(Video) Gabriela Cristea își laudă soțul după ce le-a dat flori fetițelor. „Fiecare a primit câte un buchet, pentru că noi considerăm că trebuie să învățăm fetele de mici să înțeleagă ce înseamnă curtoazia masculină și în același timp ce înseamnă și curtoazia feminină”

February 5, 2024
2 mins read

Gabriela Cristea
(foto arhiva)

Gabriela Cristea le-a arătat admiratorilor săi din mediul online ce gest simplu, dar de mare efect, pe care Tavi Clonda îl face periodic atât pentru ea, cât și pentru cele două fiice pe care le au împreună, Iris și Victoria.

Gabriela Cristea și fiicele sale au primit din partea lui Tavi Clonda câte un buchet de flori, nu doar pentru a le arăta respectul și iubirea pe care le-a poartă, dar și pentru a le oferi micuțelor un exemplu pozitiv de curtoazie masculină, ca pe viitor să știe cum să primească și mai ales să fie obișnuite cu astfel de gesturi frumoase din partea persoanelor dragi din viața lor.

Cred că unul dintre cele mai frecvente gesturi de curtoazie pentru o femeie este să oferi un buchet de flori, și soțul meu face destul de des chestia asta. A avut așa niște momente, ma fost și n vacanță și nu a mai avut timp să ne cumpere flori demult, iar astăzi a venit acasă cu floricele pentru fiecare dintre noi.

Fiecare a primit câte un buchet, pentru că noi considerăm că trebuie să învățăm fetele de mici să înțeleagă ce înseamnă curtoazia masculină și în același timp ce înseamnă și curtoazia feminină, pentru că toate aceste lucruri țin de respect și trebuie să ne respectăm unii pe alții

și trebuie să învățăm să ne purtăm unii cu ceilalți, iar florile nu ar trebui cumpărate din obligație, ci pentru că așa simți.”, a spus Gabriela Cristea în mediul online, conform wowbiz.ro.

În secțiunea de comentarii, Tavi Clonda a fost apreciat și complimentat de internauți pentru gestul frumos pe care l-a făcut pentru soția și cele două fiicel ale lor.

„Felicitări, Tavi!”, „Frumos! Așa ar trebui să facă toți bărbații! Felicitări, Tavi”, „Felicitări! Bravo ție, Tavi!”, „Felicitări soțului tău!”, sunt doar câteva din comentariile venite din partea fanilor.

Tavi Clonda o susține pe Gabriela Cristea să dea jos kilogramele în plus

Dat fiind că, în ultima vreme, Gabriela Cristea nu s-a simțit prea bine și chiar a lipsit de pe micul ecran, prezentatoarea a decis că a venit timpul să-și schimbe regimul de viață, asta implicând și o dietă, după cum povestește chiar soțul ei, Tavi Clonda.

Important e să fim sănătoși. Când e Gabriela bolnavă, nu-ți vine să mai faci nimic. Trebuie să-și facă un program, o dietă. Mai întâi trebuie să slăbească, apoi să facă și sport. Încercăm să ne organizăm și pe partea asta. Dar ușor, ușor, să nu ne obosim prea tare’, a declarat Tavi Clonda, pentru Cancan.

Gabriela Cristea a povestit, cu ceva timp în urmă, că nu a exagerat absolut deloc cu deliciile culinare de Sărbători și a încercat să aibă mare grijă, însă se pare că rezultatul de pe cântar tot nu i-a adus zâmbetul pe buze. Frumoasa prezentatoare TV le-a povestit fanilor că a ajuns în pragul disperării din cauza siluetei sale.

„În fiecare zi sunt disperată cu asta, cu slăbitul. Nu pot! De dimineață mă gândesc și până seara îmi trece! Mă apucă disperarea…’, spunea Gabriela Cristea pe Instagram, conform Viva.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog