Cristina Șișcanu, începuturile cu soțul Mădălin Ionescu: „Eram pe 0. Nu aveam nici casă, nici mașini. Eram un el și o ea care se iubeau și aveam doi copii. Stăteam în chirie”

February 5, 2024
2 mins read

Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu a povestit începutul relației ei, atunci când a luat-o de la 0, alături de Mădălin Ionescu. Cei doi au stat un an în chirie, până au făcut mai multe credite pentru a-și cumpăra o casă, totul pentru ca cei doi copii să nu ducă lipsă de nimic. Între timp, Cristina a dat naștere și celui de-al doilea copil.

Vreau să vă spun că acum 14 ani, când am pornit împreună la drum, pot să spun că eram pe 0. Nu aveam nici casă, nici mașini. Mădălin a avut mașini de serviciu. Eram un el și o ea care se iubeau și aveam doi copii, printre care unul cu nevoi speciale.
Așa am pornit. Stăteam în chirie.

Primul an de relație am stat în chirie, apoi am luat o casă cu credit ipotecar, așa cum fac mulți români. Și am făcut un efort foarte mare să luăm o casă, nu un apartament, asta pentru copii, să aibă un confort, fiind fată și băiat, erau mărișori, nu puteau să stea în aceeași cameră. Am vrut să le oferim și șansa de a avea un animăluț.”, a povestit Cristina Șișcanu, potrivit kfetele.ro.

Cristina Șișcanu a recunoscut că a muncit mulți ani doar pentru a acoperi creditele bancare, iar pauze nu mai existau deloc în rutina lor, deoarece munceau zi și noapte, inclusiv în weekend. Toate aceste lămuriri au venit după ce Cristina Șișcanu a primit mai multe mesaje online cu privire la sumele de bani pe care le câștigă.

Deși căutam un apartament, am luat casă, ne-am înhamat la un credit ipotecar cu inima strânsă, cu stomacul strâns, am luat și alte credite pentru că trebuia mobilată. Aveam concomitent 5-6 credite. Tot ce câștigam noi, dădeam. Acopeream cheltuielile de trai și dădeam la credite. Munceam amândoi în televiziune.

Plecam de acasă la o oră, dar nu știam când ne întoarcem și munceam enorm, eu, fiind reporter, nu știam la cât mă întorc.
Mădălin muncea câte 12 ore pe zi. În weekend nu aveam liber, trebuia să gândim subiecte. A durat mult.”, a mai spus Cristina Șișcanu.

Adevăratul motiv pentru care Cristina Șișcanu nu poate să aducă pe lume un alt copil!

Mădălin Ionescu consideră că actualele contexte în care trăim, la nivel național și mondial, nu le oferă confortul necesar de a deveni părinți, așa cum și-ar dori. Mai în glumă, mai în serios, în cazul în care lucrurile ar fi stat diferit, prezentatorul TV a mai precizat că nu ar fi putut exclude varianta de a aduce pe lume câte un copil în fiecare an.

„Vă mai doriți copii?”, a fost întrebarea pe care Mădălin Ionescu a primit-o în mediul online.

„Dacă trăim într-o lume normală și nu într-una care a luat-o razna… făceam un copil pe an.”, a fost răspunsul lui Mădălin Ionesc, potrivit wowbiz.ro.

După cum a mărturisit vedeta de la Metropola TV pentru o publicație online, atât ea cât și soțul ei au preferat să se oprească la fetița lor, Petra.

De altfel, Cristina Șișcanu a spus mereu că ea are trei copii! Și pe cei ai lui Mădălin îi iubește ca pe ochii din cap și nu a făcut niciodată diferența între fata ei și frații vitregi ai micuței, scrie Fanatik. De altfel, de Filip, băiatul cu dizabilități al prezentatorului, se simte extrem de atașată. El a fost primul care i-a spus „mamă”.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog