(Video) Secretului lui Robert, de la „Casa iubirii”: „A rămas însărcinată, îmi asum acel copil/ Dragule, să știi că tata te iubește foarte mult, chiar dacă nu te-am văzut niciodată”

February 5, 2024
3 mins read

Astăzi, în ediția imediat următoare galei cu numărul 3, Robert își va deschide inima și va vorbi despre cea mai sensibilă experiență pe care a trăit-o până acum. Tânărul a povestit că ultima sa relație a fost pe cât de frumoasă, pe atât de intensă și emoționantă.

Dintr-o iubire aproape imposibilă, în care nu se mai înțelegeau, dar au continuat la un moment dat să fie împreună în ciuda acestui lucru, a venit pe lume un băiețel pe care nu a avut ocazia să-l vadă niciodată, dar pe care îl iubește și și-l asumă în totalitate.
Robert a menționat că în curând va fi ziua lui de naștere, făcând precizarea că îl iubește foarte mult, în ciuda contextului în care se află, scrie wowbiz.ro.

Robert

Este vorba despre fosta mea relație. Mi-e foarte greu să vorbesc despre asta, pentru că am fost foarte afectat. Au apărut între noi mai multe certuri de toate felurile. Am iubit-o extrem de mult. Simțeam că nu ne potrivim și nu mai ajungem la un numitor comun nicicum, dar nu puteam efectiv să stăm unul fără celălalt.

Ne-am împăcat și după aproximativ 4 săptămâni de la împăcare, a rămas însărcinată. E foarte greu să vorbesc despre asta, dar, cum am zis de la început, asumat până în ultima clipă.

Adevărata poveste de acum începe. Totodată vreau să zic că mâine este ziua lui și, când o să vadă ce-i spun: dragule, să știi că tata te iubește foarte mult, chiar dacă nu te-am văzut niciodată. Îmi asum cu desăvârșire acel copil, chiar dacă nu l-am văzut niciodată. Am făcut și eu greșelile mele, mi le asum, am fost copil, ea a fost copilă. Nu a fost gestionat subiectul corect”, a spus, printre lacrimi, Robert, potrivit Kanal D.

Cum a reacționat Larisa
În tot acest timp, concurenții au ascultat cu un nod în gât povestea de viață a lui Robert, pe când Larisa a izbucnit în lacrimi și a făcut un scurt comentariu în timp ce Robert vorbea despre copilul său: „Doamne ferește!”.

Întreaga poveste va di difuzată astăzi, 5 februarie, în cadrul emisiunii „Casa iubirii”, pe Kanal D, de la orele 10:00 și 16:30.

Larisa bate în retragere? A refuzat întâlnirea cu Robert fără să stea pe gânduri

Larisa și Robert au avut șansa să meargă la un date. Alt cuplu, însă, se va bucura de ieșire, după ce concurenta a refuzat propunerea Andreei Mantea.

Decizia ei a fost înțeleasă de Robert, susține el, însă a ținut să precizeze că pentru el acest date era doar o șansă în plus de a se cunoaște mai bine cu Larisa, nicidecum pentru a forța lucrurile dintre ei, scrie wowbiz.ro.

Andreea Mantea: Am un date pentru acest weekend. Date-ul îl ofer Larisei și lui Robert, ei fiind cei mai apropiați. Condiția, însă, este să își dorească amândoi.

R.: Eu îmi mențin părerea (nr. că vrea să meargă la date).

Larisa: Acum o să-mi sară iar toată lumea în cap. Știți că dacă merg, o să merg pentru că mă simt împinsă.

Andreea Mantea: Eu nu vreau să te simți împinsă. Nu te împinge absolut nimeni, nu vreau să te gândești nici la judecata celorlalți. Cel mai important e ce îți dorești tu.

Larisa: Eu văd ceva în date-ul ăsta, ceva mai mult decât văd ceilalți. Nu, asta este, îmi asum, nu vreau să merg acum la date-ul ăsta. Vreau pe viitor, îmi doresc foarte mult să ajung să merg la un date, dar mi se pare prea devreme….

Nu vreau să te simți prost, Robert! Eu îmi doresc să interacționez în continuare și vrea să ne cunoaștem, dar mie mi se pare date-ul altceva, e și un date peste noapte. Eu sunt o femeie care pune preț pe orice. Mie mi se pare că am avansat mult și pentru că ne ținem de mână, că ne mai pupăm, asta e ceva pentru mine.
R.: Am înțeles! Eu am luat acest date nu pentru că suntem la un nivel foarte avansat, nici vorbă de așa ceva.

L-am luat strict ca o cunoaștere în afara casei, să aflăm câteva lucruri despre noi înșine, nimic altceva. Era o cunoaștere în afara casei.

Andreea Mantea: Te deranjează răspunsul ei, o înțelegi?
R.: Nu mă deranjează, e stric părerea ei.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog