Andra, după ce fanii i-au spus că o ajunge pe Gabriela Cristea la kilograme: „Nu mă mai chinui. Sunt asumată”

February 11, 2024
2 mins read

dwdwwdwddw

Andra nu-și mai face probleme din cauza greutății. De-a lungul timpului, au existat multe voci care au spus că artista ar fi, de fapt, însărcinată. Într-un videoclip publicat pe rețelele de socializare, cântăreața a fost acuzată că s-a îngrășat și a fost chiar asemănată cu prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, scrie Click.

Amuzată de curiozitățile și criticile fanilor, Andra a mărturisit că s-a chinuit să slăbească, însă acum nu mai face, considerându-se o „grăsuță frumoasă”.
M-am chinuit anul trecut să slăbesc, acum nu mă mai chinui. Asta e, domne. Sunt asumată, sunt o grăsuță frumoasă”, a declarat Andra Măruță, în cadrul emisiunii „Românii au Talent”, sezonul 14, conform RTV.

Gabriela Cristea a răbufnit după ce a fost jignită
Gabriela Cristea a decis să își expună părerea în mediul online după ce a fost jignită în nenumărate rânduri pentru că a ales să se prezinte în fața oamenilor așa cum este ea în viața de zi cu zi, fără a fi machiată sau aranjată.

Știți că fac un vlog zilnic și încerc să va prezint lucrurile frumoase, dar și pe cele mai puțin frumoase din viața mea. Am încercat întotdeauna, cu sinceritate și cu deschidere, să vă spun ce simt și cum simt. Asta, însă, nu înseamnă că mi-a adus doar laude, ci și foarte multe critici. Nu mă deranjează niciunele atâta timp cât sunt argumente.

Când vine vorba de jignit mă deranjează foarte tare. Ceea ce pot să vă spun e că, în ciuda faptului că eu muncesc și încerc să fac lucruri, sunt deseori jignită”, a afirmat Gabriela Cristea pe Facebook, conform unica.ro.

Gabriela Deși spune că nu este deranjată de anumite cuvinte urâte ce îi sunt adresate, Gabriela a precizat că în general este jignită de persoane la care nu se așteaptă. „Au fost multe momente în care m-am întrebat de ce suntem atât de răi și de ce avem tendința de a îi judeca pe alții. Cineva mi-a zis: Arăți ca o balenă.

Asta nu mă mai afectează, e la ordinea zilei, dar am fost curioasă să văd cine își permite să spună chestia asta. M-am dus pe pagina de Facebook a acelei persoane și ce credeți, era o doamnă supraponderală, o doamnă care se vedea că nu se îngrijește în general și totuși și-a permis să zică aceste lucruri despre mine”, a povestit vedeta.

De asemenea, Gabriela Cristea este de părere că lumea ar trebui să promoveze normalitatea și nu machiajul. „Aud deseori: De ce apari nemachiată? Pentru că încerc să promovez normalitatea. Normalitatea unei femei nu înseamnă că atunci când se trezește sare direct în papuci și își pune o tonă de machiaj pe față.

Eu fac asta în fiecare zi pentru că trebuie să merg la emisiune, dar atunci când nu merg, nu mă machiez. Încerc să fiu normală și naturală, iar lucrurile astea ar trebui să fie promovate, nu machiajul”, a subliniat prezentatoarea.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog