Simona Halep, apărată de Cătălin Botezatu, pentru hainele de mii de euro purtate. „E normal ca la banii ei să poarte haine și de 10.000 de euro. Sunt banii ei, ca să câștige bani și-a rupt mâinile și picioarele! I-a muncit, pur și simplu, nu i-a furat, ca alții”

February 9, 2024
2 mins read

Simona Halep

Simona Halep este apărată de Cătălin Botezatu, după criticile primite pentru ținuta de mii de euro. A urmat un val de comentarii după prima sa apariție la audieri, când tenismena a purtat o geacă de aproximativ 4.000 de euro și un pulover, marca Dior, de circa 2.000 de euro.

Designerul susține că este absolut normal ca sportiva să poarte haine scumpe. Cu toatea acestea, nici măcar nu a exagerat, dat fiind că nu a optat pentru branduri extrem de scumpe.
Eu cred că ipocrizia românilor merge mult prea departe și faptul că noi comentăm cum s-a îmbrăcat un titan și un nume, cu care trebuie să ne mândrim, ca cel al Simonei Halep, este prea mult. În cazul Simonei Halep, pot spune că nu a epatat, că nu s-a dus îmbrăcată cu nu știu ce brand-uri extrem de scumpe.

În plus, e și normal ca la banii ei să poarte haine și de 10.000 de euro. Pentru că sunt banii ei, ca să câștige bani și-a rupt mâinile și picioarele! I-a muncit, pur și simplu, nu i-a furat, ca alții. Îm concluzie, este o ținută corectă, dar și atitudinea ei este una corectă‘, a declarat Cătălin Botezatu pentru Playtech.

Cătălin Botezatu este de părere că, în loc să-i fie comentată ținuta, românii ar trebui să o susțină pe Simona Halep, având în vedere gloria pe care a adus-o țării prin munca extraordinară depusă.
În aceasta perioadă, în care Simona Halep a așteptat procesul, nu a comentat, a încercat să se apere spunând adevărul.

N-am luat o poziție, până acum, în cazul ei, dar trebuie să ținem cont că Simona Halep a adus glorie României, așa cum au adus și Nadia și Hagi, o admir enorm ca om, ca sportivă.
Ar trebui ca noi, românii, să îi ținem pumnii și să ne rugăm să i se facă dreptate. Sunt convins că, dacă i se va face dreptate, rezultatele Simonei Halep vor fi unele extraordinare‘, a mai declarat Botezatul.

Ceea ce a atras atenția a fost puloverul alb pe care îl purta, una din ultimele creații ale celebrei firme Christian Dior. Conform site-ului oficial ale acesteia, puloverul alb este de cașmir și are ca model principal roata de tarot a norocului. Costul său nu e pentru oricine: 2.550 de euro, însă pentru o sportivă care a făcut, grație talentului său, milioane de euro, această sumă este o nimica toată, scrie Click.
cececeec

Ultima zi a audierilor pentru Simona Halep

Am ajuns în a treia și ultima zi a audierilor Simonei Halep (32 de ani) la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne. Dubla câștigătoare de Grand Slam a ajuns la Tribunal în jurul orei 10:00, pledoariile fiind programate până la 16:30.
Joi, în a doua zi a audierilor din cazul suspendării Simonei Halep, în fața judecătorilor și-au făcut apariția 3 oameni din Academia Mouratoglou, antrenorul Patrick Mouratoglou, fizioterapeuta Candice Gohier și Frederic Lefebvre, directorul departamentului de pregătire fizică din cadrul Academiei.

Toți 3 au sfătuit-o pe Simona să ia o serie de suplimente noi. Printre acestea s-a regăsit pudra de colagen contaminată, pe care Halep o blamează pentru testul pozitiv la roxadustat.
Astăzi, 9 februarie, va avea loc ultima rundă de audieri, pledoariile finale, scrie Gazeta Sporturilor.

Simona a fost întrebată dacă va oferii declarații la finalul zilei. Zâmbitoare, ea le-a confirmat reporterilor Antena 3 CNN: „După ce termin, da”.
Joi, Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei în momentul testului pozitiv la roxadustat, și-a asumat responsabilitatea în fața judecătorilor pentru testul pozitiv al Simonei Halep, „contaminarea involuntară cu roxadustat”, așa cum ar fi spus antrenorul francez la audieri.

Această asumare a responsabilității este valabilă pentru unul dintre capetele de acuzare, testul pozitiv la roxadustat, însă în acest caz mai există problema datelor fluctuante din pașaportul biologic al Simonei.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog