Armin Nicoară, „abandonat” de nașa Georgiana Lobonț. „Ea m-a blocat peste tot. Dacă Dumnezeu a vrut așa să fie”

February 15, 2024
2 mins read

wddw 1

Un scandal-monstru a izbucnit, la început de an, între Armin Nicoară și nașa lui de cununie Georgiana Lobonț, după ce artistul s-a plâns în emisiunea lui Măruță de faptul că aceasta nu i-ar fi dat bani pe o piesă și că nu l-ar mai fi invitat nici la spectacolului organizat de ea. “Din acest moment pentru mine acest om nu mai există”, a comentat Georgiana Lobonț. A trecut mai bine de o lună de atunci, dar relația dintre ei nu s-a îmbunătățit.

Nu vreau să comentez relația cu Georgiana Lobonț. Ieșirea pe care eu am avut-o în urmă cu ceva timp a fost pentru niște supărari de-ale mele, dureri, eu am mai citit cărți de dezvoltare personală și zice că dacă ai ceva pe suflet, o durere, mai bine spune-o că dacă o ții în tine pe viitor, Doamne Ferește, ajungi la alte probleme.

Eu am spus ce am avut pe suflet, acum dacă Georgiana a reacționat așa cum a reacționat, eu nu m-am supărat. Ea m-a blocat peste tot, eu am încercat să-i explic situația, dar nu am avut cum, ea m-a blocat peste tot, iar dacă ea a așa a ales…”, a spus Armin Nicoară pentru Spynews.ro.

Armin Nicoară s-a resemnat cu faptul că relația lui cu Georgiana Lobonț s-a rupt
Artistul susține că aceste lucruri nu-l mai afectează și că s-a resemnat cu situația, dar că va fi cu mult mai multă băgare de seamă pe viitor vizavi de colaborările cu alți artiști.

E nașa mea, doar că pe mine nu prea mă mai afectează nimic pentru că dacă ajunge nașa sa te blocheze, nu mă mai aștept la nimic. Nu mă mai supără nimic. Am trecut peste multe chestii, nu doar în relația mea cu Georgiana, ci și prin alte relații de prietenie. Nu știu ce mă mai poate supăra.

Asta a fost, dacă Dumnezeu a vrut așa să fie. A fost o lecție de învățat, de acum încolo știu cum să procedez cu alți artiști cu care voi colabora pe viitor. Eu merg tot timpul pe treaba asta că tu poți să te bați cu pumnul în piept, dar dacă Dumnezeu vrea, așa e soarta”, a mai declarat Armin Nicoară, conform RTV.

Claudia Puican îi spune ”Adio” lui Armin Nicoară
Claudia Puican a decis ca, măcar pentru o vreme, să se despartă de Armin Nicoară. Nu, nu divorțează în acte, ci doar muzical. Vedeta muzicii de petrecere a luat decizia pentru că vrea să demonstreze că nu depinde de celebrul ei soț.

Anul 2024 este anul meu și anul hiturilor! M-am hotărât să-l deschid într-un mod spectaculos, alături de o colaborare de excepție cu nimeni altul decât Florin Cercel! Împreună am creat o melodie de dragoste specială pentru ziua îndrăgostiților, care a fost lansată pe 13 februarie pe YouTube!

Dar nu se oprește aici! Am pregătit numeroase proiecte cu artiști de top din România și dincolo de granițele ei. Mă implic atât în muzica populară din zona Olteniei și Banatului, cât și în muzica de petrecere (și manele), pentru că am binecuvântarea de a putea interpreta orice stil muzical.

Vreau să folosesc acest dar oferit de Dumnezeu pentru a aduce bucurie cât mai multor oameni ! Abia aștept ca întreaga țară să descopere ce proiecte minunate le-am pregătit!”, a declarat Claudia Puican pentru Fanatik

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog