(Video) Cristina Șișcanu a primit cadou un bolid de lux din partea soțului Mădălin Ionescu: „Mașina asta a fost cam 90 mii de euro. este o chestie de necesitate, nu de fițe. Am mai văzut că scriau oamenii că i-am copiat pe Andra și pe Cătălin Măruță”

February 16, 2024
4 mins read

Cristina Șișcanu
(Cristina Șișcanu)

Cristina Șișcanu povestea întristată zilele trecute că modelul de automobil pe care și-l dorește ar putea ajunge la ea doar peste câteva luni, însă soțul ei i-a făcut o bucurie și a adus-o pe partenera lui chiar în fața bolidului mult dorit.

Cea mai tare surpriză pe care am avut-o vreodată! Pentru ea m-a dus soțul la Craiova! Am crezut că mi se oprește inima… vă povestesc un pic mai târziu”, a scris Cristina Șișcanu pe rețelele sociale, potrivit RTV.
Vedeta povestea în urmă cu câteva luni că are de gând să își vândă și mașina, pentru că au trecut deja câțiva ani de când o conduce și își dorește una nouă.

Cât a costat bolidul de lux
Ulterior, cei doi au făcut un videoclip, pe rețelele de socializare, acolo unde au explicat motivul pentru care au achiziționat o nouă mașină. Mai exact, familia Ionescu își dorea o mașină mai mare și mai stabilă, pentru familie. Totodată, pentru a elimina orice speculație, vedetele au dezvăluit și câți bani au scos din buzunar pentru acest bolid.

Am ajuns cu bine acasă, eu am condus noua mașină. Și mașina pe care o conduceam este foarte bună, dar, practic, mașina asta nouă este mașina noastră, doar că Mădălin așa este el și așa este un bărbat adevărat, ce este mai bun și mai nou, dă copiilor și soției. El are o mașină din 2011 și se cerea o mașină nouă. Așa că am luat această mașină nouă, de familie. Nu-mi vine să cred nici acum, pentru că eu mă setasem că o să vină mașina în mai.

Mașina asta a fost cam 90 mii de euro. Noi am avut parte de un discount mai generos. O parte din valoarea ei este luată în leasing și o parte este avansul. Nu suntem genul de persoane care să aruncăm cu banii aiurea și să cumpărăm mașini scumpe, nu sunt nici vremurile și nu suntem niște bogătași. Am optat pentru această mașină de familie, care este foarte sigură, noi ne-am documentat foarte mult înainte, am înțeles că nimeni nu a murit în ea și nu s-au ales cu leziuni grave, în urma unui accident.

Din mai, anul trecut, am început căutările. O mașină nu se ia de pe o zi pe alta, așa cum zic mulți. Mă repet, este o chestie de necesitate, nu de fițe. Am mai văzut că scriau oamenii că i-am copiat pe Andra și pe Cătălin Măruță”, au spus cei doi, pe rețelele de socializare, conform Spectacola.

În urmă cu ceva timp, Cristina Șișcanu recunoștea că vrea să-și schimbe mașina, deoarece o are de prea mulți ani. „ Am fost și mi-am luat mașina, am dus-o pentru o verificare pentru că o vând. Așa am stabilit, că o dată la aproape trei ani schimb mașina și cumva i se apropie momentul, mi-au zis băieții că este impecabilă.

Și în interior și în exterior. Mi-e dragă mașina, este o mașină foarte bună. Mai ales pentru femei este foarte ușor de condus”, spunea Cristina Șișcanu, într-un filmuleț postat pe pagina ei de Instagram.

Cristina Șișcanu a răbufnit pe internet! Vedeta nu s-a abținut și a spus tot ceea ce avea pe suflet
Soția lui Mădălin Ionescu a spus cu subiect și predicat ce părere are despre oamenii care obișnuiesc să fure. S-a referit în general, de la bani până la bunurile altor persoane.

Prezentatoarea de la Metropola TV și-a declarat antipatia față de astfel de persoane. Mai mult, aceasta a folosit cuvinte extrem de dure la adresa hoților.
Mi se pare foarte grav să fii hoț. Știți, a fi hoț nu înseamnă doar să furi un obiect, să furi o sumă de bani sau chestii de genul ăsta.

Poți să fii și hoț de idei, de foarte multe lucruri. Iar hoții sunt oameni mediocri, oameni slabi, lipsiți de demnitate, disperați, oameni care sunt vai de mama lor. Nu-i ajută nici mintea, nici sufletul, pentru că au un suflet urât. Hoții sunt penibili, sunt așa, să te uiți la ei cu milă și cu scârbă. Așa sunt hoții, de fapt. Pe lângă faptul că îi produc celui pe care îl fură o pagubă, ei denotă toate aceste trăsături care se încadrează la categoria de ‘AȘA NU’, ceva ce nu ți-ai dori ca om să fie în viață, ceva ce nu poți să fii model pentru copiii tăi, adică să te uiți în oglindă și să

fii lipsit de demnitate, să te uiți la tine și să zici: ‘Băi, nu mă duce pe mine capul să fac ceva, trebuie să fur’. Păi ce exemplu dau eu copiilor mei? N-am un pic de demnitate, de mândrie, de tărie de caracter, să pot să iau și eu taurul de coarne, să fac singur ceva?”, a declarat Cristina Șișcanu, într-un filmuleț postat pe pagina sa de Facebook, conform Can Can.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog