(Foto) Vila de 1 milion de euro. Imagini cu casa în care Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva locuiesc

February 14, 2024
3 mins read

dwdwdwdwdwddwwd

Ștefan Bănică jr locuiește într-o vilă superbă din București alături de Lavinia Pîrva și fiul lor, Alexandru. Artistul a postat pe rețelele de socializare fotografii în care se văd părți din locuința lui.  Situată în sectorul 2 al Capitalei, vila cântărețului arată impresionant. Cu o curte luxuriantă și o arhitectură care îmbină eleganța cu confortul, locuința este un refugiu de vis în mijlocul agitației urbane.

Curtea plină de verdeață este un colț de rai, o oază de relaxare și frumusețe în jungla de beton a orașului. În curte, cei doi au o piscină, unde petrec zilele de vară călduroase. De asemenea, în livingul vilei se află un pian, unde Ștefan Bănică jr obișnuiește să cânte foarte des, scrie libertatea.ro.

dwdwdw 1

Vila, situată în cartierul Tei, este o construcție impunătoare, compusă din subsol, parter, etaj și mansardă. Cu o suprafață construită de aproximativ 200 de metri pătrați, împreună cu terenul generos și cele două garaje, locuința ajunge la aproximativ 300 de metri pătrați. Potrivit estimărilor, casa valorează în jur de 1.000.000 de euro, o sumă pe măsură a rafinamentului și luxului oferit de această proprietate excepțională.

Numai terenul pe care îl dețin cei doi soți valorează în jur de 500.000 – 600.000 de euro, iar construcția în sine se apropie de aceeași valoare. Casa în care Ștefan Bănică jr locuiește alături de Lavinia Pîrva a fost construită în anul 2007, atunci când artistul era căsătorit cu Andreea Marin. Prezentatoarea emisiunii „Surprize, surprize!” a locuit o perioadă în această vilă, însă după divorț, ea și-a achiziționat o casă în Pipera, unde locuiește în prezent alături de fiica ei, Violeta.

vfvf ewe dwwdwd 1 fefefefe 1 dwdwwddwdw cddc cdcddc

Ce diferență de vârstă este între Ștefan Bănică și soția lui, Lavinia Pîrva
Deși nu se expun când vine vorba despre viața lor privată și personală, e clar că Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și zile pline de bucurie alături de fiul lor. Ce-i drept, nu mulți au crezut în relația lor la început, mai ales că diferența de vârstă dintre ei este de 17 ani.

Artistul are 56 de ani, în timp ce partenera lui de viață are 39. Cu toate acestea, nu au ezitat și s-au căsătorit departe de casă, în Bulgaria, fără să le spună invitaților că vor fi martorii acestui eveniment, iar mai apoi și-au întemeiat o familie de care se bucură nespus de mult, scrie viva.ro.

„Ceremonia noastră a avut loc într-un loc de poveste, exact unde ne-am dorit. A fost un eveniment aşa cum ne place nouă, iar cel mai important e că am fost înconjuraţi de cei mai apropiaţi prieteni.  Am reuşit să le aducem lacrimi de bucurie pe chip celor din familie, mai cu seamă că tatălui meu i s-a îndeplinit visul de a mă conduce la altar, într-un cadru de poveste’, spunea Lavinia Pîrva

Jurnalista care putea să-i devină soție lui Ștefan Bănică Jr.
Imediat după divorțul de Mihaela Rădulescu din anul 1999, Ștefan Bănică Jr. a încercat să își refacă viața amoroasă alături de altă femeie. S-a pus astfel pe căutarea jumătății, încercând să intre în grațiile unei cunoscute jurnaliste din România, nimeni alta decât Adriana Bahmuțeanu.

La vremea respectivă, Adriana Bahmuțeanu era divorțată de Silviu Prigoană. Despre care divorț ca număr este vorba, nu șe știe sigur. Jurnalista și politicianul s-au căsătorit în 2003, au divorțat imediat după luna de miere, s-au recăsătorit în ianuarie 2004 și au dat din nou divorț în mai 2004, scrie playtech.ro.

În tot acest timp, pe când era divorțată, Adriana Bahmuțeanu a fost căutată de Ștefan Bănică Jr., după cum chiar ea a dezvăluit. Cântărețul ar fi căutat-o, încercând să o cunoască mai bine, însă ea nu și-a dorit acest lucru. Jurnalista regretă, în prezent, că a făcut publică istoria cu actualul soț al Laviniei Pârva.

„Am regretat că am spus în presă treaba asta. Nu regret că nu am spus nu. Am spus că e adevărat că mă tot suna, mă căuta, se aflaseră. Ștefan (Bănică – n.r.) abia se despărțise de Mihaela (Rădulescu – n.r.), iar în casa mea venea toată echipa de la acea emisiune, eu fiind iubita unui reporter. Pe vremea aia nu erau atâtea restaurante, mesele să făceau acasă.

Îmi pare rău că m-a luat gura pe dinainte pentru că Ștefan Bănică este un artist pe care îl stimez și nu merita să dau din casă o poveste care a ajuns în presă”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog