Dorința cea mai mare a lui Mihai Mitoșeru de la viitoarea iubită. „Nu este normal să trăim singuri. Îmi doresc o femeie normală, cea care sa fie pentru mine”

February 5, 2024
3 mins read

Mihai Mitoșeru

Mihai Mitoșeru a vorbit despre cea mai mare dorință a lui, și anume, să iubească. Și, chiar dacă s-a tot discutat în ultima vreme de o relație, Mitoșeru nu spune că ar fi ceva foarte serios, încă.

Nu mai este cazul să vorbesc despre fosta mea soție, pentru ca au trecut cinci ani de când am divorțat. Bineînțeles că îmi doresc o relație. Îmi doresc să am pe cineva, să o iubesc, să mă iubească. Nu este normal să trăim singuri”, a spus Mihai Mitoșeru, potrivit RTV.

Cu toate acestea, Mihai Mitoșeru a susținut că în aceste momente nu mai visează la ”zeițe”.
Vedeta Kanal D vrea, cu maturitatea la care a ajuns după experiențele anterioare, să se bucure de liniște, de normalitate.

Femeia perfectă, bărbatul perfect, omul perfect nu există. Îmi doresc o femeie normală, cea care sa fie pentru mine”, ne-a spus Mihai Mitoșeru.

Acesta a mai explicat și că lucrurile s-au schimbat mult pentru el în ultima perioadă. Și, susține Mihai, acum a depășit ceea ce i s-a întâmplat și privește cu încredere spre viitor.

„Nu mă mai gândesc la trecut, pentru că trăiesc în prezent și este bine să mă gândesc la prezent și, eventual, la viitor”, ne-a mai spus Mihai Mitoșeru.

Se împacă Mihai Mitoșeru cu fosta soție? „Faptul că e și ea singură, e și el singur”

Pe cât de mult succes a avut Mihai Mitoșeru în cariera sa în televiziune, pe atât de puțin în iubire. Și asta pentru că povestea de dragoste cu Noemi s-a sfârșit brusc, în urmă cu patru ani, când cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Iată însă că varianta unei împăcări după atât de mult timp rămâne în picioare. Cel puțin asta susține mama omului de televiziune.

Camelia Mitoșeru a susținut cu ceva vreme în urmă că este plauzibilă o împăcare între cei doi. „Cățelușa e la Noemi. A venit ea și a luat-o. A mai luat-o acum vreo săptămână, după trei ani de la divorț, acum a luat și ea, în sfârșit, cățelușa, deci înseamnă că este pe drumul cel bun.

Faptul că e și ea singură, e și el singur. Și ea m-a sunat de ziua mea, deci suntem în relații foarte frumoase. I-a dat mesaj, ce a spus el, așa știu eu.”, a mărturisit Camelia Mitoșeru la acea vreme, conform Antena Stars.

Mihai Mitoșeru, măcinat de regrete după despărțirea de Noemi

După divorțul de Noemi, femeia alături de care a trăit circa 14 ani, Mihai Mitoșeru a vorbit despre regretele pe care le are. Una dintre cele mai mari greșeli pe care actorul consideră că le-a făcut în timpul petrecut alături de fosta sa soție a fost că nu au adus pe lume un copil. La mijloc a fost vorba de mai multe scuze și motive care i-au făcut pe ambii să fugă de responsabilitatea de a fi părinți.

Acum îmi pare rău că am fugit de copil. De copil am fugit toată viața mea. Amândoi am fugit, pentru că ea, fiind stewardesă, eu fiind la spectacole, am zis când avem timp liber să fim împreună. A fost și altceva, noi avem nepoți și finuți și mi se plângeau părinții lor cât de greu e. Și toate astea ne-au făcut să fugim.

Iar în momentul în care, în sfârșit, am vrut și noi să facem un copil, deja murise tatăl ei, noi am amânat nunta, că atunci s-au schimbat niște lucruri.

În momentul în care se întâmpla așa ceva, fără să vrea, ea a dat totul pe mine, eu eram de vină pentru orice. Cred că și pentru COVID eram eu de vină, noroc că ne despărțisem. Am încercat să fiu lângă ea, n-am avut cum, n-a vrut. Eu n-am știut că trebuie să mai fiu lângă ea și m-am enervat și am zis «Gata, hai să divorțăm, că m-am săturat să ne certăm, nu e viață!»”, a declarat Mihai Mitoșeru la un moment dat, conform wowbiz.ro.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog