilor, nu s-au ferit să spună lucrurilor pe nume și să vorbească despre etapele mai grele din relație.

Artista a mărturisit că mariajul lor este departe de a fi perfect, însă nici nu își dorește asta. Ca în oricare altă căsnicie, au întâmpinat probleme și momente dificile, însă au găsit întotdeauna o cale de mijloc. Cei doi se iubesc foarte mult, iar sinceritatea și comunicarea primează în cazul lor.

„Nu avem o căsnicie perfectă, avem o căsnicie normală, cum are toată lumea, cu suișuri și coborâșuri. Dar ne leagă foarte multe și atunci când există iubire, știi cum e, îți mai scoți și ochii, dar mai lași și de la tine.

Cam așa și la noi. (…) numai că acasă nu e ca pe sticlă. Acasă mai apar și nervii, nu doar umorul”, a mărturisit Andreea Ibacka pentru Playtech.ro.

Andreea și Cabral Ibacka formează un cuplu de 15 ani, dintre care 12 ca soț și soție. Vedeta spune că nu au obiceiul de a face ceva spectaculos la fiecare aniversare, întrucât cel mai important este să fie împreună, alături de copiii lor. Se pare că Andreea Ibacka adoră mesele în familie și păstrează cu sfințenie această tradiție.

Nu am marcat chiar de fiecare dată cu ceva așa spectaculos. Până la urmă e important să fim împreună, să servim masa toți. Eu țin la chestia asta, să fie masa aceea în familie, de duminică, tradiția aceea pe vechi. Pentru mine astea sunt importante și mai puțin să facem o sărbătoare cu fast, cu tort, cu artificii ca să punctăm fiecare ocazie”, a mai spus artista, conform wowbiz.ro.

Într-un interviu oferit pentru revista VIVA! acum ceva timp, Andreea Ibacka a vorbit cu sinceritate despre diferența de 8 ani dintre ea și soțul ei, Cabral. Actrița a recunoscut că se mai întâmplă ca uneori să resimtă această diferență între ei, dar, cu toate astea, cei doi au știut să își gestioneze foarte bine problemele, timpul și sarcinile în familie.

Diferența nu-i nici mare, nici mică. Deși, după anul fabricației, am fi putut să ne cunoaștem chiar la ședințele cu părinții. Acolo unde participam în calități diferite, vreau să spun. Lumea e atât de mică, încât eu am fost colegă de generală cu Artemis, sora lui Cabral. Da, există momente în care simțim diferit tocmai prin prisma etapei pe care o traversăm.

Eu i-am înțeles criza vârstei mijlocii (să nu-i spuneți că a pățit el așa ceva!), el a mers pe mâna mea când a venit vorba despre decizia extinderii familiei, despre timing-ul ideal (mă scuzați, nu mi-a ieșit nicio formulare mai puțin pompoasă)”, a declarat Andreea Ibacka într-un interviu pentru VIVA!.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog