„Frumoasă la chip, urâtă la suflet!”. Larisa de la „Casa iubirii”, ținta fanilor

February 11, 2024
3 mins read

larisa casa iubirii

Larisa Groza, una dintre concurentele emisiunii „ Casa iubirii”, difuzată la Kanal D de la orele 10:00 și 16:30 de luni până vineri și de la 16:00 și 19:00 în weekend, a publicat o postare care i-a atras multe comentarii răutăcioase. A publicat două fotografii pe Instagram în care apare machiată și aranjată, în semn de mulțumire pentru fata care s-a ocupat de machiajul concurentei.

Nu a durat mult, căci comentariile răutăcioase au și apărut! Oamenii o critică pe Larisa și spun că nu are caracter, că are un suflet urât și că a devenit răutăcioasă și invidioasă.
Alții spun că este falsă și că este păcat de frumusețea ei.

„Frumoasă la chip, urâtă la suflet!”, a comentat cineva.
„Mâna și chipul parcă sunt ale unor două persoane diferite. Multe nivele de tencuială „decorativă” maro. Mult sclipici pentru a adăuga „valoare”. La aerele de regina din emisiune: „Sunt Larisa Groza și îmi permit”, caracterul valorează zero”, „Te-ai transformat rău! Îmi erai dragă, dar ai devenit răutăcioasă și invidioasă! Nu îți stă bine, păcat”,  „Cred că-și dă singură comentarii la cât hate are acum”, „Antipatică e fata asta de când a intrat din nou în casă”, sunt comentariile răutăcioase pe care Larisa le-a primit la postarea făcută pe Instagram, conform Kanal D.

Cu toate că Larisa a întâmpinat multe comentarii răutăcioase, concurenta „Casa iubirii” a ales să le ignore și să-și vadă de treaba ei. Cu toate acestea, fanii Larisei nu au lăsat lucrurile așa și au sărit în apărarea ei, lăsându-i comentarii frumoase de susținere, pe care Larisa le-a apreciat.
Doamne că superba mai ești”, „Lari, ești superbă, nu băga în seamă toate răutățile. Noi te iubim mult și te susținem”, „Te iubim și te susținem în continuare. Ești perfectă frumoasa noastră”, sunt doar câteva dintre comentariile frumoase pe care le-a primit Larisa.

Larisa, scoasă din sărite de Robi!

Sâmbătă, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Larisa a fost scoasă din sărite de Robi, iar Virginia l-a apărat fără să stea pe gânduri.
În episodul de astăzi, se pare că Robi a vrut să lămurească anumite probleme din trecut cu Larisa, lucru care a iritat-o pe concurentă deoarece și-a amintit că Robi a spus, în trecut, că ea nu este genul lui de femeie, scrie Kanal D.

„Nu-mi pasă mie că sunt sau nu genul lui că nu intenționez să fiu, pe mine m-a deranjat foarte tare atitudinea pe care ai avut-o după ce m-ai văzut pe mine”, a spus Larisa.
„Alea sunt niște miștouri între noi”, a declarat Robi.
„Nu faci mișto la adresa mea, că eu dacă mă apuc să fac mișto la adresa ta se tăvălește lumea pe jos de râs, crede-mă! Sunt foarte bună la făcut mișto dar eu nu-mi doresc să fac asta, se numește obraz”, a spus Larisa.

virginia si robi

„Tu nu înțelegi o chestie, în momentul în care eu văd că cineva place pe altcineva, încerc să fac mișto, dar nu de tine, doar să-i văd reacția dacă se supără, dar fără să vreau. N-am ceva cu tine, ca să înțelegi”, a explicat Robi.

Virginia a sărit în apărarea lui Robi
După discuția dintre Robi și Larisa, a intervenit și Virginia care a subliniat faptul că nu a jignit-o pe Larisa, ci doar a spus că nu este genul lui.
„Ai zis că m-ai văzut în fața ta, adică fizicul meu l-ai văzut în fața ta și nu…”, a spus Larisa.
„Și nu ești genul lui”, a spus Virginia, întrerupând-o pe Larisa.

„Dar de ce vorbești tu dacă eu mă uit la el? Ai o atitudine greșită, Virginia”, a spus, foarte deranjată, Larisa.
„Bine, Larisa”, a spus, plictisită de discuție, Virginia.
După ce apele s-au calmat, Robi și Virginia au avut un moment în bucătărie.
„Of, Robi, ne-am pus toate fetele în cap din cauza ta”, a spus Virginia.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog