Cove: „Fac parte dintr-o specie de bărbați pe cale de disparitie. E o mare calitate să fii romantic și mă mândresc cu asta”

February 5, 2024
2 mins read

Cove trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenera sa de viață, Florentina Ene. Cei doi au aniversat 10 ani de mariaj, iar prezentatorul TV a vorbit fără perdea despre viața de familie.

Pentru îndrăgitu l prezentator TV și partenera sa de viață, sinceritatea, încrederea, dar cel mai important, comunicarea, sunt elementele-cheie din relație. Mai mult, Cove spune că el și soția sa fac o echipă foarte bună, iar acest lucru se reflectă inclusiv în liniștea de acasă, dar și în timpul de calitate pe care îl petrec împreună.

Cove

Sinceritate, încredere și multă comunicare. Cred că facem o echipa foarte bună, mă bucur de liniștea de acasă și de timpul petrecut în doi. Punem la cale chiar o ieșire în doi, sper să se materializeze cât mai curând.”, a mărturisit Cove pentru Ciao.ro.

Acesta a mărturisit că este un bărbat pe cale de dispariție și asta pentru că îi place să facă gesturi romantice. „Păi, mă uit în jur și așa mi se pare, că fac parte dintr-o specie de bărbați pe cale de disparitie.

Acum, dincolo de glumă cred că e o mare calitate să fii romantic și mă mândresc cu asta. Acum, și artist fiind, era greu să nu am asta cu romantismul, nu crezi?”, a mai adăugat prezentatorul TV, conform wowbiz.ro.

Băiatul cel mare al lui Cove s-a mutat în Spania cu mama lui

Prezentatorul TV este tatăl a doi băieți adorabili, însă mărturisește că nu este ușor să gestioneze lucrurile mai ales că unul dintre ei este în plină adolescență.

Bogdan, băiatul cel mare al lui Cove, s-a mutat în Spania cu mama lui, și are planuri mari inclusiv în ceea ce privește profesia. Puștiul nu-și mai vrea să fie actor, ca tatăl lui, ci și-ar dori să îmbrățișeze tot o profesie legată de domeniul artistic, acum visează să fie cântăreț. Iată ce spune actorul despre relația cu fiul adolescent!

S-a reorientat. Momentan, locuiește în Spania, alături de mama lui. E pasionat de muzică. E un artist, în esență. Dar nu știu dacă mai e atât de atras de actorie’, a povestit Cove, conform Ciao.

Pe de altă parte însă, actorul spune că relația cu un adolescent nu este ușoară nici pe departe.

E greu, domnule. Nu am să mint să zic că e ușor. Însă, nici noi când eram adolescenți nu cred că am fost o sarcină ușoară pentru părinți. Bogdan e un băiat inteligent, crescut cu noțiuni precum respect și bun simt. Încerc să mă adaptez, să înțeleg, să impun niște limite. E o provocare continuă adolescența, dar o depășim noi…’, a completat actorul, conform Viva.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog