Fiica lui Virgil Ianțu pleacă din România. „O să plece de acasă, cum e normal! Singurul gând care mă apasă este că o să plece la școală”

February 7, 2024
2 mins read

Virgil Ianțu

Virgil Iantu spune că fiica sa va pleca din România, Jasmina dorește să studieze în Spania. Într-un interviu pentru Ego, prezentatorul a făcut declarații despre plecarea fiicei lui în străinătate.

Virgil Iantu a explicat că rolul de părinte vine cu foarte multe responsabilități. „Părinte să fii cred că este cel mai complicat lucru din lumea aceasta, necesită cea mai mare implicare! Până la un anumit punct, construcția unei case mi s-a părut cel mai greu lucru. Îți dorești un copil sănătos din toate punctele de vedere, educat, dar nu numai academic, cu un caracter bun, sănătos emotional și vrei să ai și o relație bună cu el.

Încearcă să faci asta să vezi cât de ușor sau de complicat este! Este extrem de frumos, dar necesită multă implicare! Trebuie să fii aproape de copilul tău și când ești foarte ocupat, mai ales când are nevoie de tine, atât la bune, cât și la rele!’, a declarat Virgil pentru Ego.

Totodată, el a mai zis că singurele gânduri care îl apasă au legătură cu plecarea fiicei lui, Jasmina, de acasă, care s-a hotărât să studieze în Spania, la o școală unde o să învețe structura unui business.

Aparent, orice tată stă cu pușca atunci când vine vârsta! Avem o relație atât de faină cu ea încât nu este nevoie! Probabil glonțul l-am tras atunci când s-a născut și ne-am construit toată relația așa cum o avem astăzi. Sunt foarte relaxat, chiar da! Am fost în urmă cu ceva ani, când nu știam exact, înainte de adolescență sau la începutul adolescenței.

M-am setat și m-am reglat, împreună ne-am reglat! Singurul gând care mă apasă este că o să plece la școală. O să plece de acasă, cum e normal! În Spania pleacă. E o școală care pregătește manageri pentru evenimente, pentru HoReCa, pentru ospitalitate și nu doar atât! Învață structura unui business și de acolo poate să facă chiar orice vrea ea!‘, a mai spus prezentatorul TV, citat de avantaje.ro.

Cât costă o pizza la restaurantul lui Virgil Ianțu

Omul de televiziune s-a lansat în afaceri și și-a deschis un restaurant la care visa de multă vreme. „Aici va fi mai mult decât un restaurant. E visul meu și al prietenilor mei parteneri sau apropiati, de a avea un loc al nostru în care să radem, să ascultăm o muzică pe gustul nostru și să ne relaxăm.

Sciccheria Rosetti poate deveni și locul tău și al prietenilor tăi. Vom avea și muzică live și o atmosferă caldă și relaxată. O să vă placă”, scria Virgil Ianțu, pe pagina personală de Facebook, înainte de deschiderea restaurantului.

Pe 27 ianuarie, la deschidere oficială, au fost invitate numeroase vedete care au apreciat locul elegant în care Virgil Ianțu a investit sume impresionante de bani, cu speranța că va da lovitura. Prețurile sunt, însă, unele pe măsură și nu oricine și-ar putea permite să se bucure de preparatele gătite aici.

Clienții care doresc să savureze o pizza sunt nevoiți să aloce o sumă semnificativă, deoarece prețul pentru o pizza casă, de exemplu, se ridică la 82 de lei, în timp ce varianta Napoletana costă nu mai puțin de 68 de lei. Conform informațiilor disponibile online, maestrul bucătar responsabil pentru aceste delicatese în localitatea de lux este Michael Passareli, fiul lui Antonio Passareli.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog