Dan Bittman, regrete mari pentru fosta soție: „Aș schimba în ceea ce o privește, pentru că noi, bărbații, copilărim câteodată mult prea mult, uităm că o femeie are nevoie de respect, de liniște, de siguranță”

February 8, 2024
3 mins read

Dan Bittman

Dan Bittman și Liliana Ștefan au divorțat după 25 de ani petrecuți împreună. Cei doi au trei copii, pe Alexandru, Patrick și pe Mark. Au stat împreună până în 2019, chiar dacă din 2017 nu mai formau un cuplu. Artistul nu este mândru în totalitate de atitudinea pe care a avut-o față de mama copiilor lui, recunoscând faptul că a avut tendința să copilărească mult prea mult, în loc să-i ofere femeii de lângă el siguranță, respect și apreciere.

Într-adevăr, Liliana a fost femeia care a rezistat cel mai mult alături de mine, care m-a suportat, m-a înghițit, m-a luat așa cum sunt, până când, probabil, n-a mai putut, pentru că viața de artist nu e una care să… În fine, depinde, depinde de om, nu trebuie să fii artist. Ce să spun? 25 de ani ne-am înțeles bine, 29 am stat împreună, cu bine, cu rău, dar a fost o femeie care a știut întotdeauna, cu înțelepciune, să aibă grijă din umbră de tot ce însemna casă, copii și așa mai departe.

Avem împreună trei copii frumoși și, indiferent de cum s-au terminat lucrurile, eu zic că e cea mai mare realizare din viață. Și-atunci, pot spune că suntem părtași la cele mai frumoase lucruri care ni s-au întâmplat amândurora. În rest, știi cum e, în relații se mai întâmplă… Dar dacă ar fi, într-adevăr, să schimb ceva, da, aș schimba. Aș schimba în ceea ce o privește, pentru că noi, bărbații, copilărim câteodată mult prea mult, uităm că o femeie are nevoie de respect, de liniște, de siguranță ș.a.m.d.,

și atunci e momentul cel mai dificil. În fine, nu vreau să intru în detalii, pentru că detaliile nu sunt plăcute, dar, cu siguranță, ce-am spus până acum e adevărat.”, a spus Dan Bittman, conform Viva.

Cine a fost prima dragoste a lui Dan Bittman
În cadrul aceluiași interviu, Dan Bittman a vorbit și despre iubitele pe care le-a avut de-a lungul timpului. Artistul a dezvăluit și cine a fost prima sa dragoste.

Sincer, n-am stat niciodată să mă gândesc câte iubite au fost sau… Știu, sunt oameni care-și fac liste. Nu, nu m-am gândit la chestia asta, dar să știi că iubitele adevărate le pot număra pe degete. E adevărat, pe degetele de la două mâini, nu și de la picioare, cum zic alții… (râde) Prima iubită a fost la 16 ani cred.

M-am îndrăgostit de o colegă, pentru care am și plecat în Germania, în anii 80, o colegă care venise din altă clasă și era de o frumusețe rară. Acum este medic oftalmolog, mi se pare, în Germania, și a fost, într-adevăr, o lovitură. După aia, ea a plecat din țară, s-a reîntors în clasa a XII-a… În fine, a fost o întreagă nebunie, nebunia vârstei, normal, dar… N-am stat niciodată să văd ce și cum, câte…”, a mai spus artistul,  conform Spectacola.

Cu ce se ocupă băieții lui Dan Bittman și ai Lilianei Ștefan

Dan Bittman și Liliana Ștefan nu mai formează un cuplu, însă nu mai locuiesc împreună din anul 2019. Împreună au trei băieți, Alexandru (24 de ani), Patrick (19 ani) și Mark (16 ani). Toți copiii lui Dan Bittman împărtășesc pasiunea artistului pentru muzică.

Alexandru Bittman, băiatul cel mare, a urmat Facultatea de Biotehnologie, compune și e „om de studio”, scrie Libertatea. Deși are voce, ritm și dansează formidabil potrivit tatălui lui, fiul mijlociu, Patrick, studiază domeniul afacerilor în Olanda, totul în timp ce Mark, fiul cel mic, a studiat chitara, iar tatăl lui speră să continue în această direcție.

Pentru aceeași sursă, artistul în vârstă de 61 de ani a spus ce sfat important le-a oferit copiilor lui. „Să fie ei înșiși. Să nu se gândească să copieze pe cineva. E nevoie să ai idolii tăi o perioadă, să înveți de la unii, de la alții, de peste tot, dar la un moment dat ștergi totul, tragi o linie și afli cine ești tu. Eu zic că asta este cel mai important în artistărie”, a declarat Dan Bittman.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog