Jorge a înșelat-o pe Ramona Prodea iar apoi a cerut-o de soție pentru a nu rămâne singur. „Îmi era teamă că o să mă părăsească și din frica de a nu rămâne singur am cerut-o în căsătorie. Ne certasem de câteva ori deja”

February 14, 2024
3 mins read

Jorge

Jorge, dezvăluiri sincere despre momentul în care a cerut-o pe Ramona Prodea de soție. Faimosul de la Survivor a vorbit în trecut despre motivele pentru care a cerut-o în căsătorie pe Ramona Prodea, printre acestea numărându-se și frica de a nu fi părăsit sau de a nu rămâne singur, mai ales că aveau deja la activ câteva despărțiri și împăcări.

„Atunci când am cerut-o în căsătorie pe soția mea, am făcut-o într-un moment de frică, de a nu rămâne singur. Îmi era teamă că o să mă părăsească și din frica de a nu rămâne singur am cerut-o în căsătorie. Ne certasem de câteva ori deja, ne despărțisem de câteva ori, ne împăcaserăm de câteva ori.

Eram într-o perioadă în care eu nu eram cuminte deloc și nu îmi stătea gândul că iar o să intru într-o relație lungă. Nu mai aveam chef, de abia ieșisem dintr-o relație, divorțasem, eram bine. Ceva în sufletul meu îmi zicea că nu trebuie să o las pe fata asta. Am ajuns amândoi pe podeaua din baie și ea nu mai putea. A zis: Nu mai pot, gata, mi-a ajuns, hai să oprim aici ‘, a povestit Jorge, potrivit kfetele.ro.

Jorge a înșelat-o pe soția sa și a povestit momentul în care a fost prins. La acea vreme nu erau căsătoriți și o perioadă au fost despărțiti. Jorge a explicat care este motivul pentru care un bărbat înșală și ce caută, de fapt, atunci când își trădează partenera.

Eu nu mai condamn pe nimeni, mai ales că am făcut-o și eu, dar mai ales că fiecare avem experiențele noastre care ne maturizează. Majoritatea femeilor sunt cele care au fost înșelate și mai nou bărbații spun că femeile sunt cele care înșală. Mesajul meu pentru voi este că nu este despre voi. Bărbații nu înseală pentru că nu sunteti frumoase, minunate, își caută validarea, este vorba despre el. Este imatur și își caută maturitatea. Când te respecți, nu mai rănești pe altcineva (…).

Ajungi la o un moment dat să înțelegi că, de fapt, tu ai o problemă că nu te iubești, și nu te respecți pe tine. În momentul ăla ajungi să cauți validare. E o confuzie între sex și iubire, sex și acceptare. Noi, datorită acestui act sexual credem că suntem și iubiți și acceptați. Într-o relație de cuplu de ani de zile și încă ai pasiune și flacără, actul sexual este mai profund.

Dar în momentul în care esti tânăr și neliniștit, sufletul încearcă să te ducă într-o direcție în care să înțelegi că trebuie să te iubești pe tine. Și te pune în situații să-ți arate calea cea bună”, povestea Jorge, conform Viva.

Ramona, soția lui Jorge, după ce acestuia i s-a făcut rău la Survivor All Stars: “M-am panicat total”
Alexandra Gog, Cristi Mitrea, Ramona, soția lui Jorge și Sebi Chitoșcă, fost concurent Survivor, au venit La Măruță să povestească despre cele mai recente întâmplări de la Survivor All Stars.

Ramona a fost invitată în lumina celor mai recente evenimente de la Survivor All Stars legate de Jorge. Acesta s-a simțit rău și a avut nevoie de un consult medical. Mai mult, a ales să nu participe la competițiile pentru imunitate, cu riscul de a fi ulterior nominalizat și dat afară, deși medicul l-a pus pe picioare și și-a dat acordul pentru concurs.

Ramona Prodea, la Pro Tv: Supraviețuiesc și eu. (…) Înainte să văd Ambulanța, au dat un teaser și m-am panicat total. Eu îl cunosc și știu și când e rău. Așa a mai fost o singură dată. El nu e sensibil, suportă destul de ușor durerea, nu se plânge, dar acum nu a fost un teatru, când l-am văzut alb la față. (…) Mă tem pentru sănătatea lui, sincer! De data asta chiar nu s-a simțit bine.

​În urmă cu un an, în timpul probei pentru imunitate, artistul a fost eliminat de la Survivor 2023 din cauza unei accidentări grave la genunchi. Acesta s-a dezechilibrat de pe o structură de lemn la înălțime și a căzut pe nisip.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog