Dan Bittman confirmă că are o iubită. Nu este Denise Rifai: „Sunt într-o fază destul de tihnită a vieții, e bine așa cum e”

February 16, 2024
3 mins read

dwdwdw 2

Dan Bittman, discret cu viața lui personală, a vorbit recent despre statutul său sentimental, conformând că este în prezent într-o relație. Mai mult, s-a referit și la mama celor trei băieți ai săi, afirmând că nu mai comunică deloc. Anterior, în ultima perioadă, ajunseseră să comunice doar prin mail, a mai spus el.

Invitat în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir, artistul a dezvăluit că nu mai există nicio șansă de împăcare cu mama copiilor săi, cu care nu a comunicat deloc de o vreme.
Dan Bittman și Liliana Ștefan au ales să-și spună adio în anul 2017, după mulți ani împreună (chiar dacă fătă acte) și trei copii frumoși, trei băieți înalți ca brazii. De atunci, totul a mers din rău în mai rău în ceea ce privește relația lor.

Nu cred că se poate (împăcarea – n. red.), nu, nu din vina mea sau că e vreo vină. Ne bucurăm fiecare de copii, ba la mine, ba la ea, dar nu, noi doi nu mai comunicăm.
Am comunicat o vreme doar pe mail, aia a fost ultima comunicare, foarte oficială și nu”, a spus Dan Bittman, în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir, citat de Libertatea.

Legat de statutul său sentimental, artistul a fost sincer. Da, există cineva, dar, pentru moment, nu vrea să ofere mai multe amănunte, relația fiind la început.
Nu vreau să păcălesc pe nimeni”. Dan Bittman, adevărul despre viața amoroasă la 60 de ani

Mai mult, solistul trupei Holograf a dat de înțeles că femeia care îi e alături momentan nu e una din sfera showbiz-ului, dezamăgindu-i astfel pe cei care sperau că îi vor vedea oficial, ca un cuplu, pe el și Denise Rifai.
Există, se mai găsește, mai e, apar. E ok, sunt într-o fază destul de tihnită a vieții, e bine așa cum e. Nu e ceea ce se scrie, să știi, nu e cineva din zona noastră, dar e ok, mă simt bine.

Depinde foarte mult cum te-ai obișnuit, în meseria asta fugi prin toată lumea, țara și cineva trebuie să înțeleagă și chestia asta, dacă se poate. De asta zic, avem o viață. O perioadă merge, dar după… Suntem în test.”, a continuat artistul seria dezvăluirilor, conform RTV.

Și, pentru că vrea să-și responsabilizeze cât mai mult copiii, Dan Bittman le dă constant acestora diferite sarcini, în urma cărora aceștia sunt și remunerați după cum se cuvine. Chiar dacă dispune de resurse materiale, artistul spune că nu vrea să le ofere acestora totul pe tavă.

Când vin și muncesc, îi plătesc. Eu am vrut să-i învăț să aibă responsabilitate, să învețe să câștige bani, e o muncă, Alex știe, cunoaște foarte bine, toți trei știu să programeze tot sistemul. E o meserie și asta și am zis să învețe și ei ce e cu munca.

Nu le dau bani, dar îi ajut, pentru că na… dar în limite normale. Cred că maică-sa îi învață să ceară (râde). Punctele noastre de vedere sunt diferite de multe ori, dar eu încerc să fiu mai înțelegător, le spun că trebuie să meargă pe drumul lor, să aibă parte de eșec, succes.”, mai spune Dan Bittman.

Dan Bittman și Liliana Ștefan au au împreună trei băieți, pe nume Alexandru, Patrick și Mark. Cel mai mare dintre copii, Alexandru, are în prezent 24 de ani. Mijlociul, Patrick, are 19 ani, iar Mark are 16 ani.

Artistul a vorbit pentru VIVA! și despre prima sa iubire: „Prima iubită a fost la 16 ani cred. M-am îndrăgostit de o colegă, pentru care am și plecat în Germania, în anii 80, o colegă care venise din altă clasă și era de o frumusețe rară. Acum este medic oftalmolog, mi se pare, în Germania, și a fost, într-adevăr, o lovitură. După aia, ea a plecat din țară, s-a reîntors în clasa a XII-a… În fine, a fost o întreagă nebunie, nebunia vârstei, normal, dar… N-am stat niciodată să văd ce și cum, câte…”

Să știi că iubitele adevărate le pot număra pe degete. E adevărat, pe degetele de la două mâini, nu și de la picioare, cum zic alții”, a mai spus râzând Dan Bittman, conform B1 Tv.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog