Andreea Marin, despre divorțul de primul soț: „M-am căsătorit la 19 ani din dragoste. O mare dragoste pentru un om frumos și bun”

February 12, 2024
2 mins read

Andreea Marin

Andreea Marin a vorbit despre primul său soț și motivul pentru care s-a încheiat căsnicia lor. Zâna surprizelor și primul său soț au trăit o frumoasă poveste de dragoste pe vremea când vedeta avea o vârstă extrem de fragedă. Cei doi au ajuns în fața altarului, însă relația dintre ei a fost sortită eșecului.

Andreea Marin a declarat că între ea și primul soț nu au existat certuri sau lucruri grave care să ducă la despărțire, ci pur și simplu lipsa de maturitate. Primul soț al vedetei a plecat la studii în străinătate, iar Andreea Marin nu a putut suporta sentimentul de singurătate. „M-am căsătorit la 19 ani din dragoste. O mare dragoste pentru un om frumos și bun. Faptul că la 7 ani după aceea noi ne-am despărțit, a ținut de evoluția diferită a fiecăruia.

El a plecat peste Ocean la un curs care a durat 7-8 luni în Europa și 7-8 luni în SUA. Această despărțire a noastră, într-un moment în care eu eram prea fragedă, nu eram suficient de matură și în același moment am început munca nebună la Surprize, am simțit o singurătate.  M-am simțit singură. N-am făcut față acelei distanțe.

De iubit ne iubeam în continuare, dar aveam nevoie de omul acela lângă mine. El n-a făcut nimic rău, ci a avut niște studii, un master de urmat, cu care am fost amândoi de acord”, a declarat Andreea Marin, citată de kfetele.ro.

Andreea Marin, dezvăluire din timpul mariajului cu Ștefan Bănică. „Am conștientizat cazul Mădălinei Manole”
Prezentatoarea TV a mărturisit că într-un moment al vieții ei a cunoscut o depresie profundă. A ajuns într-un punct „limită”, a povestit ea. Cazul tragic al cântăreței Mădălina Manole a marcat-o și în același timp i-a dat putere să lupte cu depresia.

„Eu n-am ajuns la depresie dintr-un motiv de acest fel, nu aveam un gol interior de umplut, nu în acest sens. La mine a fost o treabă legată de perioada de după naștere și niște nemulțumiri, fiecare are nemulțumiri în viața sa, și m-a prins pe un teren mai slab, iar asta s-a întâmplat.

După aceea, am vorbit deschis despre depresie și am făcut și campanii naționale și europene cu acest subiect, pentru că nu a fost ușor prin ce am trecut. Am ajuns și la limita aceea, eu, un om încrezător, într-un punct foarte rău, foarte trist, foarte dur și cred că a fost foarte bine să bat la ușa unui specialist și să vorbesc despre asta ulterior, după ce am trecut prin experiență și m-am vindecat, unor oameni care și la atâția ani distanță mă întreabă despre depresie și ce e de făcut.

Și mie mi-a atras atenția și m-a conștientizat cazul Mădălinei Manole, abia atunci am realizat că asta s-ar putea să fie în cazul meu. Până atunci nu am mers la un specialist. Mă trezeam dimineața cu lacrimi în ochi. E ca o gheară interioară care își strânge sufletul, este atât de puterică, este mai puternică decât tine.

Nu poți să le explici celorlalți. Poți ajunge să te simți un intrus în viața ta și în viața celorlalți”, a declarat Andreea Marin, citată de click.ro.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog