Oana Roman nu sărbătorește Valentine’s Day. „Mie îmi place mărțișorul. Iubirea trebuie celebrată în fiecare zi, nu doar de Valentine’s Day. Asta e doar o ocazie să dai foarte mulți bani cu cadourile”

February 13, 2024
2 mins read

Oana Roman

Oana Roman a postat un videoclip la story, pe rețelele de socializare, în care a vorbit despre Valentine’s Day și despre motivul pentru care nu a serbat această zi niciodată. Oana preferă să se bucure de venirea primăverii, cât despre iubire, consideră că aceasta trebuie demonstrată în fiecare zi, nu doar o dată pe an, atunci când sunt cheltuite sume mari pentru cadouri.

„Toată lumea e cu Valentine’s Day. Eu nu am serbat niciodată, poate doar obligată. E doar o prostie americănească, strategie de marketing, cum e și Halloween și multe altele. Mie îmi place mărțișorul.
Serbez venirea primăverii. Iubirea trebuie celebrată în fiecare zi, nu doar de Valentine’s Day. Asta e doar o ocazie să dai foarte mulți bani cu cadourile.”, a povestit Oana Roman pe rețelele de socializare, conform kfetele.ro.

Oana Roman, pregătită pentru o nouă relație
După despărțirea cu scandal de Marius Elisei, Oana Roman nu mai ia în calcul varianța unei căsătorii, cel puțin deocamdată, însă dacă va apărea bărbatul potrivit, fiica lui Petre Roman ar merge, din nou, în fața altarului, însă nu cu o rochie albă. Vedeta se vede îmbrăcată într-o rochie de mireasă de culoare bej.

Dacă ar fi să mă mai mărit vreodată, nu cred, nu știu, vom vedea. Nu mi-am pierdut încrederea. Dar nu vreau albă (nr. culoarea rochiei pe care o va alege), iau ceva bej. E glumă, pe bune. Chiar nu-mi trece prin cap, deocamdată. Nu asta e prioritatea”, a spus Oana la Antena Stars, potrivit Spectacola.

Cum arăta Oana Roman în adolescență
Cei care o urmăresc pe Oana pe Instagram sunt uimiți să vadă fotografii cu ea din adolescență și chiar din copilărie, dar și cu părinții ei, Mioara și Petre Roman, din perioada în care formau un cuplu. Vedeta a trecut prin numeroase transformări fizice, de-a lungul timpului, atât din punct de vedere al siluetei, cât și al look-ului. La un moment dat, a fost blondă, însă puțini își mai amintesc de acea etapă din viața ei.

Invitată în urmă cu ceva timp în podcastul lui Mihai Morar, Oana Roman a mărturisit că, în adolescență, s-a confruntat cu depresia, din cauza singurătății. Faptul că tatăl ei era mai mult plecat a făcut-o pe Oana să se simtă extrem de singură în acea perioadă, după cum a mărturisit chiar ea.

Mulți ani am crezut că nu am dreptul să-i reproșez pentru că totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar în adâncul sufletului meu tot timpul i-am reproșat că a pus pe primul plan țara și nu pe mine, așa cum o făcuse până în acel moment. Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă. Nu s-a mai achimbat niciodată nimic.

El nu s-a mai concentrat la nimic altceva din acel moment decât la politică. La un moment dat nu am mai putut, iar mama m-a găsit urlând la propriu. Le-am spus că dacă nu fac ceva o să mă piardă. Singura modalitate prin care eu am reușit să mă vindec a fost să merg să-mi iau un câine.

dwdwdwddw dwdwdw

Am zis că dacă nu sunteți voi, să am și eu un suflet lângă mine.”, a mărturisit Oana Roman, în podcastul Fain & Simplu, potrivit ego.ro.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog