(Video) Cel mai pretios sfat pe care l-a dat Vali Vijelie. „Du mașina înapoi și vino să-ți iei casă, să te muți cu copiii tăi cu familia ta”

February 7, 2024
3 mins read

Vali Vijelie

Vali Vijelie si-a pus colegul de trupa sa-si vândă mașina si sa-si cumpere mai întâi o casă! Un sfat bun de urmat de mulți dintre noi.

Și am zis în ziua X, facem repetiții. Și el în ziua și-a luat mașină. Când am ajuns la repetiții. Mi-am parcat mașina și l-am întrebat: Ce faci? Ce-i cu asta?
Păi mi-am cumpărat mașină
Vreau să stăpânești sănătos hai sus, să repetăm.
Nu puteam să-i spun nimic. După ce am terminat repetiția, am coborât și l-am întrebat.

I-am spus ea deschide puțin să văd și eu. Foarte frumoasă mașina.
Și pe urmă l-am întrebat:
Și unde stai? Câte camere?
Și cu cine mai stai?
Câți copii ai?

Știam toate, dar ca să pot să-l fac atent la ce are de făcut.

Du mașina înapoi și vino să-ți iei casă, să te muți cu copiii tăi cu familia ta

Vali Vijelie, dezvăluiri incendiare despre copilăria la bunici

Vali Vijelie a mărturisit că nu ar da pe nimic copilăria petrecută în căsuța de chirpici a bunicilor săi.

„Mama îmi spunea: „vă îmbrăcați frumos, vă duceți la gară și mergeți la Giurgiu, să stați la mama să vă jucați. Venea Paștele și era fericire mare. Venea mama și îmi zicea „hai să te îmbrac.’ Mă ducea la magazin și ce crezi că-mi lua? Costum de școală. „Să ai, să mergi la școală să înveți.’ Ca o paranteză, le spun copiilor mei: „învățați, că dacă eu n-am învățat, cum am ajuns.’

Eram 11 nepoți. Era o căsuță nu din cărămidă, era o căsuță foarte călduroasă din chirpici. Eu eram cel mai mic nepot și cel mai zurliu. Eram 11, dar eu făceam cât toți 12,” a declarat Vali Vijelie, potrivit viva.ro.

Mai mult, manelistul și-a amintit cu emoție de clipele în care bunica îl lăsa să se joace desculț.

O parte din frații mamei mele se adunau la Giurgiu. Avea o curte mare, ne făcea tot timpul scovergi și pâine la cuptor. Îmi aduc aminte cum îmi spunea „tălpău’. Cum ajungeam, îmi spunea „Ooo, ai venit!. „Ce, mamaie? Nu ți-a fost dor de mine?’. „Ba da, dezbracă-te, descalță-te!’. Mă lăsa în picioarele goale, ori Tarzan, ori eu, era același lucru. Cea mai mare bucurie. Aveam foarte mulți prieteni.

Tot timpul făceam câte o năzbâtie și zicea că nu mă mai lasă afară. Și ziceam „ce să fac eu, mamaie? Ai magazia goală, vine iarna.’ La un kilometru și ceva era un gard de lemn. Și i-am zis că îi umplu magazia de lemne’, a mai povestit Vali Vijelie, conform RTV.

Cu ce se ocupă frații lui Vali Vijelie

Vali Vijelie, cunoscutul și îndrăgitul cântăreț de manele, mai are doi frați și o soră, care nu activează în lumea artistică.

Unul dintre ei lucrează în construcții, al doilea are o fermă, iar sora lui este femeie de serviciu. I-a ajutat de fiecare dată și nu i se pare o rușine, atâta timp cât lucrează cinstit pentru banii pe care îi câștigă.

„Sora mea lucrează la sora cumnatei mele. E femeie de serviciu. Fratele meu are o fermă, iar celălalt frate al meu lucrează în construcții. Mitică este cel mai mare, e cel cu ferma, e mai gospodar.

Celălalt lucrează în construcții, iar sora mea lucrează femeie de serviciu. Nu este o rușine. Eu le-am spus la toți: “Cine nu muncește, nu primește.” Eu am avut grijă să aibă case, mă refer la Marius și la Luminița, Mitică a fost puțin mai norocos. Și-a luat soție de-a gata, să fie barosan. Dar le-am spus, oricând au o problemă, să mă sune. E valabil și la copiii mei și le-am spus: “Cine nu muncește, nu primește.”, a spus Vali Vijelie, conform kfetele.ro

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog