Florin Răducioiu se însoară. „În martie împlinesc 54 de ani și mi-aș dori ca această aniversare să o petrec cu viitoarea mea soție, Andreea, cea care îmi este logodnică de 5 ani”

February 12, 2024
2 mins read

Florin Răducioiu

Florin Răducioiu a anunțat că se va însura curând cu Andreea, cea care îi este este logodnică de 5 ani.  Cei doi s-au cunoscut la Milano, acolo unde românca lucra pe postul de secretar economic la Biroul de Promovare Comercial-Economică.  Fostul atacant al Generației de Aur, Florin Răducioiu, și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion.

La scurt timp după intrarea în noul an, Andreea a postat pe rețelele sociale o imagine în care a făcut marele anunț. Și-a fotografiat inelul primit de la fostul jucător al lui Dinamo și AC Milan. „Am spus DA!”, a scris logodnica lui Răducioiu, iar iubitul său a redistribuit imediat postarea.
raducioiu inel

Acum, ”Marele Blond” a dezvăluit în exclusivitate pentru Adevărul că anul acesta vrea să-și oficializeze relația cu frumoasa lui iubită. ”Da, în martie împlinesc 54 de ani și mi-aș dori ca această aniversare să o petrec cu viitoarea mea soție, Andreea. Am spus într-o emisiune de Revelion că nu am reușit până acum, dar voi reuși în acest an să facem nunta și să mă căsătoresc cu cea care îmi este logodnică de 5 ani.

De asemenea, aș vrea să îi invit cu o zi, două înainte, pe colegii mei de la echipa națională, pe foștii mei coechipieri, să dau o masă și să stau cu ei și să sărbătorim împreună”, a declarat Florin Răducioiu pentru Adevărul.

Fostul mare jucător al României spune că lucrurile îi merg bine atât pe plan personal, cât și în carieră: ”Din punct de vedere profesional, am o activitate foarte plăcută, frumoasă la televiziune. Mai am alte planuri, dar nu le dezvălui încă, pentru că, atunci când le dezvălui, de obicei îmi merge prost”.

Florin Răducioiu și-a găsit iubirea, după divorțul de Astrid
Răducioiu a fost căsătorit timp de 23 de ani cu Astrid, cea cu care are doi copii, pe Andrea şi Alessandro. „După 23 de ani, am hotărât în mod civilizat, de comun acord, să ne separăm. Probabil s-a terminat dragostea între mine și soția mea. E o chestie delicată. Cred că amândoi am greșit. Și cred că n-am încercat mai mult să ”salvăm” mariajul nostru, căsătoria. Lucrurile s-au complicat foarte mult și n-am mai putut controla situația.”, a declarat Răducioiu după divorțul de Astrid, conform Gazeta Sporturilor.

Mă căsătorisem cu Astrid cu o lună înainte de Mondiale. De altfel, după eșecul dramatic cu Suedia, am fost în luna de miere în Hawaii. Nu a fost ceva de vis, eliminarea din sferturi mi-a nenorocit vacanţa… Nu puteam dormi, mă gândeam de ce, Doamne, am pierdut cu Suedia” a declarat Răduciou pentru Libertatea.

Florin Răducioiu are 21 de goluri în 40 de selecţii în reprezentativa de fotbal a României. De-a lungul carierei, a evoluat pentru Dinamo, Bari, hellas Verona, Brescia, AC Milan, Espanyol, West Ham United, VfB Stuttgart, Monaco şi Creteil.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog