(Video) Paul de la Mireasa a spus de ce a divorțat de Roxana: „Adevărul despre divorț cu dovezi! Se culca cu bărbați însurați pentru bani. . Practic mi se întorsese stomacul pe dos, mai ales când am văzut cu cine, acel om având copii de vârstă cu ea”

February 5, 2024
3 mins read

Adevărul despre divorț cu dovezi! Se culca cu bărbați însurați pentru bani. . Practic mi se întorsese stomacul pe dos, mai ales când am văzut cu cine, acel om având copii de vârstă cu ea”

Povestea de dragoste dintre cei doi a început în casa show-ului matrimonial. Paul și Roxana și-au declarat iubirea unul pentru celălalt în Finala emisiunii, unde au spus un „DA” hotărât în fața ofițerului de stare civilă.  Lucrurile au luat o întorsătură uluitoare pentru căsnicia lor odată ajunși acasă. Se pare că relația celor doi nu a durat mult. Paul și Roxana s-ar fi despărțit din cauza infidelității. Tânărul susține că fosta soție nu i-a fost fidelă, scrie Antena 1.

Paul de la Mireasa a făcut publice o serie de dovezi, și anume conversațiile pe care le-a avut cu fosta soție, din care ar rezulta infidelitățile acesteia. Fostul concurent de la Mireasa susține că Roxana i-a fost infidelă imediat ce a ieșit din emisiune. Totodată, el a explicat de ce a ales să plece în Olanda și nu în Anglia. În urma separării, bărbatul și-a acuzat fosta parteneră de infidelitate, tânăra negând acuzațiile fostului soț, spunând că nu l-a înșelat.

img

Adevărul despre divorț cu dovezi! Beat și drogat pe canapea! Este adevărat că am dormit pe canapea și n-am vrut să aud de Roxana! Am vrut să divorțez după primele trei săptămâni, după ce am aflat că se culca cu bărbați însurați pentru bani. Practic mi se întorsese stomacul pe dos, mai ales când am văzut cu cine, acel om având copii de vârstă cu ea.

Mi-a promis că o să fie femeie de casă și am crezut-o, dându-i o șansă. Ea când a ieșit din casa „Mireasa”, prima data s-a întâlnit cu acel om și i-a cerut 3.000 de lei pentru că nu avea niciun ban! Spun că s-au întâlnit personal pentru că nu avea transfer de la el, i-a dat fizic banii. Am trecut peste perioada asta, am iertat-o și am început să-i plătesc datoriile.

Cum am ieșit din emisiune ne-au ajutat părinții cu niște bani să ne începem o viață nouă + ce mai aveam de la Mireasa. Datoriile nu încetau, ea era dependentă de pariuri și se împrumuta la diferiți bărbați.

Rămânând gravidă și eu fără niciun ban m-am decis să plec în Anglia. I-am promis că până la finalul anului o voi scoate din toate. Înainte să plec, m-a sunat George și mi-a zis să vin în Olanda pentru că se câștigă mai bine, nu pentru droguri, a povestit fostul concurent din sezonul 6 Mireasa., conform Antena Stars.

@nitapaul22 Iată dovezile! #fyp #mireasa #foryoupage #mireasasezorn6 #fy ♬ Shelby – sergionabeat

”Minte! Nu l-am înșelat”
Începutul căsniciei lor, făcută din dragoste reciprocă, nu a fost așa cum se aștepta, ne-a mărturisit Roxana. După Finala Mireasa, a lăsat tot și s-a mutat la Constanța, alături de soțul ei Paul. Acolo s-a lovit de indiferența bărbatului iubit, care prefera să adoarmă pe canapea și nu în patul conjugal, alături de Roxana.

”Când am ieșit de la Mireasa, el a spus că aveam 8.000 de euro în casă, ceea ce nu este adevărat. Până am primit banii de la Mireasa, eu și Paul nu aveam bani. Eu am început munca pe 23 ianuarie. M-am mutat pentru el, am renunțat la locul meu de muncă din București pentru el.

De când am ieșit de la Mireasa până pe 3 martie, când Paul a plecat în Olanda, el nu a muncit deloc. Mergea la joburi, nu muncea absolut deloc. Tot ce făcea acasă era să se drogheze. Fuma zilnic substanțe interzise.

Nu mint cu absolut deloc, știu cine i le cumpăra, cine i le dădea, zilnic fuma. Noi nu dormeam împreună, el nu dormea cu mine. Eu am rămas gravidă, a zis că nu pleacă în străinătate până nu mă lasă gravidă.

Am rămas gravidă pentru că ne-am dorit amândoi, a fost iubire, ne-am dorit amândoi. Foarte greu am rămas, am aflat prin februarie. În martie, pe 2, am făcut ecografie și aveam deja 8 săptămâni.”, a povestit Roxana pentru Antena 1.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog