Cei doi băieți adoptați de Bodo, solistul de la „Proconsul”, fac școala la sat: „Merg la școală acolo. Comuna are o clasă de olimpici”

February 6, 2024
3 mins read

Bodo

Bodo, solistul trupei „Proconsul”, și soția lui au adoptat doi copii. Filip și Dani au în prezent 10, respectiv, 11 ani și aveau fiecare doar un an de viață atunci când au fost primiți în căminul solistului.

M-am mutat la țară, în Argeș, în Dobrești. Acolo locuiesc și nu mă gândesc să mă reîntorc în București. Stau relativ bine. Fac o oră și jumătate până acasă. Este extraordinar de bine. M-am dezobișnuit de București. Abia aștept să ies. Cam de două ori pe săptămână vin în București, dar abia aștept să revin în zona mea, unde totul e verde, nu e trafic… Viața are altă conotație.

Avem spațiu, nu este aglomerat și este alt aer. De la mine din curte până la Brașov este pădure continuă. Îți dai seama cam cât oxigen am”, a declarat Bodo, într-un interviu pentru fanatik.ro.

Filip și Dani frecventează cursurile școlii din sat și sunt implicați și în activități extrașcolare, sportive. „Copiii sunt în regulă. Merg la școală acolo. Comuna are o clasă de olimpici. În clasa lor sunt 7 elevi. Este foarte bine de ei. Fac sport, joacă fotbal la Topoloveni.

Au jucat înainte la Voluntari. Echipa este tânără, au un antrenor care se comportă cu ei foarte frumos. Este extraordinar de iubit. Sunt prieteni și au rezultate fantastice. Sunt microbist de când joacă fotbal amândoi copiii”, a mai declarat Bodo, conform demamici.ro, conform ciao.ro.

Pentru Bodo și soția lui, adopția nu a fost un subiect tabu, ci unul discutat cu cei doi copii. Solistul a mai declarat că cei mici își cunosc trecutul și nu se simt deranjați de faptul că au fost adoptați.

„Băieții au 9 și 10 ani. Îi avem de mici, de când aveau 9 luni și un an. Mă simt binecuvântat, favorizat că îi am pe acești copii. Mi-au schimbat viața Filip și Dani. Îi iubim amândoi ca pe copiii noștri. Eu am un băiat mare, dar și pe ei îi iubesc ca pe copilul meu.

Ei știu că sunt adoptați și nu au nicio problemă. Am tras tare ca ei să fie bine, să eliminăm traumele și am reușit. Sunt absolut siguri pe ei și se mândresc cu tati și cu mami. Sunt răsfățați. Sunt doi copii energici, plini de viață, care ne surprind în fiecare clipă”, a mai declarat solistul de la „Proconsul”.

Artistul a suferit un infarct în 2020

În anul 2020, viața lui Bodo de la Proconsul a fost pusă în pericol, după ce a suferit un infarct. Din fericire, artistul a reușit să se recupereze însă, spune el, infarctul a fost modul divinității de a-i arăta ce probleme de sănătate are și ce ar trebui să schimbe în viața lui.

Am mai multă grijă de el. În fiecare dimineață îl întreb dacă și-a luat medicamentele, după 3 ani, el tot îmi spune că a uitat”, a spus soția artistului, conform spynews.ro.

La rândul lui, Bodo spunea că: ”trebuie să întorc toată binecuvântarea asta pe care am primit-o cu răbdarea. Dumnezeu a avut răbdare cu mine. Am regim doar în ceea ce privește medicamentația, în ceea ce privește viața la țară și alimentația, nu. Am început să fac mai multă treabă, mai multă mișcare, eu gătesc pentru familie, e tare frumos”.

Infarctul l-a trezit la viață, a luat măsuri pentru problemele de sănătate pe care le avea și totul este perfect în acest moment, spune solistul de la Proconsul.

După infarct, viața mea s-a schimbat în bine. Infarctul a fost ca o revizie pentru corpul și organismul meu. Am văzut unde stau prost. Dumnezeu a fost bun cu mine și mi-a semnalizat treaba asta. Cu toate că am făcut un infarct și am trei stenturi nu am nicio problemă acum. Deja perioada de acomodare cu stenturile a trecut demult, organismul meu e obișnuit cu ele.

Chiar de curând am făcut niște analize și au ieșit foarte bune. Pe electrocardiogramă nu se vede nicio urmă de accident la inimă, tensiunea o am bună, iar la sânge totul este normal.

Văzând acum că sunt ok cu analizele, acum, când trec printr-o încercare, îmi frâng mâinile cu bucurie și mă întreb: Doamne, oare ce lucruri bune mi-ai pregătit după încercarea asta?‘, a declarat Bodo de la Proconsul pentru Fanatik.ro.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog