(Video) Motivul pentru care Dan Negru nu are prieteni. „Singurii prieteni reali sunt cei cu care dormi în casă, familia ta, pe ei trebuie să contezi. În rest umbre, e de soare îi vezi, nu e soare s-au dus”

February 8, 2024
3 mins read

Dan Negru

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Dan Negru a dezvăluit că există „o mână de oameni” care îi sunt alături și ce este de părere că prietenii sunt precum „umbrele”, apar doar când e soare și dispar când „soarele” se duce. Mai mult, îndrăgitul prezentator TV spune că are zile în șir în care nu-i sună telefonul și nu îl întreabă nimeni ce face.

Am mâna aia de prieteni, cât să ai? Îți repet, ce spuneam ca prietenii sunt ca umbrele apar când e soare, când nu mai e soare se duc.
Sunt zile întregi în care telefonul nu suna, nu îmi sună din partea prietenilor, din partea oamenilor de televiziune. Asta nu înseamnă că oamenii ăia m-au uitat. Asta înseamnă doar că eu nu am ce să le ofer în zilele alea, ce să le dau și atunci nu mă mai sună.

Cred că oamenii s-au restrâns mult în cercurile lor. Nu sunt un om cu foarte mulți prieteni, dar așa sunt toți. Nu înseamnă că nu îi am, îi am, ăia puțini și buni, dar nu foarte, nu atât de apropiați. Singurii prieteni reali sunt cei cu care dormi în casă, familia ta, pe ei trebuie să contezi. În rest umbre, e de soare îi vezi, nu e soare s-au dus” a declarat Dan Negru la Denise Rifai în emisiune.

Realizatorul Dan Negru face praf Televiziunea Română: „Nu a păstrat nimic din tradiția festivalurilor românești“

Televiziunea publică a anunțat recent că a 74-a ediție a Festivalului Sanremo, care va avea loc între 6 – 10 februarie, va putea fi urmărită pe TVR 1, în fiecare zi.
Cunoscutul realizator Dan Negru a avut o reacție furibundă la adresa Televiziunii Române, nu pentru că transmite acest cunoscut festival, ci pentru că nu este în stare să organizeze ea festivalurile care au dus faima cândva.

Televizunea publică difuzează SanRemo. E ca și cum ai vorbi de funie în casa spânzuratului! TVR n-a păstrat nimic din tradiția festivalurilor românești! Cerbul, Mamaia sunt ruine.
Italienii au SanRemo de 74 de ani !

Anul trecut RAI a vândut la SanRemo publicitate de 13 miloane de euro în timp ce TVR trăiește din mila partidelor politice. SanRemo e lider de audiență la RAI pe când TVR a fost a 14-a televiziune în topul TV românești anul trecut.

Teatrul Ariston unde se ține SanRemo are cam aceeași vârstă cu Teatrul de Vară din Mamaia. Al nostru nu mai există, e o ruină!
Italienii sunt lecția ca poți să trăiești mult fără să îmbătrânești.
S-o învățam și noi…”, a scris Dan Negru pe pagina de Facebook, conform Adevarul.

Dan Negru, prima reacție după ce s-a aflat că Regele Charles are cancer

Dan Negru a postat pe rețelele sociale un mesaj adresat sistemului de sănătate din România, în contextul veștii că Regele Marii Britanii, Charles al III-a, are cancer.  „Tocmai ce am auzit la radio, din nou, știrea despre boala Regelui Charles. La noi, cancerul e breaking news doar atunci când Regele Charles îl face.

Peste 100.000 de români, spun ziarele și statisticile, sunt depistați anual cu cancer în România și totuși suntem țara care dă cei mai puțini bani bolnavilor de cancer din toată Europa. În schimb, avem un buget de 8 miliarde de euro pentru armată. Suntem neputincioși în fața cancerului de multă vreme.

Încă din antichitate, Hipocrate a dat numele bolii, atunci când a descoperit că tumorile se întind ca picioarele unui crab. Carcinom vine de la „karkinoma”, crab în greacă. O sută de mii de români depistați cu boala asta în fiecare an. Morții de cancer sunt anonimi, tatăl meu a fost așa.

Războaiele sunt breaking news. Regele Charles, atunci când face cancer, aduce breaking news-ul în România, în țara care are peste 100.000 de oameni depistați în fiecare an cu cancer”, a spus Dan Negru, conform RTV.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog