Oana Roman, exasperată de prețurile uriașe: „Mi-a cerut 50 de lei pentru 6 ardei grași”

February 8, 2024
3 mins read

Oana Roman

Oana Roman a fost recent surprinsă de creșterea explozivă a prețurilor atunci când a fost nevoită să plătească o sumă neașteptat de mare pentru câteva legume. Această creștere a prețurilor, care a afectat toate categoriile de oameni în ultimele luni, a avut un impact semnificativ și asupra vedetei.

Să vă povestesc aventura mea din dimineața asta. M-am dus la poștă în Dorobanți să iau niște hârtii, să rezolv niște treburi și, când plec eu de acolo, m-am oprit la o doamnă de unde cumpăr eu legume și fructe de peste 2 ani deja și care întotdeauna avea prețuri mega rezonabile și am și recomandat-o la toată lumea pentru că avea chiar prețuri foarte bune, și astăzi mă opresc să cumpăr niște mărar, niște pătrunjel, niște ceapă verde și niște ardei gras, ca să fac iarăși niște ardei umpluți.

N-am întrebat cât costă, pentru că, repet, ea întotdeauna a avut prețuri super rezonabile și mi-am luat cea mai mare țeapă din viață, una dintre cele mai mari, pentru că la doamna asta, kilogramul de ardei gras costa 25 de lei și mi-a cerut 50 de lei pentru 6 ardei grași‘, a spus Oana Roman în mediul online, conform avantaje.ro.

Cum arăta Oana Roman blondă, în urmă cu 15 an

Recent, vedeta a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea din urmă cu 15 ani. Iar surpriza e totală, pentru că, în acea vreme, Oana Roman era blondă, așa cum puțini ne-o mai amintim.
„Am găsit poza asta de când eram blondă… acum vreo 15 ani”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.
r33rr3

Și tot recent, Oana Roman a mărturisit pentru Wowbiz că este în sfârșit pregătită de o nouă relație. Nu a dat foarte multe amănunte despre cum își dorește să fie bărbatul care îi va sta alături, dar a spus că știe clar ce greșeli nu va repeta ea.
Eu nu îmi fac planuri, nu spun nici DA, nici NU. Eu cred că dacă trebuie să se întâmple un lucru, se întâmplă, doar că de data asta o să fiu mult mai atentă, ca să nu îmi mai iau o țeapă atât de îngrozitoare, precum mi-am luat-o în relația trecută.

O să fiu mult mai precaută, atentă, o să existe o perioadă de probă foarte lungă și cu siguranță niciun bărbat nu se va apropia de Iza până în momentul în care eu o să fiu foarte sigură de o relație. Asta poate să fie și peste trei, patru ani, nu știu.
Dacă va fi să fie nu o să știe nimeni, asta o garantez. Iza o să afle doar dacă eu o să fiu convinsă că este vorba despre ceva foarte serios. Deci, cu siguranță nu va fi altfel.

O să fiu atentă la tot, așa cum nu am fost deloc atentă înainte, acum o să fiu poate prea atentă.”, a mărturisit Oana Roman, pentru WOWbiz.

Cum arată vila Oanei Roman. Vedeta și-a scos la vânzare locuința cu 480.000 de euro

Vedeta deține o vilă impresionantă în afara Bucureștiului, mai exact în Tunari, acolo unde locuiește alături de fiica sa, Isabela. Oana Roman a investit, doar pentru renovări, nu mai puțin de 160.000 de euro, iar mai apoi a vrut să vândă proprietatea cu 480.000 de euro. Prețul de închiriere stabilit de vedetă era, în anul 2022, de 2.500 de euro pe lună. (Vezi în galeria de mai sus imaginile cu vila)

Cererea este pe măsura confortului. Vila dispune de 4 dormitoare, 2 băi și 2 sufragerii, dar și de 3 garaje. „Ne-a rămas mare casa. O vând sau o închiriez. Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1.000 mp teren, 340 mp desfășurați interior. 4 dormitoare, două sufragerii, dressing, două băi, 3 garaje, beci. (…) Livadă cu pomi.

c938df7a 2ca2 4aa0 b806 ee872cbf3a5b d5adcc38 65de 43a1 b799 6110ca573767 f8934b2f 14ab 419c 975e 1ab6c12ad125

Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480.000 de euro Închiriere – pretabil școală, grădiniță, after school, birou sau rezidential. 2500 de euro pe lună”, spunea Oana Roman pe rețelele sociale, conform Pro Tv.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog