Mariana Moculescu, mesaj acid pentru Gina Pistol: „Ce să spun. Smiley a plecat cu boxerul în SUA. Gina Pistol, de ea zic că e boxer”

February 8, 2024
3 mins read

Gina Pistol

Mariana, fosta soție a lui Horia Moculescu, a avut un mesaj acid pentru Gina Pistol. Se pare că nici despre partenerul blondinei, Smiley, nu a avut prea multe cuvinte de laudă, ba chiar a recunoscut că îi este antipatic. Se pare că soţul blondinei a deranjat-o la un moment dat când se afla în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Ce să spun… Smiley a plecat cu boxerul în SUA… Gina Pistol, de ea zic că e boxer. Am văzut că este nemulţumită de o nouă tunsoare pe care a căpătat-o în America. Mă umflă şi râsul!
Cât despre Smiley, eu nu îl mai suport de când am fost la o emisiune a lui Cătălin Măruţă, în care eu am făcut duş în direct. A venit şi el la un moment dat, când era adrenalină în platou.

Am observat atunci că l-a întrebat pe Măruţă: «Ce se întâmplă aici?». Cătălin i-a spus că eu urmează să fac duş în direct. Smiley a avut o reacţie de dispreţ. De genul: «Pfff!». De atunci, nu îl mai suport”, a spus Mariana pentru cancan.ro.

Gina Pistol şi-a dorit o schimbare de look, doar că rezultatul nu a fost deloc pe placul ei. După ce a ajuns în România, fosta vedetă de la Antena 1 s-a oprit la Grațian, hair-stylistul în care are cea mai mare încredere şi care se ocupă de părut ei de mult timp.
Soţia lui Smiley a povestit pe reţelele de socializare întreaga situaţie.

Sincer să fiu, nu mă dă pe spate, dar poate că este și culoarea care nu îmi place în momentul de față. Aștept să mă duc acasă ca să mă duc la Grațian să mă vopsească.
Nu este rău, dar nici minunat, e ok. Bine… la câți bani am dat trebuia să plâng de fericire. Tipul care m-a tuns pe mine nu este chiar cel mai tare tip din LA, că nu sunt eu atât de bogată să mă tund la cel mai tare… Este acolo în top, cred că top 10. ce pot să zic…

Între noi fie vorba, băi, nene, noi avem oameni super talentați acasă. Adică sunt super buni pe tuns, pe vopsit, pe coafat. Chiar avem oameni talentați. Păi mă tundea acasă de stătea pisica în coadă. Merge și asta. Ce să mai zic? Se putea mai bine. Mult mai bine!”, a declarat Gina Pistol pe Instagram, conform Ciao.

Gestul cu care Gina Pistol și Smiley au reușit să-și scoată fanii din sărite!

cântărețul și prezentatoarea TV se amuză uneori făcând anumite filmulețe care sunt în trend pe rețelele de socializare. Chiar dacă de cele mai multe ori oamenii se amuză copios pe seama acestor imagini, există și voci care îi critică și nu iartă nimic.
Așa s-a întâmplat și recent, după ce Smiley și Gina Pistol au postat un videoclip în care au încercat să transmită faptul că fiecare plimbare te face să scoți destul de mulți bani din buzunar, pentru restaurant sau cumpărături.

Scumpe foc plimbările astea”, a scris Smiley pe contul său de Instagram, în dreptul imaginilor în care apare alături de soția sa. În timp ce foarte mulți au înțeles că este doar un pamflet și în realitate lucrurile stau diferit, au existat și reacții negative în secțiunea de comentarii. Internauții i-au criticat pe artist și partenera sa de viață pentru faptul că fac glume pe seama banilor, dat fiind faptul că o mulțime de persoane își duc cu greu existența în aceste zile.

„Mda…nu înțeleg cum unii cu un statut ca al vostru se gândesc să facă video-uri de genul asta…Adică nu doar că aveți totuși niște venituri deloc modeste, hai sa fim serioși, dar mai și puneți accent pe chestii tip “ce probleme avem noi”. În condițiile în care tot mai mulți de abia își mai plătesc facturile și sunt nevoiți să taie din bugetul pentru alimentație.

Dar da, hai să facem video despre ce griji avem noi că nu mai putem da 1500 de lei la coafor…Chiar mi se pare foarte aiurea videoclipul ținând cont de situația actuală. Dar na.” , a fost mesajul tranșant al unui internaut.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog