Larisa a dezvăluit motivul pentru care s-a îndepărtat de Robert! „Eram prea atinsă. Sunt gesturi pe care eu nu le pot accepta”

February 13, 2024
3 mins read

larisa

Larisa și Robert păreau că începuseră să meargă pe un drum desprins parcă din filme, căci mulți vedeau în ei o posibilă poveste de iubire cum rar îți este dat să vezi.
Doar că după ce Robert a spus că este tată deja, Larisa a făcut pași înapoi. Iar acum, după ultimele întâlniri din camera roșie, tânăra a luat o decizie radicală.

Asta pentru că tânărul a făcut unele gesturi în ceea ce o privește. Concret, în camera roșie, Robert a atins-o de mai multe ori, iar ea nu s-a arătat a fi de acord, pe motiv că este mult prea devreme pentru astfel de lucruri.
Concurentul din „Casa iubirii” mărturisește că nici nu și-a dat seama când i-au alunecat mâinile pe silueta șatenei, pentru că nu ar face așa ceva în mod voit, având în vedere respectul pe care i-l poartă Larisei, scrie wowbiz.ro.

Larisa: Eu nu am vrut să spun pentru că nu vreau să creez o altă impresie despre Robert. Mi s-a apărut atunci, în ziua respectivă, că eram prea atinsă. Nu atins de mână, nu de păr și mi se pare prea devreme pentru așa ceva și nu mi s-a părut confortabil, nu m-am simțit în largul meu.
Plus că, în a doua zi eram certată și a amplificat starea mea.

Robert: Nici cea mai mică intenție nu a fost să fac astfel de atingeri. Am rămas surprins, când am văzut materialul, cum a ajuns mâna acolo, nu-mi pot da seama, nu a fost cu intenție absolut deloc. Larisa, îmi pare rău dacă te-am făcut să te simți cumva, dar nu a fost cu intenție. Cred că ai simțit asta, că nu aș avea astfel de intenții.

Patrick: Robert, poate atracția ta fizică depășește limitele tale și poate nu te poți abține și…
Robert: Să nu mergem atât de departe. Am o atracție fizică față de Larisa, dar nu să se ajungă atât de departe, într-un timp atât de scurt, nu mi-aș permite.
Ștefan: Patrick spune că poate a fost involuntar, limbajul corpului.

Larisa: Sunt anumite gesturi pe care eu nu le pot accepta așa ușor.
Robert: Larisa, crezi că am făcut-o intenționat?
Larisa: Nu știu, sper să nu, dar s-au repetat gesturile astea.
Robert: Nu a fost cu intenție și de acum încolo o să fiu mai atent.

Larisa: Mi-e greu, m-am gândit foarte mult (nr. la faptul că Robert are un copil), dar nu pot, am doar 21 de ani, nu aș putea să accept lucrul ăsta. Cred că da (nr. a luat o decizie). Nu cred că-mi mai doresc să mai continui cu Robert pentru informația respectivă (nr. că are un copil).
Robert: Fiecare știe ce e bine pentru el, nu am nimic împotrivă, respectul meu va fi același, i-am spus și ei.

„Vor plăti scump” Larisa de la Casa Iubirii, atacată în mediul online
Recent, concurenta a provocat un val de hate pe rețelele sociale, după ce a postat o fotografie în care apare machiată de un profesionist. Nu se știe cu exactitate dacă acesta este motivul răbufnirii concurentei, însă duminică seară, frumoasa șatenă a transmis un mesaj dur pe pagina sa de Instagram.

ATENȚIE! Au apărut în mediul online informații false la adresa mea! În următoarea perioadă îmi voi demonstra nevinovăția! Iar cei ce m-au acuzat de așa ceva vor plăti scump pentru defăimarea imaginii mele! PROMIT,” a fost mesajul postat de Larisa pe pagina sa de Instagram, la secțiunea story, conform Kanal D.

Patrick, atras de noua concurentă?
Marți, 13 februarie, telespectatorii emisiunii Casa iubirii vor avea parte de o ediție plină de surprize, dar și de multe controverse și răsturnări neașteptate de situație. Patrick a dezvăluit ce impresie i-a făcut Giuly, noua concurentă. Cum va reacționa Larisa când va auzi ce declarații face Patrick, scrie kanal D.

În ediția de marți, Patrick le va mărturisi fetelor din Casa iubirii că noua concurentă i-a atras atenția. Concurentul a declarat că Giuly este o fată interesantă și super inteligentă.
Însă, Larisa pare afectată de declarațiile tânărului.

Deranjată de modul în care se poartă băieții din Casa iubirii cu ea, Larisa nu mai rezistă și răbufnește în ediția de marți. Tânăra susține că toate persoanele care interacționează cu ea sunt victime, iar ea este vinovată pentru orice.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog