Cum s-au cunoscut Gică Hagi și soția lui, Marilena, acum 30 de ani: „El era timid. Își parca mașina pe o străduță îndepărtată. Eram studentă în anul II și venea să mă ia de la facultate”

February 15, 2024
3 mins read

Gica Hagi

Gică Hagi și-a cunoscut soția în urmă cu trei decenii. Fostul mare fotbalist și Marilena au făcut nunta în 1995, cel mai mediatizat eveniment al acelor vremuri. Au construit o familie frumoasă și au împreună doi copii – pe Ianis (fotbalist la echipa Rangers) și Kira (una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară). Înainte s-o întâlnească pe soția lui, Gică Hagi a mai fost căsătorit cu Leni Celnicu, de care a divorțat după numai câteva luni de la nuntă.

Marilena Hagi își amintește perfect momentul când l-a cunoscut pe fostul mare fotbalist. Ea era studentă pe atunci, iar Gică Hagi o aștepta să termine cursurile pentru a-și da întâlnire în secret. Au ascuns relația o bună perioadă de timp, dar curprinsă de emoții puternice, soția antrenorului i-a confesat surorii ei că iese la întâlniri cu Gică Hagi. Abia mai târziu, la o petrecere machidonească, cei doi și-au oficializat relația, scrie Viva.

Îmi amintesc perfect, desigur. M-a invitat la restaurantul Select. Deși eram îngrozitor de timidă, încă de la început m-am simțit în largul meu lângă el. Asta pentru că îmi semăna în multe privințe. Și el era timid, ca și mine. (…) Eram studentă în anul II și venea să mă ia de la facultate.

Își parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu ne vadă cineva sau să afle părinții mei. Totuși, n-am rezistat prea mult și i-am spus surorii mele cu cine am ieșit. Am păstrat amândouă secretul până la prima mea ieșire în public alături de Gică. Era o petrecere machidonească. Toată lumea a fost surprinsă. Nu știau de unde am răsărit‘, a povestit Marilena Hagi, pentru jurnaliștii de la newsweek.

Înainte s-o cunoască pe actuala soție, Gică Hagi a mai fost căsătorit cu o tânără machidoancă, pe numele ei Lena Celnicu. Când au făcut nunta, fostul fotbalist avea numai 25 de ani, iar evenimentul a fost fastuos, cu sute de invitați, șapte feluri de mâncare și ținute comandate din străinătate.

Deși păreau sortiți unul pentru celălalt, Gică Hagi și prima lui soție, Lena Celnicu, s-au separat după numai câteva luni. El a fost cel care a intentat divorțul, iar în solicitare, invocase faptul că partenera lui a întârziat cu pâinea la masă și a pus miere în cafea în loc de zahăr.

În prezent, Lena Celnicu ocupă o poziție importantă în conducerea unei bănci de top din România. Prima soție a lui Gică Hagi s-a recăsătorit în anul 2004, iar din acest mariaj au rezultat doi copii.

Farul l-a găsit pe copilul care a început să plângă la meciul cu Dinamo
Tânărul suporter a fost surprins în partea a doua a meciului cum lăcrima, iar cei de la Farul l-au dat în ”urmărire”.
La scurt timp, puștiul a fost găsit și a fost invitat la baza celor de la Farul pentru a îl întâlni pe Gheorghe Hagi, dar și pe fotbaliștii primei echipei.

Întâlnire emoționantă pentru Dumi, fanul farist de 6 ani care a impresionat o țară întreagă cu lacrimile vărsate pentru Farul.
Clubul nostru i-a făcut o surpriză de proporții micului farist, iar Dumi s-a întâlnit cu managerul tehnic Gheorghe Hagi și cu jucătorii fariști. Dumi a primit un cadou special, o minge semnată de cel mai mare fotbalist din istoria României.

Jmg9NjM2Jmhhc2g9ZTJhN2NlMTk4YWQ4ZTg2MWNlYzYyMWQwOTY4MDNlY2Y.thumb

În vestiar, fotbaliștii fariști l-au întâmpinat cu aplauze, iar căpitanul Ionuț Larie i-a oferit un tricou cu semnăturile tuturor jucătorilor, dar și alte materiale promoționale cu însemnele clubului nostru”, a transmis Farul, conform Digi Sport.

Anunțul făcut de Farul
Șterge-ți lacrimile, copile! Clubul nostru îl caută pe puștiul din imagine, care a plâns în tribune la meciul de aseară, pentru a-i oferi o surpriză de neuitat!
Cine îl cunoaște sau are informații despre acesta este rugat să ne trimită un mesaj în privat!”, a transmis Farul, pe Facebook.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog