Armin Nicoară, somat de Claudia Puican să spună motivul pentru care a părăsit-o în vacanţă: „Am avut o grămadă de mesaje de cum se poate așa ceva, te duci în vacanță singură? Ce, «Tu ești a nimănui, că își bate joc de tine»”

February 5, 2024
2 mins read

Armin Nicoară

Armin Nicoară a fost somat de Claudia Puican să spună motivul pentru care a părăsit-o în vacanţă În urmă cu doar câteva zile, Claudia Puican a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care a dezvăluit că a mers în vacanță de una singură. A primit o mulțime de mesaje din partea internauților cu privire la acest subiect, însă până acum nu au primit nicio explicație din partea artistei, conform Wowbiz.ro.

Armin Nicoară a lipsit şi de pe rețelele de socializare, iar artista și-a dorit să elimine semnele de întrebare și zvonurile legate de o presupusă despărțire, așa că i-a dat cuvântul soțului său, doar că acesta și-a exprimat dorința să nu dezvăluiască încă adevăratul motiv, precizând că o va face doar la momentul potrivit, scrie RTV.

Claudia Puican: „Pentru că am primit foarte multe mesaje despre vacanța în care am fost singură și nu m-a însoțit domnul Armin, vreau să vă spună tocmai el de ce nu a venit cu mine. Spune.”

Armin Nicoară: „Ce să spun? Dă-i înapoi că nu am știut că mă pui pe mine să vorbesc.”

Claudia Puican: „Imediat, se gândește și vă răspunde.”

Armin Nicoară: „Dragilor, să vă spun. Nu am putut ajunge la munte, deoarece am avut… nu pot să spun, Țiți.”

Claudia Puican: „Dragilor, Armin nu vrea să dezvăluie nimic deocamdată, dar la momentul potrivit sunt sigură că va veni cu argumente și explicații. Vezi că am avut o grămadă de mesaje de cum se poate așa ceva, te duci în vacanță singură? Ce, «Tu ești a nimănui, că își bate joc de tine», dar veți afla în curând de la el personal.

Armin Nicoară și Claudia Puican încearcă să aducă pe lume un copil pe cale naturală!

Din cauza problemelor de sănătate pe care Armin Nicoară le are, cei doi soți au șanse foarte mici să aducă pe lume un copil pe cale naturală. De aceea, au vrut să apeleze la inseminare in vitro, însă, în cadrul unui interviu pentru WOWbiz, Armin Nicoară a dezvăluit că au amânat această procedură, în speranța că vor putea deveni părinți pe cale naturală.

Ne dorim foarte mult acest lucru, așteptăm programarea doctorului, pentru că noi din cauza evenimentelor nu am avut timp. Acum, trebuia să mergem la spital la jumătatea lunii ianuarie, să finalizăm ultimul pas, doar că doctorul nu ne-a dat niciun mesaj. Așteptăm, eu nu vreau să mă grăbesc, poate așa e soarta.

Acum de vreo câteva săptămâni, am întâlnit un doctor, care mi-a dat ceva pastile, pentru problema mea de sănătate pe care o am și mi-a spus că s-ar putea să poată Claudia să rămână pe cale naturală însărcinată.

Acum vreau să vă spun că am și ceva rezultate, corpul meu reacționează într-un fel, undeva la 20-30% am rezultate bune. Dacă dă Dumnezeu să fie și pe cale naturală, Doamne ajută, poate o fi o minune. Dacă în următoarele zile sună doctorul sau cum o fi soarta, nu contează, noi mergem înainte, numai să fie bine. Pentru Claudia este un pic mai greu, pentru că ea a făcut și ceva injecții înainte să mergem la Paris.

E puțin tristă, supărată, că ar vrea cât mai repede, își dorește foarte mult copii.
Eu mi-am întărit credința mai tare, Claudia e puțin mai bulversată .”, a precizat Armin Nicoară, potrivit kfetele.ro.

Facebook

Cele mai citite

Latest from Blog