Emilia Ghinescu dezvăluie ce fel de relație există, de fapt, între ea și Nicu Paleru: „Toată lumea mă întreabă: Unde este Nicu?, Ce face Nicu? Unde l-ați lăsat pe Nicu? Parcă îl port în portbagaj cu mine și l-am lăsat undeva“

February 5, 2024
2 mins read

Mulți au crezut că Nicu Paleru și Emilia Ghinescu formează un cuplu și în viața reală, nu doar pe scenă. Recent, Emilia Ghinescu a vorbit despre adevărata relație dintre ea și Nicu Paleru. Artista a povestit amuzată câteva dintre experiențele de care a avut parte de-a lungul timpului, din cauza acestei oamenilor care credeau că soț îi este artistul.

Noi cântăm de-o viață împreună. Iar oamenii își doresc ca artiștii sau actorii, dacă sunt împreună pe scenă, să fie împreună și în viața reală. Noi, în viața reală, suntem foarte buni prieteni. De fiecare dată când merg la evenimente, toată lumea mă întreabă: Unde este Nicu?, Ce face Nicu? Unde l-ați lăsat pe Nicu? Parcă îl port în portbagaj cu mine și l-am lăsat undeva.

Emilia Ghinescu

Am fost la o nuntă, undeva la țară, și a venit la mine un bătrânel și mă întreabă: „Ce faceți, doamna Ghinescu? Unde este soțul?’ Soțul era lângă mine. Îi zic: „Uite-l!’ „A, nu la ăsta mă refer. Zice la „Nicu Paleru’. „Nu este soțul meu Nicu Paleru.’ „Eiii, dumneavoastră faceți mișto de mine. Cum să nu fie soțul dumneavoastră Nicu Paleru?”, a povestit artista la Teo Trandafir în emisiune, conform Click.

La sfârșitul anului trecut, Nicu Paleru își anunța fanii de pe Facebook, în dreptul unei imagini în care apărea alături de Emilia Ghinescu faptul că sunt invitați într-o emisiune TV. Tot atunci a oferit și câteva detalii despre relația lor:

Ne leagă o prietenie de peste 35 de ani… Cântăm împreună de când avea Emilia 12 ani și eu 16-17 cred… O VIAȚĂ DE OM”, a scris atunci artistul, conform Viva.

Emilia Ghinescu a răbufnit după despărțirea de iubit

Emilia Ghinescu a răbufnit după despărțirea de iubit. Cântăreața e de părere că rolurile atribuite bărbaților și femeilor s-au cam inversat și că nu mai există noțiunea de altă dată conform căreia bărbatul este stâlpul casei.

Pentru cine spune că într-o relație banii nu sunt importanți, e o greșeală mare. Sunt foarte importanți! Dar important e ca bărbatul să aducă bani în casă, pentru că dacă piere acel stâlp al casei care e ține familia, piere respectul pe care îl are femeia față de bărbat. Au fost momente în care am adus mai mulți bani în casă, eu eram obișnuită. Banii soțului mergeau către afaceri… Eu achitam cheltuielile casei. Nu mi-e greu, așa le fac de-o viață.

Femeia din ziua de azi nu mai e femeia aia de la țară, care stătea săraca și avea timp doar pentru bărbatul ei și copii. Iar bărbatul muncea, nu exista pe vremea bunicii mele ca bărbatul să nu fie stâlpul casei, să nu aducă bani și să țină familia. Astăzi, s-au întors lucrurile! Femeia ține casa și bărbatul este cel care a devenit femeie”, a declarat artista, conform RTV.

Cât despre infidelitățile din cuplu, Emilia Ghinescu susține că poate să treacă cu vederea o aventură, însă, nu mai mult de atât! Recunoaște că a fost și înșelată și e de părere că femeile ajung să înșele atunci când devin mai puternice decât bărbații lor.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog