(Video) Fiica Ginei Pistol şi a lui Smiley a început deja să cânte. Cum sună vocea Josephinei. Smiley: „Josephine a avut primul concert în L.A ”

February 14, 2024
2 mins read

dwdw

La nici 3 ani, Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, pare să fi moștenit pasiunea pentru muzică a celebrului ei tată. Micuța a cucerit deja internauții, după ce artistul a postat un clip în care fiica sa cântă o melodie de-a lui Usher.
Cei doi nu au arătat până acum chipul micuței sale, dar în mediul online, Josephine are o mulțime de fani. La începutul acestui an, Gina Pistol și Smiley au ales să plece la Los Angeles, America, împreună cu fiica lor.

Vacanța lor în SUA nu este doar o ocazie de relaxare, ci și de a îmbina plăcerea cu munca și de a crea amintiri de neuitat într-un cadru internațional.
Celebra prezentatoare TV a dezvăluit, pe rețelele de socializare, că urmează să petreacă o perioadă bună de timp în America, deși mulți fani au crezut că merg acolo într-o simplă vacanță.

Ce faceți măi simpaticilor? Sau mai bine bună seara. Cât e acasă? Cred că e 8 seara. Doamne, cât de bine este la soare! Ieri a plouat toată ziua aici. Cred că ați văzut din Daily Tok-ul lui Andrei (n.r. Smiley) că suntem în America, în Los Angeles, și mai avem de stat aici, cred că vreo 3 săptămâni.

Și am lipsit de pe Instagram pentru că na…cu casa, cu copilul, ne-am și plimbat puțin pe aici”, le-a dezvăluit Gina Pistol fanilor ei pe rețelele de socializare.

Gina Pistol, surprinsă de prețurile mari din Los Angeles
Imediat după ce a ajuns în Los Angeles, Gina Pistol a povestit că a fost surprinsă de prețurile mari din Los Angeles, mai ales la produsele dedicate copiilor și cele sănătoase. Vedeta spunea că a fost puțin stresată cu privire la ce îi va pregăti fetiței ei, asta pentru că viața de acolo este diferită de cea din România, dar a găsit rapid câteva alternative, dar nu la prețuri accesibile, din contră.

„Înainte să vin aici, eram foarte stresată pentru că nu știam ce să îi dau să mănânce lui Josephine. Acasă știu exact ce să cumpăr, de unde să cumpăr, mai primesc de la țara un pui, dar aici ce mă fac? Am găsit, sunt variante, doar că, dacă vrei să mănânci sănătos, cel puțin în L.A, este foarte, foarte scump, exagerat de scump. Deci un mic dejun te costă cam cât te costă la noi în aeroport, e foarte scump”, povestea Gina Pistol, pe Instagram, conform Spynews.

Smiley: „Josephine a avut primul concert în L.A 😱😍”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog