(Video) Cristina Șișcanu, enervată de Mădălin Ionescu. Au strâns Bradul de Crăciun la 2 luni de la sărbători. „Pe bune, încep să mă supăr! Nu mai suport cu bradul. Nu se mai potrivesc lalelele cu bradul”

February 12, 2024
4 mins read

Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, vedetele care formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi din țară, au avut o discuție aprinsă chiar în fața camerei de filmat. Șatena a fost scoasă din minți de soțul său. Pe 10 februarie 2024, deși au trecut două luni de la sărbători, Cristina Șișcanu s-a apucat să despodobească bradul.

A pornit camera de filmat pentru a le arăta totul urmăritorilor săi de pe Facebook și nu s-a așteptat la ceea ce a urmat. Mădălin Ionescu nu a fost încântat de această situație și a încercat să se sustragă. „Ce data e astăzi? 10 Februarie, trebuie ținută minte aceasta dată, pentru că strângem bradul. (…) Mădălin zice nu. Ba da! Cică avem prea multe de făcut, eu vreau să mă apuc măcar să scot podoabele de pe el. Mădălin e responsabil de partea demontării și depozitarii lui.

Dar măcar partea mea, să scot podoabele, să le pun în cutiile lor, vreau să mă apuc. Gata, ajunge! Nu se mai poate, frate! Cât să mai stăm cu el? Știu, suntem foarte ocupați, avem alte priorități, dar nu putem să stăm cu bradul așa. După aceea nu mai are niciun farmec când îl facem de Crăciun. Vreau să scot tot de aici. Nu se mai poate așa ceva. Gata!”, a reacționat Cristina Șișcanu imediat ce a auzit refuzul lui Mădălin Ionescu, potrivit fanatik.ro.

Mădălin Ionescu s-a arătat total deranjat de faptul că soția lui a început să despodobească bradul și i-a spus că sunt alte lucruri mai urgente de făcut decât asta, dar Cristina Șișcanu i-a explicat că nu mai poate păstra decorul de Crăciun când afară aproape este primăvară. „Baby, te rog frumos. Pe bune, încep să mă supăr! Nu mai suport cu bradul. Nu se mai potrivesc lalelele cu bradul”, a spus vedeta. În timp ce prezentatorul i-a spus că ar trebui să facă mai întâi ordine în garaj.

Soția sa, însă, a fost pregătită pentru toate. A făcut dinainte spațiu pentru depozitare, astfel că tot ce îi mai rămăsese era să pună podoabele în cutii. Sperând că scapă, Mădălin Ionescu a apelat la o altă metodă, a avertizat-o pe Cristina Șișcanu că va pierde cel puțin 2-3 ore. Astfel că, au ajuns să pună un pariu pe bani mulți. Mai exact, pe 100 de euro. „Facem pariu pe o sută de euro că-mi ia o oră maxim tot, și demontat și depozitat?”, a întrebat Cristina Șișcanu.

Pe o mie de euro. O să-ți ia 3 ore cu totul. (…) Nici n-ai în ce să le pui. Cum să te apuci fără să aduci cutiile? Alea-s cutii? (…) Ai zis că într-o oră faci tot, da? Hai, să te văd cum depozitezi tu ala”, a fost reacția ulterioară a lui Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu îi verifică telefonul lui Mădălin Ionescu

„Eu sunt o soție relaxată, nu stau ca pe ace, nu sunt stresată, știu foarte bine ce relație avem, simt că e totul în regulă, că există conexiunea aceea puternică, nu este absolut nicio problemă, însă totuși din când în când mai fac o cercetare mică, cam de 5 ori pe an. Fac o verificare în telefonul lui, una naturală, mă mai uit așa, pe mesaje, pe rețelele de socializare, la mesajele private nu prea pot, pentru că-s foarte multe, mai fac așa o analiză, să văd eu ce se întâmplă acolo.

Apoi, iar las timpul să treacă și când îmi amintesc eu, iar mai fac o verificare. Eu recunosc, nu mă ascund, pe mine mă interesează. Nu sunt obsedată, chiar dacă unele doamne îmi spun că îl sufoc”, a comentat Cristina Șișcanu, citată de gandul.ro. ”Am făcut acel video în care am recunoscut că de câteva ori pe an îi verific telefonul lui Mădălin. Așa preventiv, să vedem că situația corespunde cu intuiția mea și despre tot ce știu despre relația noastră. Era o discuție funny, între mine și voi. Însă unele femei au putut să nască câteva idei.

„Ți-e frică, ți-e frică să nu te părăsească că rămâi săracă”. Măi, femeilor, voi ce impresie aveți, că eu muncesc pe nasturi? Credeți că am ajuns la 40 de ani să depind financiar de iubitul meu, de soțul meu? Asta înseamnă că voi așa gândiți în viețile voastre și că voi țineți cont de partea asta financiară? Trist, pentru voi, nu pentru mine”, a adăugat aceasta.

Cristina Șișcanu: „Eu zic să ne reînnoim jurămintele”

„Facem 14 ani acum în aprilie. Eu zic să ne reînnoim jurămintele. Să facem o slujbă de mulțumire, că ne ține Dumnezeu împreună, dacă ești de acord. Acum, ori în primăvară, ori la începutul verii, când avem datele de căsătorie și de cununie. Ne schimbăm verighetele? (întrebare adresată soțului ei). Îmi plac, dar știi cum e, se mai schimbă trendurile. A ta nu are diamante. Iar o să zică doamnele că faci tot ce zic eu și că ești sub papuc și, de fapt, este invers”a spus Cristina Șișcanu, potrivit click.ro.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog