Shurubel, impresionat de soție, în cel mai greu moment al vieții. „Iulia era acolo lângă mine și căuta un loc să ne așezăm atunci când oboseam, chiar și după 10 minute de mers sau două etaje de scări urcate”

February 5, 2024
2 mins read

shurubel

Shurubel, alias Andrei Lăcătuș, de la Vorbește Lumea, a fost impresionat de gestul soției sale în unul dintre cele mai grele momente din viața lui, atunci când a avut apă la plămâni și a fost supus unei extracții, care a fost urmată de o jumătate de an de recuperare. Timp în care Iulia, soția lui, i-a fost aproape și l-a sprijinit necondiționat.

E posibil să fi fost momentul în care eu am avut apă la plămâni, un litru și jumătate de lichid mai exact, în plămânul drept. Șase luni de recuperare după extracție, un pumn de antibiotice pe zi și Iulia, care era acolo lângă mine și căuta un loc să ne așezăm atunci când oboseam, chiar și după 10 minute de mers sau două etaje de scări urcate”, a dezvăluit prezentatorul pentru Unica.ro.

Cât despre Iulia, soția lui, Shurubel are doar cuvinte de laudă. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2019, iar Andrei a dezvăluit care este secretul căsniciei lor.

Ar putea fi faptul că vezi în persoana cealaltă ceva atât de nobil și de frumos, încât decizi că vrei să construiești cu ea un castel imperfect, care se mai dărâmă pe ici pe colo. Dar pe care sunteți hotărâți să îl fortificați și pe care începeți să îl cunoașteți din ce în ce mai bine cu timpul. Sunt bine de tot pe metafore azi!”, a mai spus el pentru sursa citată.

Shurubel de la Vorbește Lumea nu a ezitat nici să amintească despre cel mai dificil moment din carieră. „Un moment mai greu a fost și primul an la Vorbește Lumea, când unii oameni încă mai scriau comentarii de genul „Cine sunt ăștia? Îl vrem pe Cove înapoi! Cine e tipul ăla rârâit care nici nu pronunță bine cuvintele?!’. Cred că l-am depășit prin umor. Oamenii au râs și ei și s-au liniștit”, a mai spus Shurubel pentru Unica,  conform Viva.

Shurubel și soția sa au construit un „castel imperfect”

Andrei Lăcătuș a reușit să treacă peste cumpenele din viață cu ajutorul soției sale. Ea a fost cel mai mare sprijin în momentele grele. Shurubel și Iulia s-au căsătorit în 2019 și sunt extrem de fericiți împreună. Prezentatorul de la Vorbește lumea a dat din casă și a dezvăluit care este secretul căsniciei sale.

Ar putea fi faptul că vezi în persoana cealaltă ceva atât de nobil și de frumos, încât decizi că vrei să construiești cu ea un castel imperfect, care se mai dărâmă pe ici pe colo. Dar pe care sunteți hotărâți să îl fortificați și pe care începeți să îl cunoașteți din ce în ce mai bine cu timpul.”, a mărturisit acesta, potrivit Can Can.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog