Afacerea cu care Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu fac bani pe bandă rulantă. „Mi-a părut rău că am cerut o dată aşa de puţin, pentru că a fost un video pe care l-am postat şi pe Facebook şi a făcut peste un milion de vizualizări”

February 6, 2024
4 mins read

Cristina Șișcanu

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu lucrează mult pe lângă viața de familie. Puțini sunt cei care știu că, pe lângă meserie care i-a consacrat, cuplul-vedetă câștigă bani și din alte surse. Nu doar locurile de muncă din televiziune și contractele de imagine pe care le au aduc bani în familia prezentatorilor, ci de mare ajutor este firma pe care au înființat-o și care le-a adus profituri de zeci de mii de euro.

Soția lui Mădălin Ionescu (53 de ani) dezvăluia acum ceva timp sumele cu care este plătită pentru o postare online:
„500, 700 de euro (n.r. atât cere pe o postare în online), depinde. Chiar vreau să vă spun că mi-a părut rău că am cerut o dată aşa de puţin, pentru că a fost un video pe care l-am postat şi pe Facebook şi a făcut peste un milion de vizualizări”, a spus Cristina Șișcanu, potrivit Ciao.

Compania condusă de soția lui Mădălin Ionescu, Mega Life Vision, are ca obiect de activitate producție cinematografică, video și programe de televiziune, scrie avantaje.ro.

Cristina Șișcanu: „Băi femeilor, voi ce impresie aveți, că ce? Eu muncesc pe nasturi sau cum?”

Deși au parte de susținere, adesea, Cristina Șișcanu se confruntă și cu numeroase comentarii negative în mediul online, pe care le rândul său le taxează de fiecare dată.

Recent, vedeta a primit un comentariu de la o urmăritoare care o acuză că stă cu Mădălin Ionescu pentru bani.
Văzând acest neadevăr, soția lui Mădălin Ionescu s-a făcut foc și pară și a explicat care este situația sa financiară. Cristina Șișcanu a dorit să puncteze despre cât de important este să fii independent financiar într-o relație.

Nu mai pot cu mentalități de genul acesta și, de fapt, femeile care scriu astfel de mesaje, ele nu-și dau seama că asta este despre ele, nu este despre mine.

Am făcut acel video în care am recunoscut că de câteva ori pe an îi mai verifici telefonul lui Mădălin. „Ți-e frică să nu te părăsească că rămâi săracă!” Poftim? Băi femeilor, voi ce impresie aveți, că ce? Eu muncesc pe nasturi sau cum? Credeți că am ajuns la 40 de ani ca să depind financiar de iubitul meu, de soțul meu? Asta înseamnă că voi așa gândiți în relațiile voastre și că țineți cont în relația cu bărbatul din viața voastră de partea aceasta financiară.

Trist. Niciodată, dar niciodată, nimeni, fie că e femeie, fie că e bărbat, nu trebuie să fie dependent financiar de nimeni. Nu există așa ceva! Nu e vorba doar de părăsit, dar Doamne ferește, se întâmplă o nenorocire. Tu ce faci? Părerea mea este că ideal ar fi ca fiecare membru al familiei să fie independent financiar, inclusiv copiii, dacă există această șansă incredibilă să aibă niște venituri cât de devreme se poate, este absolut minunat.

În momentul în care ești dependentă financiar tot timpul, nu mai ai libertate. Nu mai ai libertate de acțiune. Să fii independentă financiar înseamnă să ai libertate. De aceea limitez să faci tot posibilul încă de mică, să înveți și să devii independentă financiar cât mai repede.

Există această concepție că femeile nu trebuie să facă mare lucru, bărbatul trebuie să aibă grijă de casă și să asigure situația financiară a familiei. Bun, sunt de acord, dar nu ca tu să stai și să te ocupi doar de treburile casnice și să nu ai niciun venit.

Eu am o relație cu Mădălin. M-am îndrăgostit de el, nu de nu știu ce situație financiară, iar când noi am pornit pe acest drum împreună, situația noastră financiară era una precară.

Nu aveam cum să îl iau pentru bani. La noi a fost dragoste din aceea profundă, care s-a născut pur și simplu fără să facem nimic.”, a spus Cristina Șișcanu, în medkiul online, potrivit kfetele.ro.

Mădălin Ionescu și soția lui își reînnoiesc jurămintele anul acesta

Fără să se mai ascundă, Cristina Șișcanu a recunoscut că simte nevoia să reînnoiască jurămintele de dragoste pe care i le-a făcut lui Mădălin Ionescu. Având în vedere că au trecut 14 ani de mariaj, vedeta crede că acum este momentul oportun pentru a face asta.

Facem 14 ani acum în aprilie. Eu zic să ne reînnoim jurămintele. Să facem o slujbă de mulțumire, că ne ține Dumnezeu împreună, dacă ești de acord. Acum, ori în primăvară, ori la începutul verii, când avem datele de căsătorie și de cununie.”, a spus Cristina pe Facebook, conform Fanatik.

Până acum, atât Cristina Șișcanu, cât și Mădălin au fost foarte transparenți cu relația lor. Cei doi au vorbit deschis orice problemă, în speranța că le pot fi de ajutor fanilor care trec prin situații similare cu ei.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog