Jamila nu divorțează de soț. „Sunt căsătorită de aproape 16 ani. am trecut împreună peste tot ce ce-a dat viață și ne dorim să rămânem o familie până la final”

February 16, 2024
4 mins read

Jamila

Jamila și soțul ei sunt împreună de 16 ani și nimic nu pare să-i despartă. Celebra bucătăreasă este discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală și de puține ori oferă detalii din mariajul ei. Jamila a ținut să le spună tuturor că nu întâmpină nicio problemă în căsnicia ei și că nu este deloc adevărat zvonul conform căruia s-ar fi despărțit de soț. Dimpotrivă, spune ea. Totul merge ca pe roate, iar iubirea este în floare.

De ziua îndrăgostiților circulă un zvon cum că aș fi divorțat. Pentru că am văzut că acest subiect stârnește curiozitatea multora, vreau să-l clarific. Sunt căsătorită de aproape 16 ani, iar între mine și soțul meu nu a existat niciodată vreo discuție despre divorț. Pur și simplu nu a existat, nici nu știu să va spun de ce. Am pornit în viață pentru a rămâne împreună și nu ne-am gândit să schimbăm asta.

Dimpotrivă, avem o căsnicie fericită, ne iubim și ne place să fim împreună chiar și după atât timp. Suntem doi oameni care și-au unit destinele de atâția ani, am trecut împreună peste tot ce ce-a dat viață și ne dorim să rămânem o familie până la final. Dacă se va schimbă ceva, promit că fiu eu cea care va face anunțul pentru a nu există nicio speculație. Până atunci, va doresc să aveți o zi a îndrăgostiților fericită și să va iubiți în fiecare zi de parcă ar fi ultima! LOVE YOU ALL!”, este mesajul transmis de aceasta, pe rețelele de socializare, conform Can Can.

Jamila face lumină în cazul „Prăjiturii ecler la tavă”: „Oameni au început să-mi spună că sunt o hoață de rețete. Procesul încă se judecă”
Jamila a fost invitată în cadrul podcastului „HappyFishTV”, moderat de Gojira, unde a făcut noi dezvăluiri despre procesul „Prăjitura ecler la tavă”, care a declanșat a devărată avalanșă între ea și vloggerița Laura Laurenţiu.

Cazul „Prăjitura ecler la tavă” a declanșat o confruntare intensă între două dintre cele mai influente vloggerițe din domeniul culinar, Jamila și Laura Laurențiu. Disputa a escaladat rapid, generând o intensă dezbatere în mediul online. Conflictul a început în 2019, când Jamila a reclamat-o pe Laurențiu după ce aceasta raportat-o pe canalul de YouTube pentru încălcarea drepturilor de autor pentru titlul rețetei. În urma raportării, videoclipul Jamilei a fost şters de pe YouTube.

Mi se pare că s-a dus totul într-o extremă. A fost atâta bătaie de joc pe chestia asta, că până la urmă a fost ceva serios, dar s-a dus într-o extremă. Eu nu am vrut să apar pe chestia asta, că nu mi se pare că asta mă reprezintă pe mine. Încă se judecă și nu pot să vorbesc foarte mult de chestia asta. Mie mi s-a închis un videoclip, mie o persoană mi-a închis un clip, pretinzând că are drept de autor pe un titlu, că toată lumea a spus «Jamila a furat rețeta, hoața, aoleu a furat Jamila rețeta». Ce rețetă? Eu nu am furat nimic de la nimeni.

Persoana respectivă mi-a dat un raport pe YouTube, pe titlu! Titlul fiind «Prăjitură ecler la tavă». Prăjitura e prăjitură, eclerul e al francezului și tava e aia în care gătești. Persoana respectivă nu avea la OSIM marcă înregistrată. Eu am considerat că asta e o nedreptate, că mi s-a închis videoclipul ăla când persoana respectivă putea să vorbească cu mine înainte, putea să îmi zică. Putea multe lucruri să facă.

Oamenii nu au înțeles, pentru că în presă s-a dus totul în derizoriu și a apărut «Jamila se bate pentru rețetă». Totul a fost despre Jamila, nu a fost despre partea opusă. Totul a fost despre Jamila, că Jamila a vândut. Numele ăsta vinde și numele ăsta accesează click-uri acolo, nu accesează alt nume, Jamila accesează. Nu a pornit de la mine treaba asta”, a spus aceasta în cadrul podcastului „HappyFishTV”, potrivit Spectacola.

Deși continuă să lupte pentru drepturile sale în fața instanței, aceasta a mărturisit că a ales să evite subiectul și să nu se mai aștepte la nimic.
Încă se judecă, e destul de complicat, pentru că e foarte greu să înțelegi speța asta, mai ales dacă tu nu ești din domeniul YouTube-ului și atunci asta a fost greu și pentru domnii judecători să înțeleagă speța. Ei s-au legat de cu totul alte lucruri.

Oameni au început să-mi spună că sunt o hoață de rețete, că atât au putut ei să zică. Hai să spunem prin absurd că eu aș fi furat o rețetă, ceea ce nu s-a întâmplat în veci, dar restul oamenilor care au făcut rețeta asta, au furat și ei? Restul creatorilor de conținut care fac eclere de când le-au inventat francezii, toți fură rețete sau doar eu?

Nimeni nu mai inventează vreo rețetă, hai să nu ne dăm inventatori de rețete. Că luăm noi savarina și o punem în tavă sau eclerul și îl punem în tavă și nu-l mai facem în formă individuală, asta e fix nimic. Nu m-am enervat, dar atâta cerneală a curs pe subiectul ăsta și atâta hate nemeritat mi-am luat pentru că am încercat să-mi găsesc dreptatea. Că o am, că nu o am, asta e total irelevant până la urmă. Eu nu am vrut să vorbesc despre subiect, că tot hate-ul ajungea la mine și încă se judecă asta. Nu mă mai aștept la nimic”, a mai mărturisit Jamila în cadrul podcastului „HappyFishTV”.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog