(Video) Adrian Titieni, despre divorțul de soția Adriana. Alexandru Papadopol nu a fost motivul divorțului. „Cu Adriana, a doua soție, am fost incompatibil, cred că și din cauza diferenței de vârstă dintre noi, de 13 ani. Copiii au rămas cu mine după divorț”

February 13, 2024
4 mins read

 Adrian Titieni

Actorul Adrian Titieni a adus lumină asupra divorțului său de a doua soție, Adriana Irimescu, dezvăluind că despărțirea lor nu are legătură cu Alexandru Papadopol, așa cum s-a speculat în presă. Contrar zvonurilor, Titieni a clarificat că el a solicitat divorțul încă din 2017, iar situația ulterioară dintre ea și Papadopol nu a fost cauza despărțirii.

Chiar dacă Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au divorțat în 2019, iar Adriana Titieni a fost surprinsă ulterior într-o ipostază controversată alături de fostul soț al Ioanei Ginghină, el a subliniat că divorțul său nu a avut legătură cu relația lor. „Cu Adriana, a doua soție, am fost incompatibili, cred că și din cauza diferenței de vârstă dintre noi, de 13 ani. Eu aveam 36 de ani atunci când m-am căsătorit a doua oară, ea avea 23 de ani. Au fost și ani frumoși.

Nu a fost simplu să ne despărțim după 23 de ani de rutină zilnică. Am fost doi părinți, cu doi copii, a fost o fracturare în relație. Da, este adevărat, traversezi momente de depresie, dar trebuie să facem față provocărilor.
Până la urmă, trebuie să respecți decizia omului. E irelevant cine a cerut divorțul, dar, până la urmă, în numele adevărului, eu nu ea…

În momentul acela, faci ceea ce simți. Nici nu știu cum s-a răsfrânt asupra copiilor, care erau oarecum maturi atunci. Cert e că momentul acela avea nevoie de o ieșire și ieșirea a fost asta.
Copiii au rămas cu mine după divorț, chiar dacă erau măricei, 18-19 ani. Ne-am descurcat! Divorțul a fost la notar și copiii și-au dorit să rămână cu mine din prima’, a povestit actorul, la Metropola TV, potrivit Click.

Decizia de a se despărți de Adriana Irimescu a fost luată de Adrian Titieni încă din 2017, dezvăluind că aceasta a fost o hotărâre personală. Clarificările aduse de actorul cunoscut au pus capăt speculațiilor legate de motivul divorțului său și au adus transparență asupra situației familiale.

Adrian Titieni a vorbit și despre prima sa soție, care a luat decizia să se mute în Germania, unde a început o nouă viață. „(…) Prima soție a fost geolog și a plecat după 1990 să-și dea doctoratul în Germania. Nu am vrut să plec, am văzut Germania și nu era ce am visat. În aceea perioadă, credeam cu toții că o să întoarcem lumea pe dos. Ea a vrut să rămân și eu în Germania, eu am decis să mă întorc în țară’, a spus actorul, citat de avantaje.ro.

După două căsnicii, actorul dorește să-și petreacă ultimii ani din viață singur. „Iubirea vieții mele poate apare acum la 60 de ani, cine poate ști ce se va mai întâmpla?! Nu cred că există o singură iubire în viață. Dar, se întâmplă să întâlnești persoana care zici că e aleasa.

Mi s-a întâmplat cu mai multe persoane. Cred totuși că am trăit o imposibilă iubire, ceva irațional, puternic afectiv. Cred într-o relație serioasă, de lungă durată, de zeci de ani. Cred că o relație poate rezista cu respectul pentru celălalt și cu o posibilă ancoră în relație. Adică îl iei la 20, dar la 40 de ani nu mai e la fel.

Am o fată medic neonatolog în Viena și un nepot, Ștefan Aurel. A doua fiică, Ariadna, este tot medic pediatru la Spitalul Gomoiu, e rezident. Ea a știut dintotdeauna că vrea să se facă medic, deși a făcut și filme. Nici pe ea, nici pe Marc nu-i interesează actoria. Marc e scenarist.

În prezent filmez, sunt angajat la Odeon și sunt alte două teatre la care colaborez. Dar obosesc, e vârsta. Acum stau singur, doar cu Marc. Aștept pensia, va fi momentul meu de echilibru, de relaxare.
Mi-aș dori un loc în Grecia, să mă întâlnesc în fiecare zi cu infinitul mării. Vreau să trăiesc autonom și să-mi port singur de grijă, să nu devin o povară pentru nimeni’, s-a mai confesat actorul.

Adrian Titieni, despre remunerația din România a meseriei de actor
Banii sunt un efect colateral al oricărei activităţi pe care o întreprinzi pe lumea asta. Dacă scopul personal sunt banii, poţi găsi tot felul de activităţi pentru a-i obţine. În schimb, orice fel de profesie practicată bine, din implicare şi pasiune, poate crea acest efect colateral al unei stări financiare rezonabile.

Sigur, actoria în România nu este o profesie din care să te îmbogăţeşti. N-ai cum! Scoatem asta din discuţie. În America este altceva, dar nu pentru oricine. Dacă eşti interesat doar de profesie, banii apar.

Nu ceva ieşit din comun, dar îţi asigură un trai decent, peste medie. Nu se îmbogăţeşte nimeni, dar un tânăr nu ar trebui să pornească la drum să facă bani din meseria lui. Aşa nu îţi poţi face treaba bine”, a declarat Adrian Titieni, pentru playtech.ro.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog