Gabriela Prisăcariu a aflat de toate aventurile soțului, Dani Oțil: „Soția mea e un om inteligent, că de aia am luat-o. Dar trebuie să înțeleagă că am și 12 ani de viață în fața ei”

February 6, 2024
3 mins read

Gabriela Prisăcariu

Dani Oți, prezentatorul emisiunii „Power Couple România’ nu a ezitat să împărtășească fragmente din trecutul său amoros, inclusiv despre slăbiciunea sa pentru artista Anna Lesko, o poveste care a captivat mulțimea și a fost subiect de interes pentru multă lume.

Cu toate că dezvăluirile lui Dani Oțil au ajuns și la urechile Gabrielei Prisăcariu, soția sa, aceasta a abordat situația cu înțelegere și maturitate. Desigur, momentele și întâmplările din trecutul prezentatorului au fost o surpriză pentru ea, însă a ales să nu acorde o importanță excesivă acestora, concentrându-se pe prezent și pe relația lor. Un aspect inedit al întâmplării este că Gabriela Prisăcariu a preluat o vorbă spusă de Anna Lesko lui Dani Oțil acum mai mulți ani, amintire care, în contextul actual, a adus o notă de umor și de amintire a trecutului.

Soția mea e un om inteligent, că de aia am luat-o. Dar trebuie să înțeleagă că am și 12 ani de viață în fața ei, deci o experiență bogată. Pe mine m-a învățat Anna Lesko o vorbă, când făceam glume la televizor, că este feblețea mea. Și într-o emisiune, Răzvan îi zice «Anna, uită-te la el, băiat frumos, dar nu ți se pare că a fost cam vagabond?».

Și Anna, care e un bun profesionist, noi am avut o prietenie și am colaborat mult la TV pe tema asta, a fost o poveste frumoasă, inventată. M-a apucat de obraz și a zis: «Dani, nu o să consider niciodată, dacă noi ne vom căsători, că ai fost un vagabond.

Eu voi considera că te-ai antrenat pentru mine». Și soția a preluat vorbele astea. Dar da, ultima dată ea și alte soții ne-au întrebat, în grup, dacă avem trecute în telefon, în continuare, femei cu nume de service auto‘, a povestit Dani Oțil pentru cancan.ro, conform avantaje.ro.

Prezentatorul de la Power Couple a recunoscut că la fiecare apariție de-ale artistei făcea ceva spectaculos, iar în prezent, Dani Oțil își aduce aminte cu plăcere de toate nebuniile pe care le-a făcut.

Am făcut o pasiune pentru Anna Lesko. I-am făcut altar, îi aprindeam bețe parfumate, iar ea îmi aducea ciorapi, cizme, chiloți. La fiecare apariție de-ale ei făceam ceva spectaculos.

Odată m-am aruncat de pod în Dâmbovița îmbrăcat în scafandru și i-am adus peștișorul de aur. Nu era un peștișor de aur, i-am adus un cod mort. Odată, am adus niște jandarmi, m-am legat pe Turnul Televiziunii și m-am aruncat de la 30-40 de metri. Am luat cu spatele toată iarba aia din curte‘, a declarat prezentatorul la podcastul lui Gojira.

Gabriela Prisăcariu, despre diferența de înălțime dintre ea și Dani Oțil

Blondina a ținut să precizeze că diferența de înălțime nu reprezintă nicio problemă în relația sa. Mai mult decât atât, Gabrielei nu îi plac încălțările cu toc foarte înalt, astfel încât nu a fost nevoită să facă un sacrificiu în această privință.

fefefe 3

Nu mi se pare nicio problemă. Nu ne încurcă cu nimic. Întotdeauna prefer încălțămintea cu un toc mai jos pentru că sunt foarte înaltă și atunci nu are sens să îmi iau tocuri super înalte. Atunci când mergem undeva și el nu ajunge, îl ajut (nr. râde).”, a declarat Gabriela Prisăcariu în cadrul unui interviu pentru Playtech, potrivit kfetele.ro.

Gabriela Prisăcariu i-a pus interdicție lui Dani Oțil!

Dincolo de sfera profesională, Gabriela Prisăcariu vorbește despre implicarea lui Dani Oțil în viața de familie. Nu întotdeauna influența soțului asupra lui Luca Tiago este pe placul modelului. Nu de alta, dar Gabriela și-l dorește pe cel mic în afara oricărui pericol ce ar putea apărea în cursele de motociclete și mașini.

CANCAN.RO: Cum e să-ți vezi soțul și dimineața, la matinal, dar și la „Power Couple”, îl vezi și acasă, cum te simți?
Gabriela Prisăcariu: Mă îndrăgostesc în fiecare zi tot mai tare de soțul meu.

CANCAN.RO: Dani face și fotbal, dar și sporturi cu motor. Ce simți că și-ar dori pentru cel mic, către ce l-ar ghida?
Gabriela Prisăcariu: Toate activitățile o să le facă Tiago. A zis că are un program intensiv pregătit pentru el. Încă nu știm, o să vedem ce își va dori el, aia va face. Dar eu nu-mi doresc să meargă la motoare, în niciun caz. E frumușel, nu vreau să aibă nimic rupt. La curse, poate, dar la motoare nu. Dani a zis că e un „must”, are deja motocicleta pregătită.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog