Monica Tatoiu: „Femeile sunt parșive. Mai bine să fie urâtă decât una care să aibă impresia că tot Universul e la picioarele ei, că te distruge ca bărbat”

February 13, 2024
2 mins read

Monica Tatoiu 1

Monica Tatoiu, chiar dacă a trecut prin două căsnicii eșuate, a reușit în cele din urmă să-și găsească sufletul pereche.
Experiențele de viață prin care au trecut de-a lungul timpului, a făcut-o, însă, să privească viața cu alți ochi și să aibă expertiza necesară de a oferi sfaturi de viață.

Fiul vedetei, Victor Tatoiu Jr, este un tânăr în vârstă de 28 de ani, de care mama lui este extrem de mândră. Cu toate acestea, tânărul nu este căsătorit, iar de aceea, femeia de afaceri s-a asigurat că îi oferă acestuia cele mia bune sfaturi astfel încât să poată să își găsească persoana potrivită pentru ei.

Femeile sunt parșive. Asta i-am spus lui fi-miu. Eu sunt femeie. Am jucat bărbați la viața mea…Să te ferească Dumnezeu să te îndrăgostești de o femeie care te joacă. Mai bine să fie urâtă și mai așa decât una care să aibă impresia că tot Universul e la picioarele ei, că te distruge ca bărbat. Mare grijă .”, a declarat Monica Tatoiu, potrivit Kfetele.ro.

Până la 18 ani, i-am interzis să meargă la petreceri singur, fără să fie supravegheat, nu cum se merge acum la club. I-am interzis şi să conducă şase luni după ce şi-a luat carnetul fără om în dreapta. Mulţumesc lui Dumnezeu, nu a avut accident. Şase luni după ce şi-a luat carnetul, nu a ieşit singur cu maşina pe stradă, ci cu şoferul meu în dreapta.

I-am mai interzis să se culce cu două femei în acelaşi timp. Băieţii se maturizează mai greu decât femeile. Cine să îi spună? Tatăl lui care este mutulică atunci când vine vorba de relaţii. Şi cu elevii mei am fost la fel. (…) Nu îmi dau cu părerea despre prieteni sau gagici, decât când se termină. Dacă te amesteci, este rău.

Nici cu bărbaţii din viaţa mea nu am fost cicălitoare, pentru că nu te ascultă. Întodeauna s-a întâmplat să vină cu o fată acasă şi să nu îmi placă. Crezi că i-am spus? Nu, niciodată”, declara Monica Tatoiu, în emisiunea Detectorul de minciuni, de pe canalul de YouTube theXclusive, conform DCnews.

Monica Tatoiu și-a făcut testamentul
Monica Tatoiu a anunțat în urmă cu ceva timp că va lăsa moștenire, prin testament, o sumă de patru milioane de euro, la care se adaugă și locuința sa, în valoare de două milioane de euro, dar și acțiunile din străinătate.

Am patru milioane de euro în conturi bancare în România, două milioane de euro valorează casa în care locuiesc, plus acțiunile de la Stockholm.

Am avut un salariu de 10.000 de euro. Am muncit mult și am făcut banii cu greu. Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, spunea Monica Tatoiu nu demult, conform Libertatea.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog