Cristina Șișcanu a stârnit un nou val de critici pe internet după ce și-a surprins fiica, Petra, trăgându-l la răspundere pe Mădălin Ionescu. Petra a fost supărată pe tatăl său pentru că acesta petrecea prea mult timp pe telefon, iar ea trebuia să îl aștepte în magazin.
Cristina Șișcanu: „Ce ai Petra de ești supărată?”
Petra: „Tata a stat un minut pe telefon, am așteptat în picioare și m-am enervat.
Și-am plecat.”
Cristina Șișcanu: „Unde ai plecat?”
Petra: „Din locul ăla până la casă.”
Cristina Șișcanu: „La casa de la supermarket?”
Petra: „Da, l-am așteptat acolo.”
Cristina Șișcanu: „De ce? Ce făcea pe telefon?”
Petra: „Stătea pe telefon. M-am supărat. Stai pe telefon (n. red către Mădălin Ionescu)!”
Mădălin Ionescu: „Așa, și?”
Petra: „Și stai un minut, două, chiar o oră. Băieții sunt foarte copii și ciufuței!”
Cristina Șișcanu: „Vai, vai, dar de ce ai ajuns tu la concluzia asta, că băieții sunt așa?”
Petra: „Pentru că uneori tata e un copil speriat și mama nu e.”
Mădălin Ionescu: „Speriat de mama (n. red râde)!” este dialogul, conform wowbiz.ro.
După ce a primit comentarii negative cu privire la comportamentul fiicei sale, Cristina Șișcanu a revenit pe pagina sa de Facebook cu un video referitor la modul în care ea își educă fiica, ținând să precizeze că nu este vorba de obrăznicie sau răsfăț, ci de posibilitatea de a le oferi copiilor să își exprime în mod liber sentimentele, fie ele și unele negative.
„Nu este nici dovadă de obrăznicie, nici dovadă de răsfăț. Dacă exista așa ceva, în primul rând, nu aș fi postat un astfel de video și aș fi corectat un astfel de comportament. Eu încurajez un astfel de comportament copiilor mei pentru că este un comportament sănătos, sănătos în dezvoltarea lor. Un copil nu trebuie să știe de frică. Un copil trebuie să înțeleagă lucrurile, iar pentru asta părinții trebuie să depună muncă.
Evident, un copil nu trebuie lăsat, el trebuie îndrumat. Copiii învață de la părinți, nu anume prin felul în care părinții spun să nu facă în vreun fel, ci prin imitare. De exemplu, Petra vede la noi că dacă nu ne convine ceva spunem. Nu de dragul de a menține armonia să acumulăm frustrări. Toți în familie își expun sentimentele. Așa mi se pare sănătos.
Au spus niște doamne „Vai, eu nu aș permite așa ceva copiilor mei!”. Pe bune? Este foarte grav dacă nu le permiteți așa ceva. Copiii când ajung adulți, dacă părinții nu le permit, fie la un moment dat vor exploda și se răzvrătesc, fie vor deveni niște adulți umili în fața altor persoane, în fața unor situații și așa mai departe.
Nu vor avea puterea să își impună punctul de vedere, să facă ceea ce simt și de aici multe alte probleme. Lăsați copiii să se manifeste! Dacă o fac deplasat, lucrurile astea se pot corecta și aici intervine măiestria părintelui de a corecta aceste lucruri.
Trebuie să lași copiii să se manifeste. Ajung la adolescență sau la maturitate și explodează, iar după aceea nu știi ce să faci.
La noi în casă toată lumea își manifestă sentimentele, chiar și cele negative. Nu trebuie gâtuite emoțiile sau anumite frustrări și sentimente care se nasc la un moment dat în suflet.”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook, potrivit kfetele.ro.
Mădălin Ionescu, confesiune despre cea mai grea perioadă a vieții sale
Mădălin Ionescu este activ pe social-media și nu ezită să răspundă întrebărilor foarte delicate care vin din partea fanilor. Când a fost întrebat despre depresie, prezentatorul a vorbit despre un episod mai puțin cunoscut din viața, de pe vremea când avea 23 de ani și a trăit momente teribile.
„Nu. Depresia e un lux… Nu am avut timp pentru așa ceva, dar am trăit momente în care m-am gândit că aș putea să dispar. Faza mea de ‘gnosis’, de căutare a sensului și de obținere a unor răspunsuri, pe care am trăit-o pe la 23 de ani, a fost cruntă. Am depășit-o după o zbatere teribilă și am devenit mai puternic!’, a fost răspunsul lui Mădălin Ionescu, conform Viva.
Mădălin Ionescu a povestit, în emisiunea lui Mihai Ghiță, că ducea o viață haotică în perioada studenției. Consumul de alcool și nopțile nedormite l-au adus la un pas de tragedie și a ajuns pe mâna medicilor. Externat din spital, Mădălin Ionescu a povestit că a trecut printr-o adevărată luptă interioară.
„M-am gândit la tot felul de chestii. Am ajuns să îmi controlez creierul în pragul leșinului, să înțeleg că leșinul este un scurtcircuit, fără să am cunoștințe de medicină. Că e produs doar de niște emoții, de niște gânduri.
Pur și simplu am reușit să înțeleg lucruri la care în mod normal nu aveam acces. Mi-am articulat și mi-am așezat în creier tot ceea ce învățasem pentru că trebia să înțeleg cum am ajuns eu în starea aia, la spital, și ce s-a întâmplat în noaptea aia de am fost în pragul unei căderi.
Probabil că a fost un puseu de tensiune. Dintr-un puseu de tensiune am ajuns la spital. Nimeni nu mi-a explicat nimic, mi-a dat niște sedative din alea care te ajutau să te liniștești, 2-3 zile, și mi-au dat drumul acasă.„, a povestit prezentatorul la emisiunea online În Oglindă.