Marcela Fota s-a trezit cu moștenitorii pe cap: „Copilul meu m-a întrebat, văzând că toată lumea vine să ia: „O să ne dea afară din casă?”

February 7, 2024
3 mins read

Marcela Fota

Marcela Fota și-a pierdut soțul de 47 de ani într-un mod neașteptat, în urmă cu trei ani, iar de atunci viața ei a luat o întorsătură neașteptată. Artista a trebuit să împartă toată agoniseala cu fiicele soțului dintr-un alt mariaj.

Marcela Fota spune că David, fiul ei, care avea doar 11 ani și jumătate la acel moment, s-a temut că vor fi dați afară din casă de celelalte moștenitoare.

„Noi am avut o problemă atunci, tatăl lui David mai avea doi copii și a urmat cu moștenirea, cu averea… Copilul meu, care avea 11 ani și jumătate, primul lucru care m-a întrebat, văzând că toată lumea vine să ia: „O să ne dea afară din casă?” Astea sunt lucruri care te fac să înțelegi că trebuie să faci ce este bine pentru copilul tău.

Am lăsat foarte mult de la mine până am ajuns la liniștea necesară”, a mărturisit Marcela Fota în emisiunea Cristinei Șișcanu, După faptă și răsplată, de la Metropola TV, conform Unica.ro.

Solista recunoaște că a fost nevoită să renunțe la mai mult din partea ei și a fiului pentru liniște. Marcela Fota recunoaște că s-a gândit că fiicele soțului vor vedea în această rezolvare o recompesă, pentru anii în care nu și-au avut aproape părintele.

S-au rezolvat și lucrurile cu averea, eu și David am renunțat la anumite lucruri în favoarea lor, el a fost un om foarte harnic, a rămas cât să putem noi duce… am lăsat din partea noastră pentru liniște.

Am zis și faptul că, în ultima perioadă, el trăind mai mult lângă mine și David și mai puțin lângă ele, am zis că poate simt asta ca pe o recompensă. Cel mai important este să fii liniștit psihic, și pentru niște bani sau suprafețe, liniștea mea merita orice”, a dezvăluit Marcela Fota.

Marcela Fota i-ar cere iertare fostului soț

Marcela Fota încă este măcinată de unele regrete în ceea ce îl privește pe tatăl copilului său, Minel Păpăroiu, și a recunoscut, de curând, că, dacă ar putea, i-ar cere iertare pentru momentele în care nu a fost pentru el așa cum el și-ar fi dorit.

Cu toate acestea, nu ar uita să îi mulțumească pentru fiul lor, care este cea mai importantă persoană din viața ei și l-ar asigura că face tot ce poate, pentru a-l crește așa cum se cuvine.

În primul rând, și m-am gândit de multe ori, i-aș cere iertare, că poate nu am reușit să-i dau atât cât s-ar fi așteptat. În al doilea rând, i-aș mulțumi pentru minunea din viața noastră, pentru că mi-a lăsat cel mai frumos dar pe pământ și l-aș asigura că aș face tot ce îmi stă în putere, pentru a-i crește băiatul frumos”, a spus Marcela Fota, în cadrul unei emisiuni, scrie Pro Tv.

Cum a primit fiul Marcelei Fota vestea că tatăl lui nu mai este

David avea doar 11 ani când tatăl său s-a stins din viață. Marcela Fota a încercat să găsească cuvintele potrivite pentru a-i explica că tatăl lui a plecat din această lume.

Prima zi mi-a fost teamă că el va spune că va vrea să îl vadă. I-am spus că tati a avut o problemă și că este în spital și că vedem mâine ce se întâmplă. A doua zi i-am spus ‘Tu știi cât îl iubea Dumnezeu pe tati și tati pe Dumnezeu’. I-am spus că Dumnezeu a hotărât să-l ia pe tati. El mi-a spus ‘Adică, tati nu mai e?’.

După a fost lupta, copilul meu nu a avut nicio reacție atunci, i-au curs două lacrimi, că m-a văzut pe mine plângând. I-am spus că tati este pus într-un loc în biserica la care a ajutat să se construiască și l-am întrebat: ‘Vrei să mergi cu mama să stai cu tati?’, iar el a spus ‘Spune-mi a doua opțiune’. I-am zis ‘Să stai acasă cu prietenii tăi’, el a zis că vrea acasă.

Din momentul acela copilul meu nu a mai vorbit despre chestia asta, efectiv refuza orice discuție pe acest subiect. Aici a fost panica mea și durerea.La vreo două luni a venit sora mea, de atunci ea stă la noi, mi-a spus că David era încuiat în baie. L-am găsit urlând, avea 12 ani. L-am luat în brațe și am plâns amândoi, atunci a acceptat și el momentul prin care trebuia să treacă”, a mărturisit Marcela Fota în emisiunea „La Măruță” de la Pro Tv.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog