Un bărbat, la Kaufland, a început să bea bere și whisky printre raioane. A fost scos cu poliția din magazin

February 16, 2024
3 mins read

wddwwddw 1
Un bărbat a fost scos cu poliția dintr-un magazin Kaufland după ce a început să bea bere și whisky printre raioane. A scăpat de dosar penal pentru că a băut prea puțin, polițiștii spun că paguba a fost doar de 17 lei. Nu a apucat să bea prea mult din cauza angajaților de la pază care s-au sesizat rapid.

Un dosar de furt a fost recent închis de judecătorii din Blaj. Este vorba despre cazul unui bărbat care a intrat în magazinul Kaufland din localitate și a început să bea printre raioane, scrie Alba 24.
Cazul a fost închis în data 13 februarie 2024, deși s-a petrecut în data de 12 decembrie 2021.
Atunci bărbatul a intrat în magazin s-a dus direct la raionul cu băuturi alcoolice și a început să bea. Un agent de securitate a mers către bărbat pentru a-l opri din băut.

Însă bărbatul a refuzat acest lucru și a fost nevoie de intervenția poliției pentru a-l scoate afară din magazin.
(…) bărbatul a pătruns în interiorul agentului comercial Kaufland deplasându-se la raionul cu băuturi alcoolice, iar de pe raft a sustras o sticlă de whisky de 0,2 litri, o sticlă de bere marca Neumarkt de 1 litru, pe care le-a desfăcut și le-a consumat în interiorul unității.

Martorul angajat al societății de pază, declară faptul că a fost direcționat de dispecer către raionul unde se afla numitul pentru a-l opri din a mai consuma produse de pe raft.
Ajuns în dreptul lui, suspectul a fost însoțit la una dintre casele de marcat, solicitându-i-se să achite contravaloarea băuturilor alcoolice consumate până în acel moment. Suspectul a refuzat acest lucru, motiv pentru care s-a cerut intervenția organelor de politie, au notat magistrații.

Deoarece prejudiciul cauzat (17 lei) este foarte mic față de cât ar însemna continuarea procesului, magistrații au decis să închidă dosarul penal. Decizia fost luată în data de 13 februarie 2024 și a fost definitivă, scrie ziare.com

Românce prinse a doua oară la furat într-un supermarket din SUA
Două românce, dintre care una susține că e minoră, au fost prinse la furat pentru a doua oară într-un supermarket din SUA. Dacă prima dată hoațele au furat ochelari de soare, de această dată au furat lapte praf de peste 3.000 de dolari.

O filmare în care polițiștii americani au prins trei românce, Anita, Lavinia și o minoră, furând ochelari de soare dintr-un supermarket Walmart din Florida a devenit virală pe Youtube, strângând peste trei milioane de vizualizări, scrie Adevarul.

Pe canalul de Youtube pe care a fost postată filmarea cu cele trei hoațe a fost postat ulterior, un nou videoclip, cu titlul „Străinii fură din nou din magazin”, care arată că două dintre cele trei hoațe din România, Lavinia și minora, au fost prinse din nou la furat într-un supermarket Walmart.

„Adjuncții șerifului din Lake County, Florida, au răspuns unui magazin local pentru o raportare despre un furt în desfășurare. Angajații Asset Protection monitorizaseră două femei în timp ce încărcau un coș de cumpărături cu formulă pentru copii. Un suspect, o minoră, a fost arestată în timp ce ieșea din magazin cu coșul de cumpărături. Suspectul adult a fost reținut la scurt timp, în apropierea caselor”, se arată în descrierea videoclipului.

În imagini se poate vedea cum polițiștii intervin și le prind pe cele două românce în flagrant. „Am 14 ani. Nu mă atinge”, spune hoața care declară că e minoră. „Asta e. Și minorii fac închisoare”, îi răspunde unul dintre agenți.
În momentul în care este încătușată, una dintre hoațe le spune polițiștilor că o doare mâna. „E ok, asta se întâmplă când furi. Cătușele sunt inconfortabile. Așa și trebuie să fie. (…) Dacă nu furai, nu purtai cătușe”, i-a spus polițistul uneia dintre hoațe.

După ce au spus că sunt din România și li s-au citit drepturile, cele două hoațe au spus că nu au înțeles nimic. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că în căruciorul cu care au ieșit din magazine, hoațele aveau lapte praf de 1.600 de dolari, iar în mașină au mai fost găsite 50 de cutii în valoare de 1.500 de dolari.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog